reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ooo to straszny wiek. Tzn meczacy :D z corka tez tetaz to przechodze. Jak gdzies wyjdziemy to droga trwa 4 razy dluzej bo o wszystko pyta [emoji23]

xrotgov3q3o4y33i.png
I to pytanie, a dlaczego kolor różowy jest różowy [emoji23]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To dobrze, ze nie zlekcewazyl. Niektorzy olewaja takie rzeczy.

xrotgov3q3o4y33i.png
No właśnie pod tym względem mam super lekarza. Może tani nie jest. Ale jak coś się dzieje to zawsze jest na telefon i w razie czego coś wykombinuje żeby przyjąć szybko. Przynajmniej wiem za co płacę. Ale nerwy teraz to mam dosłownie pod sufitem.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie pod tym względem mam super lekarza. Może tani nie jest. Ale jak coś się dzieje to zawsze jest na telefon i w razie czego coś wykombinuje żeby przyjąć szybko. Przynajmniej wiem za co płacę. Ale nerwy teraz to mam dosłownie pod sufitem.

Ja nie wiem co w tym jest, ze sie tak zawsze czlowiek denerwuje [emoji14] Bedzie ok, posprawdza, pewnie cos przepisze i bedzie spokoj. Przynajmniej sie martwic tym nie bedziesz.

xrotgov3q3o4y33i.png

Boże a sen to ja dziś miałam...pelno małych dzieci wszystkie niezywe takie sine wstałam i aż się poplakalam nie wiem z kad taki straszny sen..[emoji33]

Kobiety w ciąży miewają różne sny... Też mam takie koszmary że budzę się i boję się usnąć.. Wolę je wymazać z pamięci z reguły bo są masakryczne

p19u3e3kbybyr7lo.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ja lasagne robię inaczej: makaron jak kupisz np. z Lubelli to nie trzeba go gotować.
Robię mięso z cebulą, czosnkiem i passatą, doprawiam bazylią i oregano, solą i pieprzem. A potem robię sos beszamelowy.
Wszystko układam warstwami, dodatkowo na każdą warstwę mięsa kładę starty ser żółty lub mozzarellę. Na końcu zalewam wszystko beszamelem i do piekarnika.
Chyba muszę zrobić, bo mam smaka na to :D
Też właśnie chcę zrobić z beszamelem :) masz sprawdzony przepis na sos?

p19u3e3kbybyr7lo.png

27.06.17 Anastazja [*]

Kobiety w ciąży miewają różne sny... Też mam takie koszmary że budzę się i boję się usnąć.. Wolę je wymazać z pamięci z reguły bo są masakryczne

p19u3e3kbybyr7lo.png

27.06.17 Anastazja [*]

No na prawdę są przerażające [emoji33] ale dziś ten to już pobił wszystkie dotychczasowe

Już po. Grzybek się przyglądał. Skutki uboczne luteiny. Dostałam leki i zmiana na luteine pod język. Usg mi nie robił bo wizyta za tydzień. Więc w sumie tylko troszkę spokojniejsza jestem.

reklama
Do góry