reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Przygotowywuje Cie do macierzyństwa pełna para[emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz jest temat nie do opanowania czemu biorę witaminki [emoji23] tłumacze mu żeby dzidzia była zdrowa, a on do mnie a czemu ona jest chora [emoji23] tłumacze mu, że nie jest chora tylko biorę witaminki żeby rosła zdrowo [emoji23] on do mnie ja nie biorę witaminki, a zobacz jaki duży urosłem [emoji23] zmęczył się już malowaniem teraz muszę wymyślić co innego [emoji23]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziś o 20 mam wizytę i pierwszy raz zobaczę (mam nadzieję!!) moją fasolkę, bo wcześniej był tylko pecherzyk. Okropnie się stresuję, już sny głupie miałam... żeby tylko tam była dzidzia z sercem!

p19uqqmzxqi22hcj.png
Trzymam kciuki za dorodne fasolisko hehe

p19u3e3kbybyr7lo.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Teraz jest temat nie do opanowania czemu biorę witaminki [emoji23] tłumacze mu żeby dzidzia była zdrowa, a on do mnie a czemu ona jest chora [emoji23] tłumacze mu, że nie jest chora tylko biorę witaminki żeby rosła zdrowo [emoji23] on do mnie ja nie biorę witaminki, a zobacz jaki duży urosłem [emoji23] zmęczył się już malowaniem teraz muszę wymyślić co innego [emoji23]

A ile ma lat? :) jak pisalas to wybacz, ale nie zauwazylam.

xrotgov3q3o4y33i.png

Ja lasagne robię inaczej: makaron jak kupisz np. z Lubelli to nie trzeba go gotować.
Robię mięso z cebulą, czosnkiem i passatą, doprawiam bazylią i oregano, solą i pieprzem. A potem robię sos beszamelowy.
Wszystko układam warstwami, dodatkowo na każdą warstwę mięsa kładę starty ser żółty lub mozzarellę. Na końcu zalewam wszystko beszamelem i do piekarnika.
Chyba muszę zrobić, bo mam smaka na to :D

Ja lasagne robię inaczej: makaron jak kupisz np. z Lubelli to nie trzeba go gotować.
Robię mięso z cebulą, czosnkiem i passatą, doprawiam bazylią i oregano, solą i pieprzem. A potem robię sos beszamelowy.
Wszystko układam warstwami, dodatkowo na każdą warstwę mięsa kładę starty ser żółty lub mozzarellę. Na końcu zalewam wszystko beszamelem i do piekarnika.
Chyba muszę zrobić, bo mam smaka na to :D
No to ja robie tak samo jak ty, tylko ser daje na wierzch sam. Tez bym zrobila, ale jak mysle o miesie mielonym to mam ochote lazienke zwiedzac.

xrotgov3q3o4y33i.png

No czyli nudzic się dzisiaj nie będziesz ..z pewnością [emoji23]

reklama
A ja kobietki w poczekalni u lekarza. Wizyta ekspres. Wczoraj wieczorem jak mnie po luteinie zaczęło szczypac i piec tak trwa do dziś. I lekarz postanowił mnie przyjąć w trybie pilnym.

Do góry