reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mi już moja ginekolog na wstępie powiedziała że raczej nie będę miała dużego brzuszka patrząc jak w pierwszej ciąży wyglądałam, że w połowie w 19t prawie nic nie było widać, bardziej jakbym się najadła... A ta dziewczyna z pracy chyba zazdrosna.. Nie wiem. ja jestem drobna i niska więc jak już miałabym brzuch to co byłoby dalej :o

p19u3e3k2z17e1rf.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Wygladalabys jak ja [emoji23] Mi szybko "wywala" i mam naprawde duze. Juz kiedys pisalam, ze babka w szpitalu nie chciala mi uwierzyc ze nie mam ciazy blizniaczej. Niska tez jestem.

xrotgov3q3o4y33i.png

reklama
Wygladalabys jak ja [emoji23] Mi szybko "wywala" i mam naprawde duze. Juz kiedys pisalam, ze babka w szpitalu nie chciala mi uwierzyc ze nie mam ciazy blizniaczej. Niska tez jestem.

xrotgov3q3o4y33i.png
Ja też jestem niska, a w 1 ciąży miałam taki brzuch, że wygladałam jak betoniarka, bo mi go wywalilo do przodu i na boki. A wtedy bylam duzo duzo szczuplejsza. Strach się bać co będzie teraz ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Do góry