reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Tzn nie stresuje się tym, że coś czasem zakłuje, bardziej tym, że mam umowę do października a rodzę w lipcu, boję się, że nie dostanę nowej :( No i jest stres związany z czekaniem na tą pierwszą wizytę, czy wszystko jest ok, no i męczy mnie to ukrywanie przed rodziną, chciałabym już im wszystkim powiedzieć, a to dopiero 26go listopada.

No tak, kwestia umowy może być stresująca :/ a długo tam pracujesz? Może możesz z nimi pogadać, że jeśli mogą to fajnie byłoby mieć umowę na dłużej?
resztę rozumiem - wizytę umówiłam dopiero na 29.11 a rodzinie chcemy powiedzieć w święta więc jako niecierpliwiec już jestem zmęczona.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny ja dziś tez testowałam i wyszedł negatyw :( Mam nadzieje ze to test był mniej czuły niż ten na którym wyszedł cień cienia. Betę w poniedziałek miałam 10,01 wiec trzymam się nadziei ze jednak ktoś się tam u mnie w brzuchu mości... chyba betę jutro powtórzę

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny ja dziś tez testowałam i wyszedł negatyw :( Mam nadzieje ze to test był mniej czuły niż ten na którym wyszedł cień cienia. Betę w poniedziałek miałam 10,01 wiec trzymam się nadziei ze jednak ktoś się tam u mnie w brzuchu mości... chyba betę jutro powtórzę

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Przy takiej małej ilości mi wyszła w 2 ciąży przy badaniu najpierw coś koło 5 i później spadła. A najlepsze to E syn ma teraz 3 lata. Więc ja na betę dlatego nie szlam żeby się nie stresować

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak wg to dzień dobry.

Ja właśnie szykuje dzieci do przedszkola. Na 9 jadę do 2 klientek;)

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

No tak, kwestia umowy może być stresująca :/ a długo tam pracujesz? Może możesz z nimi pogadać, że jeśli mogą to fajnie byłoby mieć umowę na dłużej?
resztę rozumiem - wizytę umówiłam dopiero na 29.11 a rodzinie chcemy powiedzieć w święta więc jako niecierpliwiec już jestem zmęczona.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też jestem straszny niecierpliwiec :) Fajnie powiedzieć w święta :) Do tego czasu będzie już pewniejsza ciąża :) My chcemy moim rodzicom powiedzieć tego 26go bo mama ma 50 urodziny :)
A jeśli chodzi o umowę to pracuję w budżetówce od początku 2014 roku, wcześniej byłam na stażu i robotach publicznych. No planuję iść do dyrektora i zapytać tak jakoś w następnym tygodniu po wizycie u lekarza bo nie wytrzymam z tą niepewnością, w ogóle sama ta rozmowa mnie stresuje, więc chciałabym mieć to już za sobą :) Jak podpisywałam tą obecną umowę w zeszłym miesiącu to powiedzieli mi w kadrach, że następna będzie już na czas nieokreślony, szkoda by mi było tej pracy.

reklama
Do góry