reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Tzn nie stresuje się tym, że coś czasem zakłuje, bardziej tym, że mam umowę do października a rodzę w lipcu, boję się, że nie dostanę nowej :( No i jest stres związany z czekaniem na tą pierwszą wizytę, czy wszystko jest ok, no i męczy mnie to ukrywanie przed rodziną, chciałabym już im wszystkim powiedzieć, a to dopiero 26go listopada.

No tak, kwestia umowy może być stresująca :/ a długo tam pracujesz? Może możesz z nimi pogadać, że jeśli mogą to fajnie byłoby mieć umowę na dłużej?
resztę rozumiem - wizytę umówiłam dopiero na 29.11 a rodzinie chcemy powiedzieć w święta więc jako niecierpliwiec już jestem zmęczona.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny ja dziś tez testowałam i wyszedł negatyw :( Mam nadzieje ze to test był mniej czuły niż ten na którym wyszedł cień cienia. Betę w poniedziałek miałam 10,01 wiec trzymam się nadziei ze jednak ktoś się tam u mnie w brzuchu mości... chyba betę jutro powtórzę

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny ja dziś tez testowałam i wyszedł negatyw :( Mam nadzieje ze to test był mniej czuły niż ten na którym wyszedł cień cienia. Betę w poniedziałek miałam 10,01 wiec trzymam się nadziei ze jednak ktoś się tam u mnie w brzuchu mości... chyba betę jutro powtórzę

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Przy takiej małej ilości mi wyszła w 2 ciąży przy badaniu najpierw coś koło 5 i później spadła. A najlepsze to E syn ma teraz 3 lata. Więc ja na betę dlatego nie szlam żeby się nie stresować

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak wg to dzień dobry.

Ja właśnie szykuje dzieci do przedszkola. Na 9 jadę do 2 klientek;)

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

No tak, kwestia umowy może być stresująca :/ a długo tam pracujesz? Może możesz z nimi pogadać, że jeśli mogą to fajnie byłoby mieć umowę na dłużej?
resztę rozumiem - wizytę umówiłam dopiero na 29.11 a rodzinie chcemy powiedzieć w święta więc jako niecierpliwiec już jestem zmęczona.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też jestem straszny niecierpliwiec :) Fajnie powiedzieć w święta :) Do tego czasu będzie już pewniejsza ciąża :) My chcemy moim rodzicom powiedzieć tego 26go bo mama ma 50 urodziny :)
A jeśli chodzi o umowę to pracuję w budżetówce od początku 2014 roku, wcześniej byłam na stażu i robotach publicznych. No planuję iść do dyrektora i zapytać tak jakoś w następnym tygodniu po wizycie u lekarza bo nie wytrzymam z tą niepewnością, w ogóle sama ta rozmowa mnie stresuje, więc chciałabym mieć to już za sobą :) Jak podpisywałam tą obecną umowę w zeszłym miesiącu to powiedzieli mi w kadrach, że następna będzie już na czas nieokreślony, szkoda by mi było tej pracy.

reklama
Do góry