reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Atomek moze test mniej czuly. Ja robilam 10, w niedziele zrobilam 25 to wyszla jeszcze slaba kreseczka, wczoraj juz na 25 byla mocna I dzisiaj to wstawilam

reklama
Teoretycznie moge. Tylko nic jeszcze nie zobaczy. Plamienie narazie nie jest jakies silne a w czasie spodziewanej @ wszystko sie moze zdarzyc, wiec czekam narazie na nature[emoji5] bo ja juz mialam sytuacje, ze lalo sie ze mnie a w szpitalu nie dostalam luteiny bo akurat nie mieli, a krwawienie sie zatrzymalo.

Akurat nie mieli w szpitalu?? No to ladne rzeczy...

Oby JuZ nie wrocilo
Musze ogarnac porzadek w domu a tak mi sie nie chce ...wyjde tylko na spacer z mala

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A co to intralipid?
Powodzenia
U mnie tylko mdlosci wielkie

Intralipid to jest taka kroplówka z kwasów tłuszczowych, która ma za zadanie wypłukać z organizmu komórki nk (natural killers) odpowiedzialne za zwalczanie innych komórek. U mnie jest ich za dużo więc muszę trochę się ich pozbyć, przygotowywałam się do invitro stąd robiłam dużo różnych badań między innymi na komórki nk

@Peugeotka dobrze pamietam ze masz 7msc malucha? Masz jakieś obawy ze z 2 takich małych może być ciężko? Moja dziś kończy 9 mcs i tak trochę mnie to stresuje ze byłaby tak mała różnica między dziećmi

@kinga30 podziwiam twój spokój. Mam nadzieje ze Ci te plamienia już nie wrócą. A recepty na luteinę ci w szpitalu nie dali wtedy?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Intralipid to jest taka kroplówka z kwasów tłuszczowych, która ma za zadanie wypłukać z organizmu komórki nk (natural killers) odpowiedzialne za zwalczanie innych komórek. U mnie jest ich za dużo więc muszę trochę się ich pozbyć, przygotowywałam się do invitro stąd robiłam dużo różnych badań między innymi na komórki nk

Ahhh Ja tego nie mialam a corka z ivf ;)) teraz naturalnie yupiiii

@Peugeotka dobrze pamietam ze masz 7msc malucha? Masz jakieś obawy ze z 2 takich małych może być ciężko? Moja dziś kończy 9 mcs i tak trochę mnie to stresuje ze byłaby tak mała różnica między dziećmi

@kinga30 podziwiam twój spokój. Mam nadzieje ze Ci te plamienia już nie wrócą. A recepty na luteinę ci w szpitalu nie dali wtedy?

Serio nie mieli w szpitalu, duphastonu nie moglam bo zaraz wymiotowalam, a z domu bo mialam przepisana nie kazali przywiezc bo domowej nie mozna☺ a tak szczerze to nie spokoj, poprostu takie moje przekonanie, ze silna ciaza przetrwa, I zawsze na poczatku zdawalam sie na nature. Ja mialam takie krwawienia, ze mi lekarka skrzepy jak dlon wyciagala a ciaza przetrwala

@atomek a karmisz piersią? Moja przyjaciółka myślała, ze jest w ciąży jak jej córka miała 6 miesięcy. Karmila piersią, test jej wlasnie wyszedl cien cienia, ale lekarz jej wytlumaczyl ze jeszcze jakies hormony w sobie mamy, i dlatego ten testy tak wyszedł. Oczywiście mam nadzieję, ze u Ciebie to ciążą :)

Tak dokl mam coreczke 8 msc zacznie 14/11, mam stres Ale ta druga ciaza to taki szok pozytywny dla nas ze dam rade chocbym padala na twarz;), moi kuzyni sa w wieku gdzye roznica 15 msvu czyki dikl tyle ile corka bedzue miec w lipcu , chodze nie bieganie za nia z brzuchem Itd bedzue ciezko ciotka mowi no Ale co to cud dzuecko ze ten jedyny plemniczek wsrod milionow polsczyl sie z moja komorka to takie piekne ...;)
Ty tez dasz rade , plus jest to ze razem beda dorastac wspierac sie bronic uczyc ....

reklama
@atomek a karmisz piersią? Moja przyjaciółka myślała, ze jest w ciąży jak jej córka miała 6 miesięcy. Karmila piersią, test jej wlasnie wyszedl cien cienia, ale lekarz jej wytlumaczyl ze jeszcze jakies hormony w sobie mamy, i dlatego ten testy tak wyszedł. Oczywiście mam nadzieję, ze u Ciebie to ciążą :)

Karmie :(

Do góry