reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

@Elodia małe łyczki wody nie gazowanej możesz ale też nie za często. Jak też nie mogłam ale mi inne pacjetki powiedziały że małe łyczki mogę bo bym chyba zdechła. Bo od czwartku od godz 17 zero picia i jedzenia. Miałam mieć zabieg o 11 w piątek a wyszło tak ze miałam o 18 . Wiec malusie lyczki wody mozesz

f2w3yx8ddqkwmvgt.png

reklama
Ja pilam wode normalnie, a do tego podjadalam zelki. Bylo to w trakcie porodu SN i po prostu musialam miec sile. Maz mi dawal zelki jak nikt nie patrzyl ;) wiedzialam, ze po porodzie czeka mnie lyzeczkowanie w zniczuleniu ogolnym. Nic mi nie bylo, narkoze dobrze znioslam i nie wymiotowalam. Na co dzien nie jestem taka ryzykantka, ale to byla dla mnie ektremalna sytuacja...

Tak mnie strasznie boli dziś głowa jakbym kaca miała :( źle się dziś czuje.. W ogóle nie nam ochoty iść na te chrzciny bo Staś urodził się w dzień kiedy ja rodziłam moją Anastazję....ciągle mam zbieg jakiś dat i później siedzę j myślę i płacze i się głowie..

p19u3e3k7yxlatkk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Biedna :( to może pogadaj z Twoim idźcie na chwilkę i zmykajcie do domu nic na siłę pamiętaj kochana :* ja też unikalam pierwsze miesiące wszystkich koleżanek z dziećmi bo budziło we mnie to wręcz złość choć dziś już wiem , że przecież ani kolezanki ani ich dzieci nie były niczemu winne że moje zmarło, ale dużo czasu upłynęło zanim się to u mnie zmieniło

@Onaszczesliwa2018 ja pamiętam że siedziałam z bólami w szpitalu i mój chłopak dostał mmsa od przyjaciela że jego żona urodziła...wiem że nawet nie chciał pogratulować.. Ale tak jak mówisz inne dzieci czy matki nie są winne temu że nam się niw udało... Ale może czas zmienić temat na jakoś ciut pogodniejszy...

p19u3e3k7yxlatkk.png

27.06.17 Anastazja [*]

Wczoraj byłam z koleżanka w pepco :) i tak przechodzimy obok ubranek dzieciecych ( weszłyśmy by pooglądać pierdoly do domu ) i mówię do niej idąc koło dziecinnych ubranek "nie , nie ja jeszcze się nie nakrecam.... OJEJ jakie spioszki z Myszka Micki!" I poleciałam i oglądałam wszystko i śmiałam się, że nawet gąbki dla dzieci mi sie podobają :) oczywiście nic nie kupiłam, ale koleżanka miała ze mnie ubaw

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png

Jeju dziewczyny widze ze duzo z nas przezylo strate.... boli strasznie nie zaleznie od tego czy to byla wczesna czy bardziej zaawansowana ciaza.

U mnie niedziela leniwa....ale moj stary mnie dzis zaskoczyl . Jest w pracy i dzwonil wlasnie ze na 18 jedziemy do kina a pozniej idziemy gdzies cos zjesc. Jeju w koncu wieczor bez dzieciakow.

@Onaszczesliwa2018 ja pamiętam że siedziałam z bólami w szpitalu i mój chłopak dostał mmsa od przyjaciela że jego żona urodziła...wiem że nawet nie chciał pogratulować.. Ale tak jak mówisz inne dzieci czy matki nie są winne temu że nam się niw udało... Ale może czas zmienić temat na jakoś ciut pogodniejszy...

p19u3e3k7yxlatkk.png

27.06.17 Anastazja [*]

Masz rację [emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj byłam z koleżanka w pepco :) i tak przechodzimy obok ubranek dzieciecych ( weszłyśmy by pooglądać pierdoly do domu ) i mówię do niej idąc koło dziecinnych ubranek "nie , nie ja jeszcze się nie nakrecam.... OJEJ jakie spioszki z Myszka Micki!" I poleciałam i oglądałam wszystko i śmiałam się, że nawet gąbki dla dzieci mi sie podobają :) oczywiście nic nie kupiłam, ale koleżanka miała ze mnie ubaw

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png
Hahaha też tak mam że gapie jak na dzieła sztuki :D nic też na razie nie kupuje ale chociaż wzrok można nacieszyć :D

p19u3e3k7yxlatkk.png

27.06.17 Anastazja [*]

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png
Widze te ty masz jak moja corka....ona tez w pepco wszystko ogladala ale skupiala sie bardziej na rozowych rzeczach. Normalnie nie przyjmuje do myslinze moze miec 3 brata.

reklama
Jeju dziewczyny widze ze duzo z nas przezylo strate.... boli strasznie nie zaleznie od tego czy to byla wczesna czy bardziej zaawansowana ciaza.

U mnie niedziela leniwa....ale moj stary mnie dzis zaskoczyl . Jest w pracy i dzwonil wlasnie ze na 18 jedziemy do kina a pozniej idziemy gdzies cos zjesc. Jeju w koncu wieczor bez dzieciakow.

No proszę jaki mily wieczór się zapowiada :) w takim razie udanego wypadu :)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry