reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

@oliwka_11 uuuu randka jak nic :) wykorzystaj wieczór na maxa :) kino + kolacja mmmm <3

p19u3e3k7yxlatkk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
@Onaszczesliwa2018 ja pamiętam że siedziałam z bólami w szpitalu i mój chłopak dostał mmsa od przyjaciela że jego żona urodziła...wiem że nawet nie chciał pogratulować.. Ale tak jak mówisz inne dzieci czy matki nie są winne temu że nam się niw udało... Ale może czas zmienić temat na jakoś ciut pogodniejszy...

p19u3e3k7yxlatkk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Wiadomo ze nie sa winne....ale wtedy czlowoeka to.mega doluje i zasmuca. Kobieta w takiej chwili czuje sie jakby zawalil jej sie swiat i jalby kazdy byl winien tej tragedii.

Wiadomo ze nie sa winne....ale wtedy czlowoeka to.mega doluje i zasmuca. Kobieta w takiej chwili czuje sie jakby zawalil jej sie swiat i jalby kazdy byl winien tej tragedii.
Niestety .. Myślę że to taka "zdrowa " reakcja na ten ból który się odczuwa po stracie .. nic nie będzie juz takie samo choćby się nawet później gromadke dzieci miało to tego już nigdy się nieodzyska..

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Jeju śniło mi się dziś, że zaczęłam krwawić. Obudziłam się spocona i przerażona. Naczytalam się wczoraj o Waszych stratach i jakoś tak brak mi wiary, że u mnie wszystko będzie ok już drugi raz. W czwartek wizyta więc wszystkiego się dowiem, to będzie 7t4d więc już muszę coś zobaczyć :) oby tylko było dobrze!!!

Oj tak potrzebny mi taki wypad..... bo niedlugo predko sie nie wyrwiemy.... a tak to potrafilismy jechac sobie np. Na weekend do zakopca. Dzieciaki podrzucalam mamie i mielismy czas tylko dla siebie.Czasem D umie mnie zaskoczyc.

Wiem ze to taka zdrowa reakcja, i ze nigdy sie nie zapomni straty. Ja poronilam.w domu i nigdy bie zapkmne tego widoku....czas leczy rany ale w pamieci zostaje na zawsze

Wiem doskonale jak się czuje kobieta pp stracie.. Dobrnęłam do 19 tygodnia i musiałam podjąć decyzję o terminacji z racji tego że moja córka miała bardzo dużo wad rozwojowych i do tego wadę genetyczną... Uczucia straszne... Ale mimo tego że myślałam że oszaleje, że nie dam rady później pracować w żłobku z dziećmi - przebrnęłam przez to... My kobiety jesteśmy najsilniejszymi istotami na ziemi i tylko my potrafimy przez coś takiego przejść i dajemy radę. Bo mężczyzna przejdzie przez to inaczej, też cierpi ale w inny sposób. Nie umieszczam oczywiście. Także uczucia znane mi doskonale niestety...

p19u3e3k7yxlatkk.png

27.06.17 Anastazja [*]

Jeju śniło mi się dziś, że zaczęłam krwawić. Obudziłam się spocona i przerażona. Naczytalam się wczoraj o Waszych stratach i jakoś tak brak mi wiary, że u mnie wszystko będzie ok już drugi raz. W czwartek wizyta więc wszystkiego się dowiem, to będzie 7t4d więc już muszę coś zobaczyć :) oby tylko było dobrze!!!
Bedzie dobrze....my kobiety mamy tendencje do tego ze dyzo myslimy a pozniej sni sie nam w nocy. Ale taka prawda ze jedna kobieta druga zrozumie,przejmuje si3 losem innej i rownie emocjonalnie przezywa.

reklama
Wiem doskonale jak się czuje kobieta pp stracie.. Dobrnęłam do 19 tygodnia i musiałam podjąć decyzję o terminacji z racji tego że moja córka miała bardzo dużo wad rozwojowych i do tego wadę genetyczną... Uczucia straszne... Ale mimo tego że myślałam że oszaleje, że nie dam rady później pracować w żłobku z dziećmi - przebrnęłam przez to... My kobiety jesteśmy najsilniejszymi istotami na ziemi i tylko my potrafimy przez coś takiego przejść i dajemy radę. Bo mężczyzna przejdzie przez to inaczej, też cierpi ale w inny sposób. Nie umieszczam oczywiście. Także uczucia znane mi doskonale niestety...

p19u3e3k7yxlatkk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Ja podziwiam cie ze po stracie dalas rade pracowac dalej z dziecmi...widac bardzo kochasz dzieciaczki. Zycze ci zebys miala takie stado jak ja...nigdy nie bedzie ci sie nudzic ;)

Do góry