reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

@oliwka_11 oj nie pogardzę i na pewno dam radę jak ogarniam 20 dzieciaków hehe :) mam nadzieję że tym razem mi się uda bo zrobiłam już chyba wszystko co mogłam :)

p19u3e3k7yxlatkk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Dziewczyny my dziś tak brzuch boki ciągnie jakbym zaraz okres miała dostac albo ktoś mi miał jajniki powyrywać macie tez tak kurczę już leżę bo nawet stać nie umiem

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny. Dawno mnie nie było. 11tydz u nas leci, drugie usg za nami ale wyszedł krwiak no i niezgodnie z planem już drugi tydzień na L4 siedzę. Jutro jadę do innego lekarza aż do Wrocławia potwierdźic krwiaka i ocenić na ile jest groźny. Żadnych plamien nie mam na szczęście.
@Elodia, bardzo mi przykro, trzymam jeszcze kciuki że to pomyłka jednak.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Czesc. Fajnie, ze dzidzia ladnie sie rozwija. Mam nadzieje, ze krwiaczek nie grozny i szybko sie wchlonie.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dziewczyny my dziś tak brzuch boki ciągnie jakbym zaraz okres miała dostac albo ktoś mi miał jajniki powyrywać macie tez tak kurczę już leżę bo nawet stać nie umiem

Mnie czasem zakuje jajnik ale to takie chwilowe jest....za to czesto czuje blizne po cc,najczesciej jak kicham.

Mnie też czasami zakłuje jajnik, albo czuje takie rozpieranie w dole brzucha, myślę że to poprostu oznaka tego że maluszek rośnie :)

p19u3e3k7yxlatkk.png

27.06.17 Anastazja [*]

@Elodia jejku, szkoda, ze jeszcze tyle musisz czekac. Trzymaj sie jakos!
Co do Twoich odczuc to doskonale Cie rozumiem. Ja tez nie potrafilam od razu myslec, ze jeszcze bedzie dobrze. Ale uwierz mi, to tylko chwiliwe. Musisz przezyc zalobe, a potem bedzie juz coraz lepiej. Jestem z Toba myslami!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

My wczoraj wysprzatalismy mieszkanie juz na swieta [emoji3] Dzis M jak wroci z pracy posciaga firany i pomyje okna, ja popiore i poprasuje i bedzie gotowe.
A i choinke wczoraj kupil, wiec juz jest. Na razie na balkonie stoi.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Boże elodi teraz właśnie czytam wszystko wczoraj miałam tak zakręcony dzień żyje na wysokich obrotach i chyba musze zwolnić bo dziś właśnie brzuch mnie rozpiera plecy bola
Elidi łzy mi lecą normalnie tak mi przykro nie wiem co napisac kochana

reklama
Tak mnie strasznie boli dziś głowa jakbym kaca miała :( źle się dziś czuje.. W ogóle nie nam ochoty iść na te chrzciny bo Staś urodził się w dzień kiedy ja rodziłam moją Anastazję....ciągle mam zbieg jakiś dat i później siedzę j myślę i płacze i się głowie..

p19u3e3k7yxlatkk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Ja dzisiaj też wstałam z bólem głowy :( wierzę, że teraz będzie ci ten szkrab przypominał dla ciebie przykre wydarzenia, ale musisz być silna ! [emoji11]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry