reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

@Elodia na pewno będzie dobrze :) a mi się zdaje że moje plamienie mogło być od tych bakterii które teraz badam..

p19u3e3k88yejamo.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Dzień dobry dziewczyny :) dziś wdrażam akcje NIEMIŁA DZIEWCZYNA... Mój jaśnie Pan wrócił sobie o 1.30 w nocy.. Nie raczył mnie l tym poinformować wcześniej że nie będzie go cały dzień a ja latam - obiadki sratki... Ojjj nawet nie wie jak bardzo się wszystko zmieni jak pojawi się dziecko bo wystarczy mi jedno do niańczenia. Wiem że jestem złośliwa ale taka już moja natura... Idziemy na chrzciny jutro, mieliśmy jechać wczoraj po prezent, chciałam go ładnie zapakować, specjalnie się ogarnęłam żeby wyjść z domu a on w ogóle nie wrócił, w takim razie dziś kupi wszystko sam.. Już widzę jak mu idzie [emoji14] a wiecie co było najgorsze???!!! Że śmierdział jak wrócił jak popielniczka, na co pytam go czy palił?! A on - no tak jakoś wyszło... A niw znoszę teraz smrodu fajek... Blee Chłopak 3 lata starszy ode mnie a czasami mam wrażenie że zachowuje się jak nastolatek.. Dziś będzie marudził pół dnia jak to go gardło od jarania boli bo na co dzień nie pali... Ehhh wyżaliłam się :D

p19u3e3k88yejamo.png

27.06.17 Anastazja [*]
Mój mnie dzisiaj wyprowadził od samego rana z równowagi więc nawet mi nic nie mów ! Po prostu jak duże dzieci się zachowują ! I takie pępki świata, że szok ! :/

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Lubicie klasyczną muzykę czasami??? Ja z tego że 6lat chodziłam do szkoły muzycznej lubię czasami posłuchać :) podsyłam wam coś :) pewnie cześć z was to zna :) takie na wyciszenie :)

p19u3e3k88yejamo.png

27.06.17 Anastazja [*]

Taaaak lubieeee :) lubię też Philipa Colinsa działa na mnie tak samo kojąco:)

reklama
Do góry