reklama
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
No już właśnie szukam potencjalnych "ofiar" do pomocy w "spisku" hahaha
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
I bardzo dobrze [emoji23] zawsze możesz do mnie przelecieć na trochę dłużej niż weekend jak coś to służę pomoca[emoji23]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Elodia
Wpadnij do mnie do PoznaniaNo już właśnie szukam potencjalnych "ofiar" do pomocy w "spisku" hahaha
27.06.17 Anastazja [*]
O kurde dzięki :* HEHE a skąd jesteś tak w ogóle?I bardzo dobrze [emoji23] zawsze możesz do mnie przelecieć na trochę dłużej niż weekend jak coś to służę pomoca[emoji23]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
27.06.17 Anastazja [*]
Tyle propozycji że pół Polski objadę i wrócę w lipcuWpadnij do mnie do Poznania
27.06.17 Anastazja [*]
Elodia
No i dobrze. Nalezy mu się jakas kara za jego wypady z kumplami :-)Tyle propozycji że pół Polski objadę i wrócę w lipcu
27.06.17 Anastazja [*]
paulina1994
Mój mnie dzisiaj wyprowadził od samego rana z równowagi więc nawet mi nic nie mów ! Po prostu jak duże dzieci się zachowują ! I takie pępki świata, że szok ! :/Dzień dobry dziewczyny dziś wdrażam akcje NIEMIŁA DZIEWCZYNA... Mój jaśnie Pan wrócił sobie o 1.30 w nocy.. Nie raczył mnie l tym poinformować wcześniej że nie będzie go cały dzień a ja latam - obiadki sratki... Ojjj nawet nie wie jak bardzo się wszystko zmieni jak pojawi się dziecko bo wystarczy mi jedno do niańczenia. Wiem że jestem złośliwa ale taka już moja natura... Idziemy na chrzciny jutro, mieliśmy jechać wczoraj po prezent, chciałam go ładnie zapakować, specjalnie się ogarnęłam żeby wyjść z domu a on w ogóle nie wrócił, w takim razie dziś kupi wszystko sam.. Już widzę jak mu idzie [emoji14] a wiecie co było najgorsze???!!! Że śmierdział jak wrócił jak popielniczka, na co pytam go czy palił?! A on - no tak jakoś wyszło... A niw znoszę teraz smrodu fajek... Blee Chłopak 3 lata starszy ode mnie a czasami mam wrażenie że zachowuje się jak nastolatek.. Dziś będzie marudził pół dnia jak to go gardło od jarania boli bo na co dzień nie pali... Ehhh wyżaliłam się
27.06.17 Anastazja [*]
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Onaszczesliwa2018
Lubicie klasyczną muzykę czasami??? Ja z tego że 6lat chodziłam do szkoły muzycznej lubię czasami posłuchać podsyłam wam coś pewnie cześć z was to zna takie na wyciszenie
27.06.17 Anastazja [*]
Taaaak lubieeee lubię też Philipa Colinsa działa na mnie tak samo kojąco
Onaszczesliwa2018
Kara musi być hahaaNo i dobrze. Nalezy mu się jakas kara za jego wypady z kumplami :-)
reklama
Onaszczesliwa2018
O kurde dzięki :* HEHE a skąd jesteś tak w ogóle?
27.06.17 Anastazja [*]
Ja ogólnie że Śląska ale od 3 lat mieszkam w Niemczech także zapraszam miejsca wystarczy i dla Was
Podziel się: