reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

My po 2 latach bycia razem chyba dalej się docieramy.. On mieszka tu w sumie tylko 3-4 miesiące w roku bo pracuje i ma firmę w Norwegii.. W ciadu roku jest z doskoku albo on tu albo ja tam i tak w kółko aż do zimy.. i widzę że tak go nosi.. On nie potrafi wysiedzieć w miejscu.. Ciągle gdzieś musi jechać, coś załatwić.. Wczoraj powiedział mi że może z kolegami poleci gdzieś w styczniu bo musi jak on to nowi wyczilować przed sezonem.. stwierdził że świetnie sobie radzę jak jestem tu sama tak czy siak i jest dumny.. A ja??? Gdzie w tym wszystkim jestem ja? Nigdy nie wiem co się wydarzy jak go nie będzie.. Prace rozumiem ale jakieś dodatkowe wyjazdy nosz normalnie chodzę zła jak osa. I słyszę że go ograniczam. Na co mu mówię że nieograniczony może być jak będzie sam a nie z dziewczyną w ciąży.. duże dziecko mam w domu a małe w brzuszku i coś mi się zdaje że do małe ogarnę szybciej niż jego :D

p19u3e3k88yejamo.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja nawet nie śmie wątpić w to, że lepiej sobie poradzę z moim małym dzieckiem niż z tym dużym bo przecież to duże to jakaś masakra czasami, zastanawiam się czy on pamięta, że jego żona w ciąży jest...
Podaj to podaj tamto podłącz laptopa bo on zmęczony po pracy a ja przecież siedzę w domu...
Skończy mu się jak dziecko pojawi się na świecie :) wtedy to dziecko będzie nr 1 w domu, nie tata ;)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tyle propozycji że pół Polski objadę i wrócę w lipcu :D

p19u3e3k88yejamo.png

27.06.17 Anastazja [*]

Dokładnie o później powiesz Twojemu że musiałaś się "wyczilowac "przed porodem tak jak On przed sezonem [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie o później powiesz Twojemu że musiałaś się "wyczilowac "przed porodem tak jak On przed sezonem [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Hahahaha dokładnie :D zobaczy mnie bez brzucha a z dzieckiem na rękach :o oznajmię mu tylko że to jego hehe

p19u3e3k88yejamo.png

27.06.17 Anastazja [*]

Mój mnie dzisiaj wyprowadził od samego rana z równowagi więc nawet mi nic nie mów ! Po prostu jak duże dzieci się zachowują ! I takie pępki świata, że szok ! :/

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Oni niestety jacyś tacy czasami dziwni są [emoji23] [emoji23] jak już słyszę czasami jak kumpele opowiadają jakich to"idealow " mają to ... powiem wam , że kiedyś jeszcze wierzyłam w to i zastanawiałam się dlaczego mój nie robi mi niespodzianek nienadskakuje itd ale jak później wychodziły z tych "idealow" potwory i rozstawaly sie z nimi po paru miesiącach to jednak stwierdziłam, że wolę mojego normalnego i doszłam do wniosku że faceta trzeba sobie poprostu "wychowac " ale umiejętnie [emoji23] A życie niestety nie jest uslane różami i każdy ma swoje plusy i minusy my też nie jesteśmy idealne :D ale jak ukarac trzeba to też potrafię [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Hahahaha dokładnie :D zobaczy mnie bez brzucha a z dzieckiem na rękach :o oznajmię mu tylko że to jego hehe

p19u3e3k88yejamo.png

27.06.17 Anastazja [*]

I później daj mu powiedz że nakarmione przewiniete a Ty spadasz do koleżanki i wpadniesz na następne karmienie [emoji23] [emoji23] [emoji23] myślę , że bardzo szybko by się wyleczyl z "czilowania " ,[emoji23] [emoji23] [emoji23]

I później daj mu powiedz że nakarmione przewiniete a Ty spadasz do koleżanki i wpadniesz na następne karmienie [emoji23] [emoji23] [emoji23] myślę , że bardzo szybko by się wyleczyl z "czilowania " ,[emoji23] [emoji23] [emoji23]

No plan dobry [emoji14]

p19u3e3k88yejamo.png

27.06.17 Anastazja [*]

No plan dobry [emoji14]

p19u3e3k88yejamo.png

27.06.17 Anastazja [*]

Mam nadzieję , że chociaż trochę tymi żartami Cie wyluzowalysmy [emoji4] a tak na prawdę to myślę, że dobrze jest dużo rozmawiac i poprostu powiedzieć , że potrzebujesz go teraz w tym wyjątkowym dla Was czasie jeszcze bardziej niż zwykle i czujesz się samotna może On sobie nie zdaje sobie z tego sprawy pamiętaj oni są w jakims stopniu ograniczeni w domyslaniu sie [emoji23]

reklama
Do góry