reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

@Onaszczesliwa2018 :*

p19u3e3k88yejamo.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Służymy zawsze pomocą:) :****

reklama
Oni niestety jacyś tacy czasami dziwni są [emoji23] [emoji23] jak już słyszę czasami jak kumpele opowiadają jakich to"idealow " mają to ... powiem wam , że kiedyś jeszcze wierzyłam w to i zastanawiałam się dlaczego mój nie robi mi niespodzianek nienadskakuje itd ale jak później wychodziły z tych "idealow" potwory i rozstawaly sie z nimi po paru miesiącach to jednak stwierdziłam, że wolę mojego normalnego i doszłam do wniosku że faceta trzeba sobie poprostu "wychowac " ale umiejętnie [emoji23] A życie niestety nie jest uslane różami i każdy ma swoje plusy i minusy my też nie jesteśmy idealne :D ale jak ukarac trzeba to też potrafię [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
To fakt jak ja słyszę jak koleżanki niektóre opowiadają jakich to świetnych facetów mają to szok, ale fakt jest taki, że zdarzają się ideały [emoji14] rzadko ale są [emoji14]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Widzę :) forum ciążowe / porady małżeńskie/ partnerskie / życiowe / obiadowe - a wszystko to #lipcowe mamy 2018 :D

p19u3e3k88yejamo.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Co ja bym bez tego forum zrobiła napewno naczytała bym się już w internecie o niestworzonych rzeczach nakręciła i czekała w obawach na każdą kolejną wizytę, a tak to mój wolny czas wypełniacie Wy :) [emoji11] te porady małżeńskie, obiadowe itp są niezastąpione ;)

Co ja bym bez tego forum zrobiła napewno naczytała bym się już w internecie o niestworzonych rzeczach nakręciła i czekała w obawach na każdą kolejną wizytę, a tak to mój wolny czas wypełniacie Wy :) [emoji11] te porady małżeńskie, obiadowe itp są niezastąpione ;)

Zapomnialas o przywracaniu do pionu w ciezkich chwilach :-) kurde ja z tym moim pseudo plamieniwm czuje sie jak podczas normalnego okresu teraz. Dwa dni bylo malo tdraz drugi dzien z rana teoche wiecej polecialo czyli tak jak u mnie normalnie przed @ dwa dni plamien potem @ ok 5 dni i koniec. Czyli jeszcze ze 3 dni mi pewnie bedzie lecieć. Ale leci tylko z rana bo w ciagu dnia tylko pare kropeczwk na wkladce sie pkjawia. Czylo chya jest dobrzw....

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

To fakt jak ja słyszę jak koleżanki niektóre opowiadają jakich to świetnych facetów mają to szok, ale fakt jest taki, że zdarzają się ideały [emoji14] rzadko ale są [emoji14]

Myślę , że musi być mega nudne takie życie z "idealem "facet też musi być trochę facetem a nie jakieś bez zdania cipijajko takiego to bym dopiero niezniosla[emoji23] [emoji23] Ale może są kobiety którym to odpowiada [emoji134] i oczywiscie nikogo niepotempiam bo każdy sam musi widzieć co mu w życiu odpowiada :D

reklama
Zapomnialas o przywracaniu do pionu w ciezkich chwilach :-) kurde ja z tym moim pseudo plamieniwm czuje sie jak podczas normalnego okresu teraz. Dwa dni bylo malo tdraz drugi dzien z rana teoche wiecej polecialo czyli tak jak u mnie normalnie przed @ dwa dni plamien potem @ ok 5 dni i koniec. Czyli jeszcze ze 3 dni mi pewnie bedzie lecieć. Ale leci tylko z rana bo w ciagu dnia tylko pare kropeczwk na wkladce sie pkjawia. Czylo chya jest dobrzw....

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Jest baaardzo dobrze kochana :) jeszcze chwilkę i nie będzie śladu po płomieniach:* A u mnie dalej pruszy śnieżek na na na na na [emoji134] [emoji23] ile radości mam ;D

Do góry