reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Bo faceci mają Fisia na punkcie ograniczeń i czasu wolnego na kolegow :) i o ile jak facet mieszka z Tobą cały rok to sobie raz na 3 dni wyjdzie do kolegi pograć na godzinke czy pol to jak wraca do PL raz na 3 miesiące to niestety nie chce się naciesZyć tylko Tobą, ale i kumplami... I to jest najgorsze bo my nie lubimy się dzielić facetem [emoji12]

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png
Dzielić jak się dzielić ale jego nie ma w domu od południa do nocy w sumie codziennie... :( więcej czasu z nim spędzam jak widzimy się z doskoku w ciągu roku.. codziennie sauna albo siłownia i już 3h go nie ma, to do kolegi to do drugiego to tu to tam i ciągle go nie ma.. Trzeci dzień z rzędu wychodzi o 12 a wraca po północy.. Pierdziele też tak zrobię.. To pewnie usłyszę że jestem w ciąży i mi nie wolno później wracać.. Ostatnio nawet jak zjadłam od niego chipsa bo na co dzień w sumie nie jem to usłyszałam że nie powinnam bo dostaje to nasza dzidzia... No kurde no. Chyba powinnam zamknąć się w domu, do koleżanek wychodzić w godz 13-18 Max codziennie gotować, sprzątać, prac i być przykładną dziewczyną.. A jak mam humorki no bo mam jak to w ciąży to od razu wychodzi bo mówi że wytrzymać się ze mną nie da.. Ja pierdziele jak się żalę ;p przynajmniej nie wie o tym [emoji14]

p19u3e3k88yejamo.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Wczoraj zaniosłam a dziś miałam wynik. Jak się nic nie wyhoduje to wynik jest na drugi dzień :) ja mam wszystkie wyniki w internecie :) a że badanie robiła szwagierka siostry to poprosiłam ją jeszcze żeby zadzwoniła czy na pewno jest wszystko w porządku i powiedziała, że na 200% :) przynajmniej jedno z głowy :) trzymam kciuki za Twój :)

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Ja też internetowo sprawdzam. A co może wyjść z takiego wyniku??? Boję się czy to groźne dla maluszka

p19u3e3k88yejamo.png

27.06.17 Anastazja [*]

Ja też internetowo sprawdzam. A co może wyjść z takiego wyniku??? Boję się czy to groźne dla maluszka

p19u3e3k88yejamo.png

27.06.17 Anastazja [*]
Mogą jakieś bakterie się rozwinąć ale wtedy dokładnie sprawdzają jakie i trzeba wziąć antybiotyk tyle wiem od mojej ginekolog. Ale nie martw się, na pewno będzie ok :*

oar8qqmzxfkhrczb.png

Dzielić jak się dzielić ale jego nie ma w domu od południa do nocy w sumie codziennie... :( więcej czasu z nim spędzam jak widzimy się z doskoku w ciągu roku.. codziennie sauna albo siłownia i już 3h go nie ma, to do kolegi to do drugiego to tu to tam i ciągle go nie ma.. Trzeci dzień z rzędu wychodzi o 12 a wraca po północy.. Pierdziele też tak zrobię.. To pewnie usłyszę że jestem w ciąży i mi nie wolno później wracać.. Ostatnio nawet jak zjadłam od niego chipsa bo na co dzień w sumie nie jem to usłyszałam że nie powinnam bo dostaje to nasza dzidzia... No kurde no. Chyba powinnam zamknąć się w domu, do koleżanek wychodzić w godz 13-18 Max codziennie gotować, sprzątać, prac i być przykładną dziewczyną.. A jak mam humorki no bo mam jak to w ciąży to od razu wychodzi bo mówi że wytrzymać się ze mną nie da.. Ja pierdziele jak się żalę ;p przynajmniej nie wie o tym [emoji14]

p19u3e3k88yejamo.png

27.06.17 Anastazja [*]
Nie no to faktycznie musisz go sobie , że tak brzydko powiem "wychować" bo zachowuje się jak singiel a nie przyszly ojciec [emoji39] mój by tak raz zrobił to by popamietal [emoji39] Jak chce wyjść musi powiedzieć gdzie idzie i za ile ok wroci... Raz na jakiś czas wiadomo niech sobie siedzi i całą noc z kumplami, ale raz na jakiś czas... A nie, że dniami go nie ma bo to nie związek

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png

Mogą jakieś bakterie się rozwinąć ale wtedy dokładnie sprawdzają jakie i trzeba wziąć antybiotyk tyle wiem od mojej ginekolog. Ale nie martw się, na pewno będzie ok :*

oar8qqmzxfkhrczb.png

A co wyszło ci w ogólnym badaniu że robiłaś posiew?

p19u3e3k88yejamo.png

27.06.17 Anastazja [*]

p19u3e3k88yejamo.png

27.06.17 Anastazja [*]
Oni juz tacy są. Niestety. Chociaz ja nie powiem, my razem na codzien bo mieszkamy razem i do pewnego czasu nawet w jednej firmie pracowaliśmy. A mojego nawet nie ciagnie do wyjścia z kumplami, ba nawet jak się chce piwa napic to pyta sie czy moze :-) raz sie z kumplem zasiedzial bo z Angli w odwiedziny stary kumpel przyjechal ale mu afery nie robilam no bo skoro na codzien nie wychodzi.....mial wrocic o 19 wrocil prawie o polnocy bo poszli na mecz Lecha a potem na piwsko. W fajnym stanie wrocil ale z zerwanymi kwiatkami z jakiegos ogródka i jeszcze przepraszal że tak późno....tak ze spokojnje twoj dojrzeje kiedyś.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Nie no to faktycznie musisz go sobie , że tak brzydko powiem "wychować" bo zachowuje się jak singiel a nie przyszly ojciec [emoji39] mój by tak raz zrobił to by popamietal [emoji39] Jak chce wyjść musi powiedzieć gdzie idzie i za ile ok wroci... Raz na jakiś czas wiadomo niech sobie siedzi i całą noc z kumplami, ale raz na jakiś czas... A nie, że dniami go nie ma bo to nie związek

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png
No właśnie.. Raz na jakiś czas :D dobra już mi lepiej jak to z siebie wyrzucilam :)

p19u3e3k88yejamo.png

27.06.17 Anastazja [*]

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png
Fakt zrób tak samo [emoji16] jak mu się odplacisz to mu w pięty pójdzie :) najlepiej żebyś wyszła gdy jest i wróciła pooozno gdy on już będzie [emoji16] najlepiej gdzieś się u koleżanki na cały dzień zatrzymać żebyś w tym stanie nie musiała się włuczyc bez celu

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png

Oni juz tacy są. Niestety. Chociaz ja nie powiem, my razem na codzien bo mieszkamy razem i do pewnego czasu nawet w jednej firmie pracowaliśmy. A mojego nawet nie ciagnie do wyjścia z kumplami, ba nawet jak się chce piwa napic to pyta sie czy moze :-) raz sie z kumplem zasiedzial bo z Angli w odwiedziny stary kumpel przyjechal ale mu afery nie robilam no bo skoro na codzien nie wychodzi.....mial wrocic o 19 wrocil prawie o polnocy bo poszli na mecz Lecha a potem na piwsko. W fajnym stanie wrocil ale z zerwanymi kwiatkami z jakiegos ogródka i jeszcze przepraszal że tak późno....tak ze spokojnje twoj dojrzeje kiedyś.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Kiedyś :D hahaha Boże on ma 28 lat, za chwilę 29 :D

p19u3e3k88yejamo.png

27.06.17 Anastazja [*]

reklama

p19u3e3k88yejamo.png

27.06.17 Anastazja [*]

Lepiej tutaj się wygadać ulzyj sobie niż jakbyś miała to wszystko w sobie trzymać i się wkurzac :) może pojedź do rodzicow albo jakiejś kolezanki na weekend to może coś zrozumie:D

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry