reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja dziś po pierwsze j wizycie. Z USG maluszek mniejszy więc termin na lipiec ;) mialam pozna owulację. Moje zdjęcie z dzisiejszej wizyty;)
1510065888-d4b7700361996f0b-aaaaaa.jpeg

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wzielam sie za grzebanie w karcie ciazy z synen. W 12 tugodniu mialam 2,5 cm skrócona szyjke, w 27 tygodniu 15 mm. O to sie najbardziej martwię by się nie powtorzylo to tym razem. No nic... jakos ten listopad musi przelecieć :)
A mialas pessar czy musiakas calkowicie lezec, ja tez sie boje o szyjke a lekarz wczoraj powiedzial ze bedziemy ja sprawdzac w 16 tyg teraz musze go uprosic zeby zrobil to wczesniej bo przeciez zglupieje

reklama
A mialas pessar czy musiakas calkowicie lezec, ja tez sie boje o szyjke a lekarz wczoraj powiedzial ze bedziemy ja sprawdzac w 16 tyg teraz musze go uprosic zeby zrobil to wczesniej bo przeciez zglupieje
Pessar. Nie musiałam leżeć, tylko sie oszczędzać. A czemu dopiero w 16 tc? Nie masz badan ginekologicznych na każdej wizycie?

Do góry