reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja jeszcze nie ale dopiero testy zrobiłam więc nie dziwne ;)

A propos, to moj dzisiejszy - ta kreska tam jest prawda? [emoji23] (wiem, ze slabe zdjecie ale lepiej sie chwilowo nie da)
1510059943-886a6e83eee5e182-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jest jest [emoji4] Nawet ślepy dojrzy [emoji6]

zud3s65g94kyy6uk.png

reklama
Co do badan na poczatku to na pewno: morfologia, mocz, glukoza, vdrl, rozyczka, toxoplazmoza, cytomegalia, hbs, hcv, hiv. Cos jeszcze?

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

@Dorotea dzieki. Muszę zajrzeć do karty ciąży ż synem. Toxo na pewno muszę zrobić, bo nie przechodziłam i nie mam przeciwciał. Tsh też zrobie.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Co do badan na poczatku to na pewno: morfologia, mocz, glukoza, vdrl, rozyczka, toxoplazmoza, cytomegalia, hbs, hcv, hiv. Cos jeszcze?

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Z rozyczka i cytomegalie muszę się dopytać, bo mam przeciwciała. Glukozę chyba na początku ciąży robiłam. A hbs to nie pod koniec ciąży tak mi się coś zdaje. Choć może coś pomyliłam.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

@Peugeotka36 w Polsce krzywa glukozowa jest obowiązkowa na pewnym etapie. W innych krajach aż tak się cukrzycą ciążową nie przejmują.
@kinga30 Mam obciążony wywiad po pierwszej ciąży. Mam taką wredną, bezobjawowo przebiegającą przypadłość dotyczącą tylko ok 1% kobiet ciężarnych w skali roku. Niewydolność cieśniowo-szyjkową.

Trzymam kciuki za ciebie [emoji173]️[emoji110]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry