reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja dziś po pierwsze j wizycie. Z USG maluszek mniejszy więc termin na lipiec ;) mialam pozna owulację. Moje zdjęcie z dzisiejszej wizyty;)
1510065888-d4b7700361996f0b-aaaaaa.jpeg

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Piękne :) juz nie mogę sie doczekać aż coś takiego zobaczę :)

reklama
Pessar. Nie musiałam leżeć, tylko sie oszczędzać. A czemu dopiero w 16 tc? Nie masz badan ginekologicznych na każdej wizycie?
Pewnie ze mam,ale wcZORAJ zapytalam o ta moja szyjke to stwierdzil ze bedziemy badac w 16 tyg dla mnie tez dziwnie a nastepna wizyte mam 20 listopada wtedy zalozy mi karte I pozniej bedziemy sie spottkac co miesiac

Odpadlam dzis na caly dzien, zaczyna sie mieszkanie w lazience tylko tym razem trzymana za reke przez synka ktory chce sie bawic

Dziewczyny z krotka szyjka w ktorym tyg urodzilyscie I od kiedy pessar?jaki tryb zycia bo ja juz sie boje I ile dzieci juz macie

Dziewczyny z krotka szyjka w ktorym tyg urodzilyscie I od kiedy pessar?jaki tryb zycia bo ja juz sie boje I ile dzieci juz macie
Mi sie szyjka skracala od 16tc, w 18tc pessar, w 22 skurcze i fenoterol, a urodzilam rowno w terminie [emoji5]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Szyjkę miałam sprawdzona co wizytę, a że prowadziłam ciążę u dwóch lekarzy to tez badania wychodziły częściej. Szyjka skróciła sie i rozwarła w 21 tygodniu dopiero, wcześniej miała cały czas dobra długość i trzymała.
W tej ciąży nie czekamy aż szyjka 'nawali' tylko zakładamy szew okrężny już w 13 tygodniu profilaktycznie.

Hej dziewczyny. Mam pytanie. Orjetuje się może któraś z Was jak to jest gdy nie jestem ubezpieczona? Do gin mogę chodzić prywatnie a co z porodem i szpitalem . Miała którąś tak ? Wiem że niby muszą mnie przyjść ale jestem ciekawa czy któraś była w takiej sytuacji i miała jakieś przez to problemy....??

reklama
Do góry