reklama
olaaa7
Fanka BB :)
No ale jak prywatnie to chyba nie muszę mieć skierowania?Na przeciwciała da Ci tylko endokrynolog. Chyba że prywatnie chcesz robić to może ktoś Ci wypisze skierowanie
Elodia
U mnie tak samoJa jeszcze nie dostałam wypłaty na L4 pierwsza będę miała przed świętami ale u nas wypłaca firma a zwraca im ZUS
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Hej!
Widzę, że wizytowo się zrobiło Ja mam jeszcze 20 grudnia wizytę - muszę zrobić wymaz na bakterie, bo córkę urodziłam w 36 tc przez infekcję bakteryjną i moja gin. teraz na to bardzo uważa. A potem początkiem stycznia usg.
Najgorszą część pracy na dziś mam już za sobą, teraz trochę luźniej. O 16 po dzieci, obiad, sprzątanie, ech - życie Jutro mamy mikołajki przedszkolne, więc pewnie weekend też zleci
Dobrego dnia dla Was!
Widzę, że wizytowo się zrobiło Ja mam jeszcze 20 grudnia wizytę - muszę zrobić wymaz na bakterie, bo córkę urodziłam w 36 tc przez infekcję bakteryjną i moja gin. teraz na to bardzo uważa. A potem początkiem stycznia usg.
Najgorszą część pracy na dziś mam już za sobą, teraz trochę luźniej. O 16 po dzieci, obiad, sprzątanie, ech - życie Jutro mamy mikołajki przedszkolne, więc pewnie weekend też zleci
Dobrego dnia dla Was!
olaaa7
Bardzo wizytowo u nas Ja do końca roku nie mam wolnego tygodnia od wizyt Przyszły tydzień endo, następny prenatalne i po świętach u gina.Hej!
Dobrego dnia dla Was!
martaaa515
Prywatnie nie musisz. Jeszcze tego by brakowało, że płacisz i musisz latać za skierowaniemNo ale jak prywatnie to chyba nie muszę mieć skierowania?
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
martaaa515
Ja dziś dostałam za dwa tygodnie bo tak miałam teraz zwolnienie [emoji2] zapłaciłam za rachunki, policzyłam ile na lekarza i już zapomniałam o tym przelewie [emoji2]Ja już zapomniałam co to wypłata ;o jeszcze czekam na pieniądze z ZUSU a oni zawsze mają czas...
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
olaaa7
No to by było cośPrywatnie nie musisz. Jeszcze tego by brakowało, że płacisz i musisz latać za skierowaniem
Nowaja16
Dziewczyny w którym tygodniu będziecie mieć usg genetyczne? Bo do mnie właśnie dzwonili i do mojego lekarza dopiero termin jest na 2 stycznia czyli będę wtedy w 13 tygodniu i 4 dniu według miesiączki a według usg w 13 tygodniu i 1 dniu ciąży czy to nie będzie już za późno?
reklama
olaaa7
Pierwsze prenatalne robi się do 14 tygodnia. Na pewno pytali Cię kiedy była OM lub w którym jesteś tygodniu, oni wiedzą kiedy powinna odbyć się wizyta i samo dopasowują termin.Dziewczyny w którym tygodniu będziecie mieć usg genetyczne? Bo do mnie właśnie dzwonili i do mojego lekarza dopiero termin jest na 2 stycznia czyli będę wtedy w 13 tygodniu i 4 dniu według miesiączki a według usg w 13 tygodniu i 1 dniu ciąży czy to nie będzie już za późno?
Podziel się: