reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

hej Dziewczyny troche musze nadrobic a tu czasu brak:zawstydzona/y:
Wszystkiego najlepszego dla maluszkow duzo zdrowka spelnienia marzen i usmiechu!!!!! sto lat!!

iiwka a co sie stalo ze bylas z Kacperkiek u o rtopedy??? ja tez chyba musze isc z Jula bo jak chodzi to tak zarzuca nozka:confused::confused:
katrinm fajnie ze impreska sie udala i torcik smakowal to najwazniejssze:-);-)
jaśmina moja Julka wziela kase a potem zabrala sie za obraczke:)

reklama
jasmina111 znamy ten zwyczaj:-)Grzeniu wział do ręki długopis i nawet tort chciał nim jeść:-D
anka26,07 wybaczam i tpo że pomylilaś imiona:-)
paaulisia20 z tym nadrabianiem to tez zawsze mam klopot:-(

Wiecie że Grześ też ostatnio strasznie marudzi jak ma isć spać,czasem to nawet płaczem się zanosi a rzadko tak było:confused:Noce też są bardzo ciężkie...budzi się i marudzi

Witanm Was Kochane Kolezaneczki :blink: juz wrocilam z holidays i jestem niesamowicie zmeczona nie moge dojsc do siebie jeszcze , dotarlismy dzis w nocy o 1 , wciaz mam balagan i wszedzie walizy i sterty prania , wakacje udane , Blani urodzinki - wyszly srednio nie tak jak sobie wymarzylam ale kolejne beda lepsze :happy2:....Pozdrawiam do jutra , nie nadrobie bo nie ma takiej opcji nawet....wybaczcie juz sie wkrecam na nowo i pisze :-)

Katrinm juz sie poprawilam :) Tak juz jest jak sie z doskoku na kompa wpada:-D Co do marudzenia to Laura mi dala popis na spacerze tak marudzila ze nie wiedzialam co zrobic i wrocilysmy do domku.Byc moze to ta pogoda bo poszla spac wczesniej niz zwykle

Buziaczku witaj ponownie.Co tam bylo nie tak na urodzinkach?

Jasmina wszytskie to przerabiamy:happy2:

...czas brac sie za drugie danie:sorry2:

Witamy Buziaczku a co sie stalo ze byly nie udane?:confused:

Witaj Buziaczku:-)Brakowało Nam Ciebie:-)Nie zawsze jest tak jak sobie coś wymarzymy:tak:Dojdziesz do siebie szybciej niż myślisz:-)

Katrinm juz sie poprawilam :) Tak juz jest jak sie z doskoku na kompa wpada:-D Co do marudzenia to Laura mi dala popis na spacerze tak marudzila ze nie wiedzialam co zrobic i wrocilysmy do domku.Byc moze to ta pogoda bo poszla spac wczesniej niz zwykle

Buziaczku witaj ponownie.Co tam bylo nie tak na urodzinkach?

Jasmina wszytskie to przerabiamy:happy2:

...czas brac sie za drugie danie:sorry2:
Dzieki Kobietki , fajnie ze mnie pamietacie i ze choc troszke tesknilyscie ...Wakacje zabiegane duzo spraw mialam do zalatwinia w urzedach ...az mi sie czasem slabo robilo jak stalam w tych okropnych kolejkach ...:angry:ale przebrnelam przez to wszystko jakos ...wsumie to cale dwa tygodnie przesiedzielismy nad jeziorem na dzialce Blaneczka opalona , pluskala sie codziennie w baseniku , i biegala po dzialce jak oszalala :-Dpodroz przezyla bardzo dobrze tylko w droge powrotna plakala nam od francji do samej anglii , a na promie sie wywracala :-Dz falami :-D:-D
A urodzinki byly slabe ...malo gosci ...nie bylo tych najblizszych :-:)-:)-(
Slaby wystroj byl , bo zapomnielismy dekoracji z anglii , torcik byl jagodowy w ksztalcie 1 :tak:pyszny byl , Blania dostala kilka upominkow ...ale myslalam ze bedzie lepiej :tak::-(szkoda zrobimy 2 ;-):sorry2:
A teraz uciekam Blani kupic rowerek , na urodzinki od babci i dziadka ;-)
Papa
Szkoda ze nie mamy swojego watku zamknietego ....bo chcialabym sie wyzalic wam z czegos ale na otwartym nie moge :no::no::no::no::sorry2::-(buuu

Witajcie!

Nie mam czasu cos pisac....moja mama wyjechala i zostalismy sami w trojeczke....teraz widze jak pomocna byla bacia...No ale musze Wam sie pochwalic ze prawdopodabnie wracamy na STAŁE do Polski:-) ale sie cieszce :-):-):-) jeszce dokladnie nie wiemy kiedy moze gdzies za 3 miesiace ale wstepne plany juz są.....
musze zmykac na spacer z Amelą odezwe sie wieczorkiem....

Buziaczku - fajnie ze juz wrocialas....juz widze Twojego pierwszego posta z opisami:szok: hehehheehe

pozdrawiam

reklama
Do góry