reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

buziaczku!! co by to nie bylo jestesmy z Toba!!! I głowka do góry:-)bedzie dobrze!!!a kolejki to norma ja trez ich nie cierpie jak mam isc cos załatwiac to az mi sie odechciewa wszystkiego:wściekła/y::wściekła/y:
my tez mamy rowerek i Jula go uwielbia:-D:tak:dziewczyny ja was podziwiam tak daleko od domu bliskich:szok::szok: ja bym chyba rady nie dala!!!!:no:
aga cieszymy sie razem z Toba!!!!! wracajcie:-D
miłego dnia Kochane!!;-)

reklama
iiwka mialas racje z tym watkiem a ja glupia nie zajazylam o co chodzi a nie mozna go zamknac:confused::confused: dobra lece bo julka taka marudna:angry: juz nie ma do niej sil znowu zabki ida:szok:

Witajcie po krótkiej przerwie.:-)
Nie wiem jak to jest, ale ostatnio w ogóle nie znajduję czasu na kompa i BB:baffled::-(
Czytałam, co naskrobałyście, ale pozapominałam:zawstydzona/y: (ach, ta skleroza;-)), więc wybaczcie,ale nie odpiszę Wam.:sorry2:
Złożę jedynie kolejne zaległe życzonka dla roczników:;-)
Lauro, Milenko, Grzesiu, Julio, Igorku z okazji ukończenia okresu niemowlęctwa;-) życzymy Wam dużo zdrówka, szczęścia, mnóstwa miłości, mało bolesnych upadków, samych słonecznych dni, spełnienia marzeń i niezapomnianego okresu dzieciństwa -życzą: Grzesio, Macio i "ciocia" Asia.:-) Duży buziak dla Was.
mis_23.gif
291.gif

A u nas po staremu -Grześko coraz więcej chodzi, a o raczkowaniu powoli zapomina.;-):-) Katarek mu przechodzi. :tak:

dziekujemy asiulinka nie martw sie ja tez momentami nie nadrabiam i nie mam czasu na nic!! a moja julka juz calkowice na 2 nozkach o raczkowaniu zapomniala i chodzi caly czas w koloko non stop:-D:tak:

A ja na spacerze z Grzeniem byłam aż 3 razy:confused:W domu strasznie marudził.Od sierpnia będzie u dziadków bo powoli wracam do pracy...nie wiem jak to przyjmie:-(Tym bardziej że w nocy ze spaniem jest problem:-(
buziaczku dekoracje nie są najważniejsze.Prezentów też nie zawsze dostajemy jakie byśmy chcieli.

agaa321 cieszę się ze jednak uda Wam się powrot do Polski:-)
asiulinka dziękujemy za życzenia:-)

witam kochane

Sluchajcie wczoraj Jasmina ugryzla w policzek Dawida !!!!!! Co za mala cholera! Oczywiscie ja na nia nakrzyczalam.... a moj maz wrocil z pracy i poprostu szczeka mi opadla jak on z nia fajnie porozmawial bez nerwow. Wszystko jej wytlumaczyl ze tak zachowywac sie nie mozna i ze Dawidek jest maly. Tak fajnie to zrobil ze az bylam na siebie zla. Ja nie potrafie tak z nia rozmawiac.

Buziaczku - glowa do gory :tak:, prezenty nie sa najwarzniejsze. Moze to zabrzmi nudno ale ja uwarzam ze bycie z najblizszymi jest najwieksza radoscia i szczesciem.

Dziewczyny a po co sa te kontakty i przyjaciele na BB. Mozna jakos to wykorzystac?

Witam:-)
Najlepsze życzenia urodzinowe dla Grzesia:-)Dużo zdrówka,uśmiechu,samych radosnych dni:-):-)Życzy Grzeniu z mama:-):-)

jasmina111 no kurczę ale Mała zaskoczyła mnie:confused:Powiem Ci że ja chyba podobnie bym zareagowała jak Ty.Dobrze że mąż jej wszystko wyjaśnił

Grzeniu podstawia sobie poduchę pod stolik do kawy i wchodzi na niego:confused:Bawi sie ostatnio garnkami:-D

Cześć.:-)
No i Grzesio już dołączył do roczniaków.:-) Przedaptał swoje urodzinki -chyba w ogóle nie raczkował (no, chyba że w zabawie;-)).:tak::happy2:

Katrinm Grzesio bardzo dziękuje za życzenia.:-)
Mój Grześko też od jakiegoś czasu bawi się garnakami.:tak: Najbardziej podoba mu się miesznie i stukanie łyżką.:-D

Jasmina nie dziwię Ci się, że tak zareagowałaś.:no: Ja też zwykle reaguję krzykiem, a potem mi głupio i po fakcie staram się rozmawiać "na spokojnie".:baffled: Niestety pierwszy odruch jest nerwowy i zwylke jest to krzyk lub klaps (choć przyznam się szczerze, że staram się nie bić Maćka, bo Grześ jeszcze za mały).:sorry2:

Buziaczku szkoda, że urodzinki nie wyszły tak jak sobie wymarzyłaś, ale cóż... życie czasem idzie własnym torem... Następne będą lepsze.:tak: I będzie już bardziej kumata o co chodzi, więc nie mart się "nie te, to następne".;-):tak::-D:-D
A jakbyś chciała pogadać, to zawsze możesz napisać do mnie na priva, gg itp.:tak::-)

a co do wątku zamkniętego, to skoro nie ma takiej możliwości, to może uwtorzymy sobie grupę zamkniętą? Bo uważam, że pomysł, żeby pisać na priva jest bez sensu gdy chce się z kilkoma osobami porozmawiać.:baffled::sorry2: Jak spodoba Wam się pomysł, to dajcie znać.:tak::-)

Ostatnia edycja:
reklama
Nie bylo mniepare dni, ale juz jestem:-) bylam troche zabiegana, robilismi male zmiany dekoracyjne w domu.

Katrinm, wracajac do Twojego pytania o tabletki, sa to zwykle tabletki na odstawienie od piersi, a to jak dlugo bedizesz miala po nich pokarm to zalezy od danego organzmu. Tak wiec moze to byc jeden czy dwa dni jak to mila moja znajoma albo dwa tyg.jak to bylo u kogos z Twoich znajomych.

Buziaczku, dobrze ze jestes:tak: a co do urodzinek, to moge Cie pocieszyc ze u nas rowniez nie byly one takie jak sobie wymarzylam, bylo o polowe mniej gosci niz mialo byc, porobilam malo fotek i do tego te ktore sa to sa do du... i nawet niemam zdjecia z victorem i tortem:wściekła/y: Ale tak jak ktoras z dziewczyn napisala nie zawsze wszystko idzie po naszej mysli-niestety:no:

Oczywiscie dolaczam sie do zyczen dla roczniakow.

Do góry