reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

hej Dziewczyny troche musze nadrobic a tu czasu brak:zawstydzona/y:
Wszystkiego najlepszego dla maluszkow duzo zdrowka spelnienia marzen i usmiechu!!!!! sto lat!!

iiwka a co sie stalo ze bylas z Kacperkiek u o rtopedy??? ja tez chyba musze isc z Jula bo jak chodzi to tak zarzuca nozka:confused::confused:
katrinm fajnie ze impreska sie udala i torcik smakowal to najwazniejssze:-);-)
jaśmina moja Julka wziela kase a potem zabrala sie za obraczke:)

reklama
jasmina111 znamy ten zwyczaj:-)Grzeniu wział do ręki długopis i nawet tort chciał nim jeść:-D
anka26,07 wybaczam i tpo że pomylilaś imiona:-)
paaulisia20 z tym nadrabianiem to tez zawsze mam klopot:-(

Wiecie że Grześ też ostatnio strasznie marudzi jak ma isć spać,czasem to nawet płaczem się zanosi a rzadko tak było:confused:Noce też są bardzo ciężkie...budzi się i marudzi

Witanm Was Kochane Kolezaneczki :blink: juz wrocilam z holidays i jestem niesamowicie zmeczona nie moge dojsc do siebie jeszcze , dotarlismy dzis w nocy o 1 , wciaz mam balagan i wszedzie walizy i sterty prania , wakacje udane , Blani urodzinki - wyszly srednio nie tak jak sobie wymarzylam ale kolejne beda lepsze :happy2:....Pozdrawiam do jutra , nie nadrobie bo nie ma takiej opcji nawet....wybaczcie juz sie wkrecam na nowo i pisze :-)

Katrinm juz sie poprawilam :) Tak juz jest jak sie z doskoku na kompa wpada:-D Co do marudzenia to Laura mi dala popis na spacerze tak marudzila ze nie wiedzialam co zrobic i wrocilysmy do domku.Byc moze to ta pogoda bo poszla spac wczesniej niz zwykle

Buziaczku witaj ponownie.Co tam bylo nie tak na urodzinkach?

Jasmina wszytskie to przerabiamy:happy2:

...czas brac sie za drugie danie:sorry2:

Witamy Buziaczku a co sie stalo ze byly nie udane?:confused:

Witaj Buziaczku:-)Brakowało Nam Ciebie:-)Nie zawsze jest tak jak sobie coś wymarzymy:tak:Dojdziesz do siebie szybciej niż myślisz:-)

Katrinm juz sie poprawilam :) Tak juz jest jak sie z doskoku na kompa wpada:-D Co do marudzenia to Laura mi dala popis na spacerze tak marudzila ze nie wiedzialam co zrobic i wrocilysmy do domku.Byc moze to ta pogoda bo poszla spac wczesniej niz zwykle

Buziaczku witaj ponownie.Co tam bylo nie tak na urodzinkach?

Jasmina wszytskie to przerabiamy:happy2:

...czas brac sie za drugie danie:sorry2:
Dzieki Kobietki , fajnie ze mnie pamietacie i ze choc troszke tesknilyscie ...Wakacje zabiegane duzo spraw mialam do zalatwinia w urzedach ...az mi sie czasem slabo robilo jak stalam w tych okropnych kolejkach ...:angry:ale przebrnelam przez to wszystko jakos ...wsumie to cale dwa tygodnie przesiedzielismy nad jeziorem na dzialce Blaneczka opalona , pluskala sie codziennie w baseniku , i biegala po dzialce jak oszalala :-Dpodroz przezyla bardzo dobrze tylko w droge powrotna plakala nam od francji do samej anglii , a na promie sie wywracala :-Dz falami :-D:-D
A urodzinki byly slabe ...malo gosci ...nie bylo tych najblizszych :-:)-:)-(
Slaby wystroj byl , bo zapomnielismy dekoracji z anglii , torcik byl jagodowy w ksztalcie 1 :tak:pyszny byl , Blania dostala kilka upominkow ...ale myslalam ze bedzie lepiej :tak::-(szkoda zrobimy 2 ;-):sorry2:
A teraz uciekam Blani kupic rowerek , na urodzinki od babci i dziadka ;-)
Papa
Szkoda ze nie mamy swojego watku zamknietego ....bo chcialabym sie wyzalic wam z czegos ale na otwartym nie moge :no::no::no::no::sorry2::-(buuu

Witajcie!

Nie mam czasu cos pisac....moja mama wyjechala i zostalismy sami w trojeczke....teraz widze jak pomocna byla bacia...No ale musze Wam sie pochwalic ze prawdopodabnie wracamy na STAŁE do Polski:-) ale sie cieszce :-):-):-) jeszce dokladnie nie wiemy kiedy moze gdzies za 3 miesiace ale wstepne plany juz są.....
musze zmykac na spacer z Amelą odezwe sie wieczorkiem....

Buziaczku - fajnie ze juz wrocialas....juz widze Twojego pierwszego posta z opisami:szok: hehehheehe

pozdrawiam

reklama
Do góry