reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Anka wszystkiego naj naj dla Laury, żeby mała dama rosła zdrowo.
Urodziły się tego samego dnia nasze panny, moja o 12,45.

Wszystkiego Najlepszego z Okazji Urodzinek milutkiej Laurze skladaja Dawidek, Jasminka i cioteczka BB Ola.

A co Wasze maluszki wziely pierwsze do raczki. Znacie ten zwyczaj?
Moj Dawidek wybral rozaniec :-):tak::-) potem pieniazek, kapsel od piwa a na koniec kluczyki od auta :-):-):-) rodzinnie stwierdzilis ze bedzie biskupem.

anka26.07 - wozek bardzo fajny, tutaj (w Anglii) duzo mam wybiera te firme.

pozdrawiam

Hej Dziewczyny! Dawno nie pisalam....nie bylo czasu....duzo sie dzialo....

Impezke urodzinowa nie zrobilismy 13-stego bo niestety maz musial leciec do Polski na tydzien bo jego mama miala wylew...wiec urodziny Amnelki przelozylismy na 20-stego.
Amela wyciagnela dwa razy ksiazke i raz kase....

Anka - spoznione zyczenia dla Laury duzo zdrowka....

Zeta - ale ja glupia pipa jestem i nie zauwazylam ze i Twoja coreczka miala urodzinki wczoraj. Wielkie przepraszam.

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Wszystkiego najlepszego dla malutkiej Ksiezniczki z okazji Pierwszych urodzinek skladaja Jasminka, Dawidek i cioteczka BB Ola

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

czesc

dziekujemy za zyczenia:-)

Zanet wysciskaj swoje Serduszko od Nas.Zycze Wam mnostwa szczesliwych dni pelnych usmiechu i radosci.Oby rosla zdrowo i nie dawala Wam w kosc:tak::happy2:

Agaa
Laura wziela rozaniec:-D odrazu zaczela go zakladac na szyje:-D:-D.Przykra sprawa z mama Twojego mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczylo

Jasmina duzo czytalam na temat tego wozka i nie znazlam zlej opini o nim Podobno jest rewelacyjny wiec go zakupilismy.Przede wszystkim jest lekki i latwy do zlozenia:blink: a co najwazniejsze malo miejsca w bagazniku zajmuje:-D.Jezdze combi ale jak wybieram sie do Polski to wazne jest by zabrac to co mi potrzebne wiec miejsca musze miec sporo:-D

Hej Dziewczyny!
Wczoraj byłam z Kacprem u ortopedy.
No więc-wszystko w porządku,zrobił USG bioderek-OK.Kazał nam dawać dalej witaminę D3-2krople dziennie w jesieni 3.I powiedział mi coś odnośnie butów.
Muszą być pod wysokie pod samą kostkę by nóżka była prosta i nie było żadnych "skrzywic".A no i po trawce też żeby nie chodził tylko w wózku był-by nóżki odpoczywały.No to chyba tyle.Myślałam ze za wizytę się podniósł ale nie-40zł zapłaciłam.:tak:

:-):confused:Witam:-)

Imprezka urodzinowa się udala:-)Grześ zadowolony bo bawil sie z siostrzencem mojej siostry:-)Tort wszystkim smakował a to najważniejsze:-)
anka26,07 nie miałam okazji wczoraj złożyć życzen Laurze a to tylko dlatego że Grzeniu tez miał urodzinki:-)Więc dziś nadrabiam.
Wszystkiego najlepszego małej księżniczce Laurze:-)Dużo zdrówka,uśmiechu i samych pogodnych dni:-):-)
zanet i dla Milenki wszystkiego co najlepsze:-)Drugiej ksieżniczki naszej:-)Życzę Wam udanego urlopu:-)

A wiecie że Grzeniu tak samo się zachowuje jak mnie nie widzi:confused:No ale cóż w końcu cały rok byl ze mną
iiwka że z Kacperkiem wszstko dobrze

reklama
Katrinm ja przeoczylam ale za to dwukrotnie wysciskaj Grzesia i ucaluj go bardzo mocno:-) Taki mialam zakrecony dzien ze ho ho WYBACZCIE MI:sorry2:

Kupilismy Laurze wielkiego miska ale sie na niego rzuca tak go sciska ze mi szkoda ze taka wielka jestm Sama sie na niego polozylam:-D No i sporo ubranek:-)

Ostatnia edycja:
Do góry