reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Anka wszystkiego naj naj dla Laury, żeby mała dama rosła zdrowo.
Urodziły się tego samego dnia nasze panny, moja o 12,45.

Wszystkiego Najlepszego z Okazji Urodzinek milutkiej Laurze skladaja Dawidek, Jasminka i cioteczka BB Ola.

A co Wasze maluszki wziely pierwsze do raczki. Znacie ten zwyczaj?
Moj Dawidek wybral rozaniec :-):tak::-) potem pieniazek, kapsel od piwa a na koniec kluczyki od auta :-):-):-) rodzinnie stwierdzilis ze bedzie biskupem.

anka26.07 - wozek bardzo fajny, tutaj (w Anglii) duzo mam wybiera te firme.

pozdrawiam

Hej Dziewczyny! Dawno nie pisalam....nie bylo czasu....duzo sie dzialo....

Impezke urodzinowa nie zrobilismy 13-stego bo niestety maz musial leciec do Polski na tydzien bo jego mama miala wylew...wiec urodziny Amnelki przelozylismy na 20-stego.
Amela wyciagnela dwa razy ksiazke i raz kase....

Anka - spoznione zyczenia dla Laury duzo zdrowka....

Zeta - ale ja glupia pipa jestem i nie zauwazylam ze i Twoja coreczka miala urodzinki wczoraj. Wielkie przepraszam.

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Wszystkiego najlepszego dla malutkiej Ksiezniczki z okazji Pierwszych urodzinek skladaja Jasminka, Dawidek i cioteczka BB Ola

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

czesc

dziekujemy za zyczenia:-)

Zanet wysciskaj swoje Serduszko od Nas.Zycze Wam mnostwa szczesliwych dni pelnych usmiechu i radosci.Oby rosla zdrowo i nie dawala Wam w kosc:tak::happy2:

Agaa
Laura wziela rozaniec:-D odrazu zaczela go zakladac na szyje:-D:-D.Przykra sprawa z mama Twojego mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczylo

Jasmina duzo czytalam na temat tego wozka i nie znazlam zlej opini o nim Podobno jest rewelacyjny wiec go zakupilismy.Przede wszystkim jest lekki i latwy do zlozenia:blink: a co najwazniejsze malo miejsca w bagazniku zajmuje:-D.Jezdze combi ale jak wybieram sie do Polski to wazne jest by zabrac to co mi potrzebne wiec miejsca musze miec sporo:-D

Hej Dziewczyny!
Wczoraj byłam z Kacprem u ortopedy.
No więc-wszystko w porządku,zrobił USG bioderek-OK.Kazał nam dawać dalej witaminę D3-2krople dziennie w jesieni 3.I powiedział mi coś odnośnie butów.
Muszą być pod wysokie pod samą kostkę by nóżka była prosta i nie było żadnych "skrzywic".A no i po trawce też żeby nie chodził tylko w wózku był-by nóżki odpoczywały.No to chyba tyle.Myślałam ze za wizytę się podniósł ale nie-40zł zapłaciłam.:tak:

:-):confused:Witam:-)

Imprezka urodzinowa się udala:-)Grześ zadowolony bo bawil sie z siostrzencem mojej siostry:-)Tort wszystkim smakował a to najważniejsze:-)
anka26,07 nie miałam okazji wczoraj złożyć życzen Laurze a to tylko dlatego że Grzeniu tez miał urodzinki:-)Więc dziś nadrabiam.
Wszystkiego najlepszego małej księżniczce Laurze:-)Dużo zdrówka,uśmiechu i samych pogodnych dni:-):-)
zanet i dla Milenki wszystkiego co najlepsze:-)Drugiej ksieżniczki naszej:-)Życzę Wam udanego urlopu:-)

A wiecie że Grzeniu tak samo się zachowuje jak mnie nie widzi:confused:No ale cóż w końcu cały rok byl ze mną
iiwka że z Kacperkiem wszstko dobrze

reklama
Katrinm ja przeoczylam ale za to dwukrotnie wysciskaj Grzesia i ucaluj go bardzo mocno:-) Taki mialam zakrecony dzien ze ho ho WYBACZCIE MI:sorry2:

Kupilismy Laurze wielkiego miska ale sie na niego rzuca tak go sciska ze mi szkoda ze taka wielka jestm Sama sie na niego polozylam:-D No i sporo ubranek:-)

Ostatnia edycja:
Do góry