reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

iiwka mysle ze nie przeciez tu sa lipcoweczki a watek odnosnie urodzin mona zamknac pzreciez dalej moza pisac o naszych pociechcach ich problemach i nastepnych przygotowaniach do urdzin:-D za roczek:tak::tak:
Nie wiem czy dobrze mnie zrozumiałaś. Chodzi mi o to by do naszych wątków tylko my "posiadali" dostęp a ktoś zewnątrz nie.
Wydaje mi sie że już mamy swoją grupę lipcóweczek i raczej nikt się nie dopisze,a forum zamknięte było by ok.

reklama
Cześć dziewczyny.:-)
Ja znów przez pare dni byłam nieobecna -ostatnio ciągle mi czasu brakuje.:baffled: A wczoraj mieliśmy "wymuszoną" wyzytę w przychodnii -Grześ spadł z łóżka i udeżył się w nosek, tak że mu krew leciała.:-( Strasznie płakał biedaczek. A jak zaczęłam czytać o krwotoku spowodowanym upadkiem, to włosy mi się zjeżeły i straszne wyrzuty sumienia miałam, że nie upilnowałam go.:zawstydzona/y::sorry2: Ale bylismy u laryngologa i stwierdził, że wszystko ok i tylko troche sobie potłukł nosek.:tak::sorry2:

Cześć dziewczyny. No i roczek przedeptany... Było ok. Kacperek bardzo zadowolony z prezentów i powiem Wam-dostał dwa rowerki,ale są świetne. Jakbym wiedziała że tak będzie mu się podobała w nich jazda to już dawno by takiego miał.:tak:
Fajnie, że urodzinki udane i Kacper zadowolony z prezentów.:tak::-)
A co do zamkniętego, już była kiedyś o tym mowa.:tak: Ja mogę być za.;-):tak::-D Tyle, że już istnieje jeden wątek zamkniety lipcówek, więc nie wiadomo, czy się zgodzą na drugi.:confused: Trzeba by było zapytać moderatorkę opiekującą się naszym wątkiem -Nenyah.

asiulinka fajnie że urodzinki się Wam udały:-)A ja nie złożyłam życzeń:-(Bo sugerowałam się datą urodzin ale i na nie przyjdzie pora:tak:
słusznie, że nie składałaś jeszcze życzeń Grzesiowi, bo on roczek ukończy za tydzień.:tak:;-) A imprezkę robiliśmy wcześniej, bo tak wypadało w Kościele.:sorry2:

Dziś Grzesia posadziłam na nocnik i za bardzo mu sie to nie spodobało:confused:Po chwili myślał że ma kółka i chciał jezdzić na nim jak na swoim aucie:-D:-DA jaki był rozczarowany biedaczek że nie chce jechać..od razu zezłoscił się i mi uciekł..Cwaniaczek jeden:-)
Mój Grześko też szybciutko ucieka z nocniczka.:tak::-D
A przy okazji odpowiadając na pytanie Paaulisii -każde dzieciątko inaczej się rozwija i w innym czasie nabywa umiejętności.:tak: Zwykle dzieci uczą się "czystości" między 1,5-2,5 roku. Ale znam dziewczynkę, która miała rok i pare miesięcy i chodziła już w majteczkach.:tak: A mój Maciuś przestał jak miał jakieś 2 lata i 2 miesiące (może wydawać się to późno, ale był to okres zimowy i chodzenie bez pieluchy -w samych majteczkach (żeby było mniej prania;-):-p), kończyło sie katarem.:baffled::sorry2:).

musze sie pochwalic przed chwla moja pociecha zapomniala sie i przeszla sama na nogach przez caly pokoj:-D:-D
Super! Wielkie gratki i ogromne buziaki za odwagę.;-):-) Zobaczysz jeszcze pare dni, a mała częściej będzie chodziła na dwóch nóżkach, zamiast na 4.:-D

Hej!!!

iiwka nie chyba ale na pewno:-) mi to tam jest obojetne:dry:

asiulinka to nie twoja wina ze upadl dziecko wszedzie wejdzie ale biedaczek musial sie naplakac a ty pewnie razem z nim i na dodatek strachy sue najadlas:no:powracajac do nocniczka to ja znowuz znam chlopczyka ktory ma 4 lata i dalej w pampersie:no::zawstydzona/y: takze uwazam ze 2 lata dla twojego synusia to sukces jak dla kazdego dziecaczka:-D

a moja Juliusia coraz chetniej sie "puszcza" i smiga po calym domku:-Djestem taka dumna z niej:-);-)moja dziewuszka:-) dobrej nocy

Witam:-)
My dziś byliśmy nad Maltą i było bardzo fajnie:-)Jutro imprezka urodzinowa Grzesia wiec w tym tygodniu nie miałąm za bardzo czasu aby tu zaglądać:tak:A od przyszłego tygodnia już bedę systematyczna:-)
asiulinka biedny Grześ:-(Cieszę się że wszystko jest dobrze:-)Wiesz dzieciaxczki są takie szybkie szybkie że nie jesteśmy czasemw stannie ich upilnować:tak:Mój Grześ tez spadł ostatnio z łóżka ale skończyło sie na guzie tylko.
paaulisia20 gratulacje dla Julci za pierwsze kroczki:-)

witam!!!!!

rzeczywiscie jakos pusto ostatnio sie zrobilo:-:)confused:
u nas pogoda mieszana Julka katarek zlapala i na dodatek cala noc nie spala? nie wiem czemu czy zabki czy brzusio:confused::no: miejsca nie mogla sobiue znalezc a jak sie budzila to od razu z krzykiem:wściekła/y: mysle ze na zabki

no i jeszcze 2 tyg i na wakacje az nie moge sie doczekac buziaki

katrinm udanej imreski prosimy pozniej o szcegolowy opis:-D i duzo prezencikow dla jubilata:-);-)

czesc

dawno na tym watku nie pisalam:szok:

Ale widac wszystkie zajete bo faktycznie malo postow
My zakupilismy spacerowke dla Laury.Dzis pogoda do niczego wiec siedzimy w domku.

Paaulisia
gratulujemy Julci:happy2:
Asiulinka najwazniejsze ze wszystko dobrze.Upadkow i guzow jeszcze dzieciaczki beda mialy sporo
Katrimn cudownej zabawy zycze my balujemy w poniedzialek:-)
Iiwka pomysl z zamknietym forum nie jest dobry:no:
Zanet najwazniejsze jest to ze wspolnie spedzacie czas z Milenka.jak znajdziesz czas to pisz:tak:

Laura rowniez nalezy do dzieci ktore przedeptaly roczek:-):tak:

Witam Wszystkich serdecznie
Ostatnio nie mam czasu doslownie na nic. Ciagle cos...
Jasminka w piatek miala zakonczenie roku szkolnego, od poniedzialku ma wakacjaz tre. Dawidek pieknie sam juz chodzi. Zabkow ma 8 sztuk.
U nas ciagle padalo, dzisiaj wychodzi jakies sloneczko ale zadna rewelacja.
Ostatnio Dawid buntuje sie ze spaniem, robi sie malym terrorysta nocnym, zaczynam juz miec dosyc.
Cala rodzina zakatarzona.
Teraz troszke Was podczytam
pozdrawiam

Witajcie
Jasmina111 współczuje terroru nocnego my też często go mamy i też mam momentami tego dość, czcem położyć się spać i niewstawać kilka razy w nocy.
Niech katar szybko mija.

Paaulisia20 Milenka ma tak na ząbki wierci się w nocy na wszystkie strony, każda pozycja zła, aż budzi się z krzykiem i popłakuje przez sen, pewnie jakieś znowu idą u Was.

Anka26,07 jaki wózeczek kupiliście? Masz racje co do wspólnego czasu ale my to hyba zadużo go razem spędzamy( czytaj ciągle zawsze bezustanie razem) Milenka przez to bardzo za mną jest bardzo...

my mamy nocniczek zakupiony ale niesadzam narazie i jeszcze z tym poczekamy.

Katrinm5 ale się uśmiałam z tego nocnikowego autka he he.

Asiulinka buziaczki w malutki nosek, pewnie bardzo płakał, współczuje,:-(
Ach te nasze łobuziaki coraz cwańsze wszędzie się dostają i oczywiście chcą najbardziej niedozwolone przedmioty.

Pozdrawiam

reklama
witam z samego rana

Anka26.07, Zeta - ja tez ciagle jestem z Dawidem, jak musze isc np. po Jasminke do sasiadow to maz stoi z Dawidem w oknie a maly placze. Jak ide do lazienki to zregoly po 10 minutach juz Dawid z mezem siedza u mnie pod drzwiami. No ale co tu duzo pisac. Do 6 miesiaca maly byl tylko ze mna a teraz tez maz jest w pracy od samego rana do 17, 18.00. Ale powiem Wam ze Dawid jest bardziej pogodnym dzieckiem niz Jasminka ktora od 5 miesiaca wiecej zajmowala sie moja mama i moj tata bo ja wrocilam do pracy.

A co do nocnika, my jeszcze nie mamy. Chce z tym poczekac jak Dawid bedzie mial 1,5 roku. No chyba ze wasze dzieciaczki zaczna z nich korzystac szybciej to moze tez sprobuje :-)

U mnie ladne slonko wiec moze i Jasminki wakacje beda choc troszke sloneczne.
pozdrawiam

Do góry