reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

A ja mam dzisiaj jakiś smutny dzień. Niby powinnam się cieszyć,ale i M nie ma na urodzinach... Jakoś tak źle mi. I wspomnienia z porodu.... brrr,ale bardzo się cieszę że Kacper ma już roczek! no nie dokońca bo jeszcze czas do 20:40:-D:-D

reklama
Witam:-)
Najlepsze życzenia urodzinowe dla Kacperka:-)
Grześ też jeszcze przy cycusiu ale planuje odstawić go po pierwszych urodzinach.Nie wiem jak to nam wyjdzie:confused:bo też jak mam go na rękach to odgina mi bluzkę:confused:Butelki nie toleruje od początku więc nie wiem jak to będzie
Torcik też juz zamówiliśmy-będzie okrągły na bitej śmietanie z owocami leśnymi.Na wierzchu będzie miał Kubusia Puchatka i napis.
Pogoda też w kratkę i dlatego czuję się kiepsko...Grześ ma towarzystwo do zabawy i jest cały szczęśliwy:-)

witam!!!!
Wszystkiego naj naj naj lepszego dla Kacperka duzo zdrowka usmiechu i sloneczka i ba tej beztroskiej radosci sto lat!!!!!

u nas tez pogoda dziwna niby cieplo ale chmurki sa a teraz to wogole taka duchota dusznota:confused:(nie mam pojecia jak odmienic ale wiecei o co chodzi):-);-) bylysmy troszke na spacerku ale wytrzymac nie idzie przyjechali znajomi na kawke kolezanka w ciazy jest w 5 miesiacu z bliznakami i taki brzusio ma ia tak sobie tez przypomnialam jak to ja chodzilam z taka pileczka:-) zapraszam na kawke dziewczyny bo dzisiaj to chyba tylko kawe no i jakies pyszne ciasteczko:-D:tak:

iiwka nic sie nie suciaj u nas na roczku tez nie bylo mego slubnego obowiaki w pracy wiem jak ci smutno ale na pewno mysli o was i z calego serca wolalby byc z wami niz w wojsku z chlopakakmi

iiwka, troszkespoznione, bo juz po polnocy;-), ale serdeczne zyczenia dla Kacperka przedewszystkim duuzo zdrowka i radosci.

katrinm, nasz torcik tez bedzie z napisem ale ze zdjeciem Victora (ciekawa jestem jak to wyjdzie??)

U mnie tez pogoda do bani, deszcz, slonce i tak na przemian:no:
Dzisiaj wkoncu kupilismy rowerek dla Victorka i siedzisko do mojego roweru, tak wiec od przyszlego tyg. zaczynam jazde na rowerze, dobrze mi zrobi:-)
Kupilsmy dzis buciki w rozm.22:szok::szok:niezle co, smiejemy sie z M ze stopki to ma po mamusi:-D:-D:-Dtakie wielkie:-D:-D a moze to normalny rozmiar..hmm jakie rozmiary nosza Wasze pociechy? Pani w sklepie powiedziala ze troche duza jak na ten wiek, dlatego pytam. Te butki kupilismy juz typowe do chodzenia, nie takie jak te poprzednie ze do chodzenia i raczkowania jednoczesnie i wiecie co jak mu zalozylismy w sklepie to podnosil nogi jak bociek:-D:-Dale sie usmialismy, nigdy tak nie zrobil wczesniej:tak:
W niedziele juz urodzinki, stresuje sie zeby wszystko wyszlo ladnie.

Wiecie co...tak sobie mysle i patrze na Victora jednoczesnie to on taki malutki a taki duzy, nachodza mnie mysli zeby miec takie malenkiego bobaska:-) (ale jeszcze troszke za wczesnie-wiem:tak:) poczekam min.rok, bo teraz byloby mi ciezko bez pomocy, zdala od rodzinki.

Zastanawiam sie jaka metode przyjac do odstawienia od piersi:confused: Czy stopniowo, czy odrazu koniec i kropka:confused: myslalyscie juz o tym:confused::confused:

Ale sie rozpisalam, ok zmyam spac bo juz pozno.

Ostatnia edycja:
Witam!

Mamy juz 13 lipca 2008rok! Tak wiec skladam serdeczne zyczenia z okazji pierwszych urodzin dla Grzesia i Amelki:-)

Maz i Victor spia, a ja wlasnie ustroilam pokoj malego. Ide juz spac,bo jutro od rana mnostwo pracy zwiazanej z przyjeciem:-)
U nas nie bedzie tyle osob ile planowalam, niestety jednym znajomym syn ma goraczke i krostki(kolezanka podejrzewa ze to ospa, bo takowa podobno panuje teraz w przedszkolach:no:)a z kolei drugiej kumpeli M musi pracowac, tak wiec towarzystwo sie okroilo do polowy:-( ale i tak najwazniejszy jest Victorek i jego najukochansi rodzice, hihi:-)

Zycze udanych przyjec urodzinowych i smacznych tortow!!!
Pozdrawiam Wszystkie mamy i dzieciatka.

Ostatnia edycja:
:-)Najlepsze życzenia urodzinowe dla Viktorka i Amelki:-)Zdrowo i szybko rośnijcie:-)
Dziś u Nas pada:-(No ale bylismy w Palmiarnii:-)Grześ byl zachwycony a szczególnie rybkami które pływały w stawie aż piszczał z radości:-)
Niusia_83 udanej imprezki urodzinowej:-)
Też się zastanawiam jak najlepiej Grzesia odstawić od piersi:confused:

Witajcie.:-)
Nie zaglądałam przez pare dni, ale widzę, że nie za wiele postów doszło.:sorry:
My już po roczkowej imprezce.:tak: Bardzo bałam sie pogody -zapowidali opady i burze.:baffled: A my zaplanowaliśmy przyjęcie ne działce u moich rodziców. Ale na szczęście pogoda nie była taka najgorsza -do 18 było ładnie i ciepło, a potem lunęło.:dry: No ale na szczęście to było pod koniec i cieszę się, że i tak długo pogoda wytrzymała.:tak::-)
postaram sie później zamieścić pare zdjęć później na odpowiednim wątku.;-):-)

Ja myślę stanowczo odstawić od piersi.:tak: Bo stopniowo to chyba nie ma sensu, bo on je już tylko wieczorem i rano.:tak:

A teraz życzenia dla dzieciaczków::-)
11 lipca Kacperek zawitał na świecie, 13 -Krzyś (swoją drogą, to Kasiulec już downo nie zaglądała:no: Ciekawe co tam u nich:confused:), Amelka i Victorek, a dokładnie rok temu (14) na świecie pojawili się Jaś i Blaneczka.:tak:
Kochane dzieciaczki z okazji ukonczenia pierwszego roku życzymy Wam, abście żyli beztrosko wśród ciepła i miłości. Bądźcie dla rodziców źródłem radości. Spełnienia marzeń -tych dużych i tych małych.:tak: Duże buziaki dla Was!:-)
misie_365.gif
mis_23.gif

Cześć dziewczyny. No i roczek przedeptany... Było ok. Kacperek bardzo zadowolony z prezentów i powiem Wam-dostał dwa rowerki,ale są świetne. Jakbym wiedziała że tak będzie mu się podobała w nich jazda to już dawno by takiego miał.:tak:

reklama
Witam:-)
My zabraliśmy sie za porządki....przed sobotnią imprezką:tak:Jestem wykończona a przed nami jeszcze okna do umycia a pogoda w kratkę.
Ja chyba też stanowczo odstawię Grzesia od piersi..-może nie bedzie tak zle bo w sierpniu jedzie do dziadków....a ja wracam do pracy
asiulinka fajnie że urodzinki się Wam udały:-)A ja nie złożyłam życzeń:-(Bo sugerowałam się datą urodzin ale i na nie przyjdzie pora:tak:
iiwka to Kacperek może teraz przebierać i wybierać;-)Szczęściarz:-)

Do góry