reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Hej dziewczyny musiaialam zmienic konto bo cos mi haslo nie wchodzilo:wściekła/y::no:

spoznione życzonka dla dzieiciaczkow duzo zdrowka sloneczka kazdego dnia i wszystkiego naj naj

ciesze sie ze impreski sie udaly i prezenciki dzieciaczki fajne dostaly ja dzisiaj krociutko bo jakas taka nie ogarnieta jestem za duzo zaleglosci chyba:confused:odezwe sie jutro cos bardziej konkretnie

reklama
:-)Najlepsze życzenia urodzinowe dla Viktorka i Amelki:-)Zdrowo i szybko rośnijcie:-)
Dziś u Nas pada:-(No ale bylismy w Palmiarnii:-)Grześ byl zachwycony a szczególnie rybkami które pływały w stawie aż piszczał z radości:-)
Niusia_83 udanej imprezki urodzinowej:-)
Też się zastanawiam jak najlepiej Grzesia odstawić od piersi:confused:

Dziekujemy za pamiec i zyczonka:tak: imprezka sie udala, aczkolwiek musze przyznac ze jak Victor codziennie chodzi usmiechniety od ucha do ucha, to wczoraj praktycznie wogule, mysle ze raz ze nie byl wyspany a dwa ze tyle sie wokol niego dzialo...ze tak naprawde nie wiedzial co i jak tyle ludzi na raz, dzieci ktore biegaly i krzyczaly...ogolnie bylo fajnie, tylko kurcze jakos nie porobilam sobie z nim zdjec(i tego zaluje) aczkolwiek on troszke ma jakas bylam taka zaaferowana ze golnie to ma ich malo.;-) U nas pogoda byla ok, bylo cieplo, ale pomimo to stol byl w domu, siedzielismy troche w domu troche z dziecmi na dworzu tak mieszanie.

Asiulinka, Katrinm, ja dzis tak myslalam z M i kumpela jak u niej bylismy ze chyba rowniez powinnam stanowczo odstawic piers, bo takiego stopniowego nic nie wyjdzie, dlatego tez jutro dzwonie umowic wizyte u lekarza, zeby przepisal mi tabletki na odstawienie, podobno jak sie wezmie jedna to juz koniec z cycowaniem:))

Buziaczku, wszystkiego najlepszego dla Blani!!

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny!
Długo nic nie pisałam,ale najpierw byliśmy nad morzem, a póżniej zostałam z Karolinką 2 tygodnie u moich rodziców(mąż był tydzień).
Bardzo dziękujemy za wszystkie życzenia urodzinkowe.My niestety trochę póżno ale szczerze życzymy wszystkim roczniakom wszystkiego najlepszego.
Nam też pogoda się na urodzinkach nie udała. Miała być imprezka w ogrodzie,a musieliśmy siedzić w domu.Też zrobiliśmy mało zdjęć:wściekła/y:jakoś nie było kiedy. A na mszy za Karolinkę zaskoczyło nas pojawienie się brata mojego męża,bo miało go nie być(żona mu nie pozwala)no ale w końcu się jej postawił. No ale na imprezie już nie był.
Ja też myślę o odstawieniu małej od cyca,ale nie wiem co z tego będzie bo znów jej zęby wychodzą i chciałaby mieć go cały czas w buzi,a jeszcze taka pogoda,że nie chce nic innego jeść.
Pozdrowionka

Czesc Dziewczyny troche mnie nie bylo ale postaram sie nadrobic!!:-)

Na poczatek wszystkiego naj naj lepszego dla roczniakow duzo zdrowka szczscie sloneczka milosci

niusia fajnie ze imprezka sie udalla to najwazniejsze ja tez za wiele zdjec nie mam z moja pociechca ale coz taki urok 1 urodzin:-)
iiwka mysle ze nie przeciez tu sa lipcoweczki a watek odnosnie urodzin mona zamknac pzreciez dalej moza pisac o naszych pociechcach ich problemach i nastepnych przygotowaniach do urdzin:-D za roczek:tak::tak:
aga milo ze wrocilas pisz jak najwiecej;-):tak:i powodzenia w odstawianiu cycusia

Witam
U Nas kolejny dzień porządków no ale jutro koniec.Wkoncu musi być czysciutko:-)
Niusia_83 a co to za super tabletka:confused:Moja siostra bierze jakieś homoepatyczne juz drugi tydzień i dopiero teraz przestało jej się mleko zbierać
Aga1983 fajnie ze juz jesteś:-)To odpoczęłas sobie zapewne:-)
Tak to jest z urodzinami że mamy przejete i dzieci:-)U mnie bedzie pewnie tak samo jak u Was:-D

Dziś Grzesia posadziłam na nocnik i za bardzo mu sie to nie spodobało:confused:Po chwili myślał że ma kółka i chciał jezdzić na nim jak na swoim aucie:-D:-DA jaki był rozczarowany biedaczek że nie chce jechać..od razu zezłoscił się i mi uciekł..Cwaniaczek jeden:-)

katrinm Julka to samo jak ja sadzam to szybko z niego zchodzi:-D;-) i wrzuca do nocniczka wszystkie zabawki jakie ma pod raka i pcha po calym domu :-)smieszna taka nie weim kiedy dzieci zaczynaja kumac do czego to sluzy:confused:

oj jaka cisz:no::szok:czamuz to:confused: wyjechalyscie gdzies kobitki? musze sie pochwalic przed chwla moja pociecha zapomniala sie i przeszla sama na nogach przez caly pokoj:-D:-D

reklama
Hej no ja nigdzie nie wyjechałąm niestety:-( Czytam ale coś mi się nie chce pisać niczego, tyle zajęć przy Milence. Na dworze dużo czasu spędzamy bo jest najgrzeczniejsza. Postaram się pisać.

Pozdrawiam

Do góry