reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

A ja mam dzisiaj jakiś smutny dzień. Niby powinnam się cieszyć,ale i M nie ma na urodzinach... Jakoś tak źle mi. I wspomnienia z porodu.... brrr,ale bardzo się cieszę że Kacper ma już roczek! no nie dokońca bo jeszcze czas do 20:40:-D:-D

reklama
Witam:-)
Najlepsze życzenia urodzinowe dla Kacperka:-)
Grześ też jeszcze przy cycusiu ale planuje odstawić go po pierwszych urodzinach.Nie wiem jak to nam wyjdzie:confused:bo też jak mam go na rękach to odgina mi bluzkę:confused:Butelki nie toleruje od początku więc nie wiem jak to będzie
Torcik też juz zamówiliśmy-będzie okrągły na bitej śmietanie z owocami leśnymi.Na wierzchu będzie miał Kubusia Puchatka i napis.
Pogoda też w kratkę i dlatego czuję się kiepsko...Grześ ma towarzystwo do zabawy i jest cały szczęśliwy:-)

witam!!!!
Wszystkiego naj naj naj lepszego dla Kacperka duzo zdrowka usmiechu i sloneczka i ba tej beztroskiej radosci sto lat!!!!!

u nas tez pogoda dziwna niby cieplo ale chmurki sa a teraz to wogole taka duchota dusznota:confused:(nie mam pojecia jak odmienic ale wiecei o co chodzi):-);-) bylysmy troszke na spacerku ale wytrzymac nie idzie przyjechali znajomi na kawke kolezanka w ciazy jest w 5 miesiacu z bliznakami i taki brzusio ma ia tak sobie tez przypomnialam jak to ja chodzilam z taka pileczka:-) zapraszam na kawke dziewczyny bo dzisiaj to chyba tylko kawe no i jakies pyszne ciasteczko:-D:tak:

iiwka nic sie nie suciaj u nas na roczku tez nie bylo mego slubnego obowiaki w pracy wiem jak ci smutno ale na pewno mysli o was i z calego serca wolalby byc z wami niz w wojsku z chlopakakmi

iiwka, troszkespoznione, bo juz po polnocy;-), ale serdeczne zyczenia dla Kacperka przedewszystkim duuzo zdrowka i radosci.

katrinm, nasz torcik tez bedzie z napisem ale ze zdjeciem Victora (ciekawa jestem jak to wyjdzie??)

U mnie tez pogoda do bani, deszcz, slonce i tak na przemian:no:
Dzisiaj wkoncu kupilismy rowerek dla Victorka i siedzisko do mojego roweru, tak wiec od przyszlego tyg. zaczynam jazde na rowerze, dobrze mi zrobi:-)
Kupilsmy dzis buciki w rozm.22:szok::szok:niezle co, smiejemy sie z M ze stopki to ma po mamusi:-D:-D:-Dtakie wielkie:-D:-D a moze to normalny rozmiar..hmm jakie rozmiary nosza Wasze pociechy? Pani w sklepie powiedziala ze troche duza jak na ten wiek, dlatego pytam. Te butki kupilismy juz typowe do chodzenia, nie takie jak te poprzednie ze do chodzenia i raczkowania jednoczesnie i wiecie co jak mu zalozylismy w sklepie to podnosil nogi jak bociek:-D:-Dale sie usmialismy, nigdy tak nie zrobil wczesniej:tak:
W niedziele juz urodzinki, stresuje sie zeby wszystko wyszlo ladnie.

Wiecie co...tak sobie mysle i patrze na Victora jednoczesnie to on taki malutki a taki duzy, nachodza mnie mysli zeby miec takie malenkiego bobaska:-) (ale jeszcze troszke za wczesnie-wiem:tak:) poczekam min.rok, bo teraz byloby mi ciezko bez pomocy, zdala od rodzinki.

Zastanawiam sie jaka metode przyjac do odstawienia od piersi:confused: Czy stopniowo, czy odrazu koniec i kropka:confused: myslalyscie juz o tym:confused::confused:

Ale sie rozpisalam, ok zmyam spac bo juz pozno.

Ostatnia edycja:
Witam!

Mamy juz 13 lipca 2008rok! Tak wiec skladam serdeczne zyczenia z okazji pierwszych urodzin dla Grzesia i Amelki:-)

Maz i Victor spia, a ja wlasnie ustroilam pokoj malego. Ide juz spac,bo jutro od rana mnostwo pracy zwiazanej z przyjeciem:-)
U nas nie bedzie tyle osob ile planowalam, niestety jednym znajomym syn ma goraczke i krostki(kolezanka podejrzewa ze to ospa, bo takowa podobno panuje teraz w przedszkolach:no:)a z kolei drugiej kumpeli M musi pracowac, tak wiec towarzystwo sie okroilo do polowy:-( ale i tak najwazniejszy jest Victorek i jego najukochansi rodzice, hihi:-)

Zycze udanych przyjec urodzinowych i smacznych tortow!!!
Pozdrawiam Wszystkie mamy i dzieciatka.

Ostatnia edycja:
:-)Najlepsze życzenia urodzinowe dla Viktorka i Amelki:-)Zdrowo i szybko rośnijcie:-)
Dziś u Nas pada:-(No ale bylismy w Palmiarnii:-)Grześ byl zachwycony a szczególnie rybkami które pływały w stawie aż piszczał z radości:-)
Niusia_83 udanej imprezki urodzinowej:-)
Też się zastanawiam jak najlepiej Grzesia odstawić od piersi:confused:

Witajcie.:-)
Nie zaglądałam przez pare dni, ale widzę, że nie za wiele postów doszło.:sorry:
My już po roczkowej imprezce.:tak: Bardzo bałam sie pogody -zapowidali opady i burze.:baffled: A my zaplanowaliśmy przyjęcie ne działce u moich rodziców. Ale na szczęście pogoda nie była taka najgorsza -do 18 było ładnie i ciepło, a potem lunęło.:dry: No ale na szczęście to było pod koniec i cieszę się, że i tak długo pogoda wytrzymała.:tak::-)
postaram sie później zamieścić pare zdjęć później na odpowiednim wątku.;-):-)

Ja myślę stanowczo odstawić od piersi.:tak: Bo stopniowo to chyba nie ma sensu, bo on je już tylko wieczorem i rano.:tak:

A teraz życzenia dla dzieciaczków::-)
11 lipca Kacperek zawitał na świecie, 13 -Krzyś (swoją drogą, to Kasiulec już downo nie zaglądała:no: Ciekawe co tam u nich:confused:), Amelka i Victorek, a dokładnie rok temu (14) na świecie pojawili się Jaś i Blaneczka.:tak:
Kochane dzieciaczki z okazji ukonczenia pierwszego roku życzymy Wam, abście żyli beztrosko wśród ciepła i miłości. Bądźcie dla rodziców źródłem radości. Spełnienia marzeń -tych dużych i tych małych.:tak: Duże buziaki dla Was!:-)
misie_365.gif
mis_23.gif

Cześć dziewczyny. No i roczek przedeptany... Było ok. Kacperek bardzo zadowolony z prezentów i powiem Wam-dostał dwa rowerki,ale są świetne. Jakbym wiedziała że tak będzie mu się podobała w nich jazda to już dawno by takiego miał.:tak:

reklama
Witam:-)
My zabraliśmy sie za porządki....przed sobotnią imprezką:tak:Jestem wykończona a przed nami jeszcze okna do umycia a pogoda w kratkę.
Ja chyba też stanowczo odstawię Grzesia od piersi..-może nie bedzie tak zle bo w sierpniu jedzie do dziadków....a ja wracam do pracy
asiulinka fajnie że urodzinki się Wam udały:-)A ja nie złożyłam życzeń:-(Bo sugerowałam się datą urodzin ale i na nie przyjdzie pora:tak:
iiwka to Kacperek może teraz przebierać i wybierać;-)Szczęściarz:-)

Do góry