reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
A to prawda katrinm dziewczynom sie nie chce zlapaly wakacyjnego lenia:-D nie ladnie:no::-p szybko sie poprawiac i cos pisac

co prawda Julci juz byla ale sie zastanwiam nad powtorka:-D:-p a co wakacje sa trzeba korzystac

dobra ja lece bo Jula jakas hiseryczka dzisiaj moze syndrom roczniaka:confused::szok::-D

Paaulisia, dla Twojej Julci też serdeczne życzenia mnóstwa zdrowia i samych powodów do radości :)
I ja dołączam się do życzeń dla Julki. -spóźnione, ale szczere.;-):-)
A dziś swoje pierwsze urodzinki obchodzą: Jaś i Karolinka. Dużo zdrówka dla Was i mnóstwo miłości. Spełnienia marzeń.:-) No i miś dla roczniaków.:rofl:
misie_204.gif

A my dziś byliśmy u moich rodziców, na urodzinach mojego brata.:-) Niestety nie obyło się bez spięć -dziś "odebraliśmy" Maćka od dziadków. Moja mama strasznie go rozpieszcza i nie da sobie wytłumaczyć, żeby przystopowała.:wściekła/y::baffled::sorry: Ech, jak ja nie lubię takiej napiętej atmosfery.:no:

My imprezkę urodzinową wyprawiamy Grzesiowi już za tydzień. Mam nadzieję, że pogoda dopisze, bo zaplanowaliśmy przyjęcie na powietrzu -na działce u rodziców.:tak:

Iiwka ciesz się mężem ile wlezie, w końcu nie wiadomo kiedy znów puszczą go na przepustkę, jak koledzy będą tak dalej rozrabiać. No chyba, że już się uspokoili?:sorry:

I my dolaczamy sie do zyczen Jasia i Karolci buziaczki dla WAS KOCHANE SZKRABY:*

Ivka naciesz sie ale porzadnie;-) do wyczerpania zapasow:tak::-D
Asiulinka dobrze Cie rozumiem moja mama to samo gdyby mogla gwiadke znieba by dala a bron boze zwrocic jej uwage ostatnio sie tak pozarlysmy:szok: bo co chwile w Jule jedzonko pakowala i powiedzialam co ja sadze na ten temat i foch jak nie wiem co bym zrobila:no: no ale karmila ja co 30 godz a to rosolek kotlecik wkurzylam sie bo po co szkraba rozpychac:wściekła/y::wściekła/y:

Dziewczynki podpowiedzcie mi jak dodac te fajne suwaczki ktore wyswietlaja sie u was w profilku? z jakiej stronki to bralyscie i jak to ustawic:confused: chyba sie powtarzam troszke:-p:-(

dobra lece spac o mialam meczacy dzien Julusia dala mi troszke ppalic malpka mala:eek:

Dziekuje Ankami:) juz po roczku!!! :-):-Dprzyjechali dziadkowie dali prezencik zaznaczam ze impeza byla wczesniej;) a jak tam wasaze iprezki opiszcie jak bylo:confused:

My robimy imprezke 13.07 w niedziele, tak wiec musicie troche poczekac na opis:-D

I my dolaczamy sie do zyczen Jasia i Karolci buziaczki dla WAS KOCHANE SZKRABY:*

Ivka naciesz sie ale porzadnie;-) do wyczerpania zapasow:tak::-D
Asiulinka dobrze Cie rozumiem moja mama to samo gdyby mogla gwiadke znieba by dala a bron boze zwrocic jej uwage ostatnio sie tak pozarlysmy:szok: bo co chwile w Jule jedzonko pakowala i powiedzialam co ja sadze na ten temat i foch jak nie wiem co bym zrobila:no: no ale karmila ja co 30 godz a to rosolek kotlecik wkurzylam sie bo po co szkraba rozpychac:wściekła/y::wściekła/y:

Dziewczynki podpowiedzcie mi jak dodac te fajne suwaczki ktore wyswietlaja sie u was w profilku? z jakiej stronki to bralyscie i jak to ustawic:confused: chyba sie powtarzam troszke:-p:-(

dobra lece spac o mialam meczacy dzien Julusia dala mi troszke ppalic malpka mala:eek:

I MY ROWNIEZ SIE DOLACZAMY DO ZYCZEN:-)
paulisia, wystarczy ze klikniesz na dany suwczek u ktorejs z nas, i otworzy Ci sie stronka na ktorej bedziesz musiala sie zalogowac i wybrac suwaczek jaki Ci sie podoba, wszytsko jest tam opisane:tak:

A u nas dzis dzien zlecial wzasadzie na niczym, M zamontowal u Victora rolety w oknach, chwile bylismy u znajomych, M caly tydzien siedzial z nami w domu i tak mi szybko zlecialo ze nie wiem, a od jutra znowu do pracy smiga:-( coz takie zycie, pracowac trza;-)
Dzis kupilismy wozek parasolke "chicco", bo szczerze to juz troche ciezko mi pchac ten zwykly a do tego zaczelam jezdzic z malym na gorzyste tereny i obecny trojkolowiec malo sie sprawdza;-)(nieco wywrotny:-D) zalaczam fotke nowego nabytku

A no i wczoraj dostalam okres:-(troche dziwnie, hihi:-Djuz sie odzwyczailam przez tyle czasu.

Ok, zmykam spac.

Załączniki

• 41BEN7ZNXTL__SL500_AA280_.jpg
    41BEN7ZNXTL__SL500_AA280_.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 37
Hej Wam! Kacper padł i ja też już zaczynam.o 3:30 wstałam i zawiozłam M do jednostki o:7:30 byłam już w domu,ale zmęczona jestem....
Kacpra urodziny wypadają w piątek ale imprezka będzie dopiero jak M przyjedzie na przepustkę bo sama to nie chcę się cieszyć,bo wiem że M było by przykro....:-(

czesc dziewczyny
Dlugo mnie nie bylo ale z Dawidkiem ciagle cos.... Teraz czekamy na wizyte u kardiologa, mamy podejrzenie arytmi i dlatego te bezdechy. Padaczka wstepnie zostala wykluczona Ufffff bardzo sie balam. A tak poza tym to Dawid chodzi juz sam.
W szpitalu pielegniarka dokladnie zwarzyla i zmierzyla Dawidka i tak: waga 10,5kg, wzrost 78 cm. Jak lekarz zobaczyl ze ja jeszcze cycam malego to powiem Wam ze zrobil wielkie oczy i mnie pochwalil :-):tak:.
Zblizaja sie urodzinki zarowno Jasminki jak i Dawidka a ja ciagle nie wiem co zaplanowac.

Pozdrawiam Wszystkich jeszcze raz
U mnie dzisiaj leje ze ho ho ho:eek:

Cześć.:-)
Ja z Maciusiem dziś znów u chirurga byłam. Dziś miał zabieg -odsuwanie napletka.:sorry2: U lekarza był bardzo dzielny -nawet nie zapłakał. Ale jakieś 1,5 godz. temu płakał, że siusiaczek go boli.:-( Teraz śpi i niesposób go obudzić, a przydało by się go umyć.:baffled:
A Grzesio coraz częściej się puszcza i drepta sam.:tak::-) No i znalazł sobie nową zabawę -jak coś leży na podłodze (np. kubeczek) to stara się nadepnąć to. Gorzej się ma np. z paluszkiem, bo przyczepia się do nóżki, a to denerwuje Grzesia i się drze.:baffled::rolleyes2::-D:-D:rofl2:

Jasmina dawno nie zaglądałaś. Byłam ciekawa co tam u Ciebie i Twoich szkrabów.:confused: Wielkie gratki dla Dawidka za samodzielne chodzenie i dużo zdrówka dla niego.:tak::-)

Niusia no to widzę, że nasi chłopcy będę świętowac w tym samym dniu.

Paaulisia tutaj masz wyjaśnione jak wstawiać zdjęcia, avatarki i suwaczki. https://www.babyboom.pl/forum/dziec...awic-zdjecie-linka-avatara-suwaczek-itp-8478/

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
jaśmina to sie narobiło Dawidkowi:-(Mam nadzieje że wszystko szybko sie wyjasni i będzie ok:tak:Duzooo zdrówka dla Dawidka i gratki za samodzielne chodzenie:-)
asiulinka tak to właśnie jest z dziadkami że rozpieszczaja wnuki a potem my rady dac nie możemy:tak:U mnie jest bardzo podobnie-my tez tak bedziemy kiedys swoje wnuki rozpieszczac;-):-DBiedny Maciuś musi troszke sie nacierpieć..a nic przeciwbólowego nie dostaje??
iwka fajno że miałas męza chociaż na chwilkę:-)

U nas nic nowego.Grześ chodzi co raz lepiej i głosno gada.Przyjechał do nas syn męża z pierwszego małżeństwa,więc Grześ jest zadowolony.Jest teraz na etapie rzucania wszystkiego co wpadnie mu w rece:confused:

Do góry