katrinm5
Fan(ka)
Nasza imprezka dopiero 19 lipca:-)
Ostatnio pusto tu strasznie....buziaczek wyjechał i cisza sie zrobiła:-(
Ostatnio pusto tu strasznie....buziaczek wyjechał i cisza sie zrobiła:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I ja dołączam się do życzeń dla Julki. -spóźnione, ale szczere.;-):-)Paaulisia, dla Twojej Julci też serdeczne życzenia mnóstwa zdrowia i samych powodów do radości![]()
Dziekuje Ankamijuz po roczku!!! :-)
przyjechali dziadkowie dali prezencik zaznaczam ze impeza byla wczesniej
a jak tam wasaze iprezki opiszcie jak bylo
![]()
I my dolaczamy sie do zyczen Jasia i Karolci buziaczki dla WAS KOCHANE SZKRABY:*
Ivka naciesz sie ale porzadnie;-) do wyczerpania zapasow
Asiulinka dobrze Cie rozumiem moja mama to samo gdyby mogla gwiadke znieba by dala a bron boze zwrocic jej uwage ostatnio sie tak pozarlysmybo co chwile w Jule jedzonko pakowala i powiedzialam co ja sadze na ten temat i foch jak nie wiem co bym zrobila
no ale karmila ja co 30 godz a to rosolek kotlecik wkurzylam sie bo po co szkraba rozpychac
Dziewczynki podpowiedzcie mi jak dodac te fajne suwaczki ktore wyswietlaja sie u was w profilku? z jakiej stronki to bralyscie i jak to ustawicchyba sie powtarzam troszke
:-(
dobra lece spac o mialam meczacy dzien Julusia dala mi troszke ppalic malpka mala![]()