Patrz na opisy na GG
.
Dobrze , ale moje gg cos mi szwankuje ostatnio ..
samo wchodzi i wychodzi
Witam:-)
Rozpisały sie Mamusieże ho ho
Grzes z dziadkami na spacerze:-)A ja zamiast prasować na BB zagladam
buziaczku Grześ czasem zachowuje sie tak jak Blania też wpada w dziwny szał ale trwa to znacznie krócej.Wydaje mi sie że w ten sposob sprawdzaja na ile moga sobie pozwolic nasze dzieci
A dzis juz cisza
:-(
Ale to jest straszne ...:-
-(ja nie mam sily z nia tak walczyc :-
no:
Cześć dziewczyny.
Właśnie powinam pranie wieszać...ale nie chce mi się.
Buziaczku Maciusiowi napletek do końca nie schodzi i pod nim gromadzi się mastka (naturalna wydzielina) -widoczne białe zgrubienie. Dodatkowo dziś się dowiedziałam, ze w jednym miejscu ma zwężenie i robi się taki "kołnieżyk".
Lekarz przepisał maść, którą mamy smarować 2 razy dziennie przez 7-10 dni. Potym czasie mamy iść drugi raz, a przed samą wizytą (ok. godz. przed) mamy posmarować specjalną maścią znieczulającą.
A co do zachowania Blaneczki. No cóż może chciała sprawdzic granice?
Albo podczas waszej nieobecności, teściowa na wszystko pozwalała Blani i terez mała nie rozumie dlaczego wcześniej mogła wszystko, a teraz są jakieś granice. Ja tak kiedyś miałam z Mackiem, jak "wrócił" z parodniowej wizyty u moich rodziców, gdzie moja mama pozwalała mu robic co chciał i nosiła go na rękach. A w domu był wielki płacz, bo mamusia (ja;-)) nie chiała go nosić na rękach i nie pozwalałam na wszystko. Po paru dniach wszystko wróciło do normy i Maćko przyzwyczaił sie do "zasad".
Teraz już jest na tyle duży, że wie gdzie co można.;-):-)
Oby Macius mial szybko sprawnego siusiaczka ,wlasnie tego wszystkiego najbardziej obawialabym sie jak bym miala synka
:-( nie wiedzialabym czy umiem zadabac o jego intymna czesc ciala
A co do Blanci to ma straszne zachowanie
ktorego ja nie toleruje, ostatnimi czasu jest strasznie rozkapryszona, zachowuje sie nie ladnie , marudzi ,wrzeszczy , piszczy , szczypie i placzem wszystko wymusza na nas i nie tylko ...przewaznie to na raczki i jak jej czegos nie pozowlimy(grzebanie w smieciach, wyrzucanie ubarn z szafek, wyrzucanie produktow z kuchennych szafek
) ....nawet przytulic sie nie da ucieka i placze , wykreca sie i wrzeszczy
nie wiem co sie z nia dzieje ...
Jest mi strasznie ciezko byc dla niej konsekwentna , poniewaz ona jest taka malutka slodziutka jest jedynaczka ...a jakby jej sie cos stalo kiedys nie daj boze to pewnie bede sobie pluc w twarz ze jej moglam na to pozwolic wtedy ...rozumiecie MNie?
No a babcia tez ma w tym udzial ...bierze Blanke jak tylko Ona placznie i wystawiy rece , a jak ja mowie nie nie wolno to ona sie nie slucha a ta biega z rak do rak tylko
i potem jest lepsze BABCIA a nie Mama czy Tata bo Oni nie pozwalaja rozumiecie? Babcia Blanki pozwala jej na bardzo duzo a ja za to nie i probuje ja wychowac ...probuje byc stanowcza ale jak widze ze potem moje dziecko woli Babcie niz Mnie to
az mam ochote sobie strzelic w leb
:-
-( i jestem w takiej dziwnej sytuacji .......
Witam:-)
Ja poprasowałm jak Grzes był na spacerze z dziadkami:-)No ale co dobre szybko sie kończy:-(Dziadkowie juz pojechali.A jacy zachwyceni Grzesiem:-)Jak onślicznie chodzi,a jakie minki robi a jak gada i rozumie jak się do niego mówi ze nie wolno:-)Tak się zachwycali
Babci było smutno bo Grześ wolał z dziadkiem się bawić
No ale drugi wnuk woli babacię niz dziadka wię jest remis
U Nas jest zawsze to samo , malo co sie nie udusza z zachwytu
;-)
To sobie odpuszcza jak mu to nie wychodzi ???
Witam
To która mamuśka dzis piwko pije żeby nam sie lepiej gadało?
Najnowsze wieści mąż wraca w ten weekend wydała sie niespodzianka ale jestem happy
A wydała sie dzieki mojej kobiecej intuicji,bo cos właśnie tak przeczuwałam i napisałam że w ten weekend wybieramy sie do znajomej (kłamstewko)
i wtedy sie wydało
Napisał że mam czekac na niego i nigdzie się nie wybierać
buziaczku oj ta twoja panienka to czyba czasami mały diabełek.
Julek tez miewa takie napady jak na coś mu nie pozwole i nie ustępuję to wtedy wrzeszczy ,piszczy krzyczy a ostatnio to nawet gryzie.Nie mam pojęcia skąd mu sie to wzięło.
I tez bardzo mnie denerwuje ingerencja w takie zachowanie mojej teściowej.A ostatnio to nawet zabrałam małego z jej rąk.Bo później takie właśnie efekty że ja nic zrobić nie mogę.A już jeden w jej rodzinie rozpieszczony wnuczek przez nia jest.Nie to że nie lubie dzieci w wieku przedszkolnym ale jego to po prostu nie znoszę.Jest typowym rozkapryszonym gnojkiem któremu najchetniej ja sama przetrzepała bym tyłek.
Teraz wiem do czego może doprowadzić na wszystko pozwalająca babcia.Dziewczyny strzeżcie sie takich babć bądź dziadków.
A co do obżarstwa,zachcianek to czy ten implant daje 100% pewności?
Bo może???
Oh Ty jedna ...zepsulas mezowi niespodzianke
ale i tak bedzie milo prawda ?;-)
Sorry , ale nie ma nic gorszego jak rozpieszczone dziecko , tragedia ja cale szczescie ciesze sie ze niedlugo rodza sie blizniaki i Babcia bedzie miala co robic i tam co nosic
wydaje Mi sie ze Blania pojdzie troszke w odstawke ...ale to tylko moje przypuszczenia
a jak bedzie to nie wiemy
Ja wiem jedno napewno ze jak bedzie Blanka kiedys cos na nas probowac i Babcia sie wtraci to powiem jej nie milo zeby sie nie wtracala bo to nasze dziecko i my je wychowujemy a Ona jak bedzie chciala to moze wychowywac sobei blizniaki ,a Blance napewno nie bede pozwalac na duzo ...bo to jest diabelski charakterek
po Mamie i Tacie