julkowa
Agentka 002 :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U Nas tez mleczko Aptamil 3 do kaszek dodaje i rano Blancia lata z butla a myslalyscie zeby wycofac butle i kupic taki kubeczek jak na reklamie nestle? ja szukalam takiego i to chyba z tej firmy tommee tippee ... czy to jet niekapek czy taki jakis inny?? sama nie wiemJa kupilam jakis czas temu mleczko Hipp ale malemu nie smakowala wypil ze dwa razy i wiecej nie chcial. pozniej kupilam Aptamil i to mu smakuje, podobno to odpowiednik Bebilonu.
U nas wkoncu ladna pogoda, bylismy na zakupkach, pozniej gotowanie obiadku, sprzatanie i tak dzionek zlecial, teraz odpoczywam
pozdrawiam i milego wieczoru
Ja tez pojawie sie z Blania w tej klinice ale juz po poworcie z Polski tam pojde prywatnie i zbadam Blanie bioderka, glowke i wszystko i wage i zmierza mi ja ;-)Nie poszlismy dzis do baby cilnic.....kurde tak lalo ze nie dalo rady wyjsc z domu:-( w przyszlym tyg musimy isc na bank.
Z Amelcia z dnia na dzien juz coraz lepiej,tylko ten kaszel....az sie odrywa......ale super je i łanie sie bawi wiec najgorsze mam nadzieje za nami.
Wielkie dzieki za pomoc z mleczkiem,spytam jeszce poloznej....
ale mi narobilas ochoty Asiu na piwko dziewczyny wiecie co przez ostatni tydzien jjem jakby byla w ciazy , pochlaniam te same potrawy jak w ciazy z Blania i mam dziwne zachcianki i napady glodu ...o matko jedyna ale przecierz mam implant ohohooooCześć dziewczynki.:-)
Dziś dzień jak co dzień. Z tą różnicą, że drugi spacerek krótszy, bo deszcz nas pogonił, a wieczorkiem pojechaliśmy do mojego taty złożyć mu życzenia.:-)
A teraz od baaaaaaaaardzo dawna pije piwko. A dokładnie to "niecałe pół";-) Pierwswzy raz sie odważyłam, jako że Grześko budzi się dopiero koło 5 na małe co-nie-co, więc chyba wywietrzeje.;-)
Super, że już sie nie powtórzyło i oby tak dalej. Miejmy nadzieję, że to tylko taki "jednorazowy wyskok".:-)
A miałam prasować, a tak mi sie nie chce...
Widac ze steskniona zonka jestes ;-)Gratuluje i zazdroszczę piwka
A ja nie moge zasnąć.Dzwonił mąż.I mam wrażenie że mnie kłamie że przyjedzie w przyszły weekend i pewnie chce zrobic nam niespodziankę.A może sie mylę bo tak za nim tęsknię.
Siedzę i myślę bo przeciez wie jak nie znoszę kłamstwa,a z drugiej strony to była by super niespodzianka.
Jejku ja juz chyba fiksuję
Powodzenia napisz nam jak poszlo jak wrocisz , trzymam kciuki, a jesli moge spytac co sie stalo ??:-zawstydzona/y:
naj dłużej 1,5 roku ale jak to bedzię to sie okaże A czuje coś że będzie ciężko.Teraz jeszcze w nocy karmię z dwa razy i w dzień ok czterech (Ale to wszystko zależy też od" humorków" bo nieraz wystarczy sam fakt przytulenia i possania)
Ojejku jak ja chciała bym żeby jednak wcześniej tak strasznie mi go brakuje jak nigdy.Móc sie do niego przytulić,itp.....(libido wzrasta niesamowicie ale to chyba zasługa rozstania aniżeli wieku )
Milego dnia w pracy zycze ;-)wpadnij do Nas po pracy i napisz jak Ci dzien minal Agnieszko:-)Ja tez lece spac bo jutro do roboty na 7.30
dobranoc dorej nocki pappa
Milych snow ;-) a ja jeszcze cos napisze i tez zmykam ...Oj to powodzenia życzę.Ja tez już zmykam po śnić.Pa Pa
No domyslam sie ...:---(buziaczku jeszcze dwa miesiące temu to i ja nie sądziłam żę będę tak tesknić bo bywało róznie
nawet nie wiedzialysmy ze jestes dostepna sorki nastepnym razem cie przywolamy do porzadkuNo,no,no,impressska w najlepsze:-( a mnie to nawet nie wołają,oj nieładnie.Naskrobały aż nie wiedziałam ile stronek cofac.
Patrz na opisy na GG.nawet nie wiedzialysmy ze jestes dostepna sorki nastepnym razem cie przywolamy do porzadku