reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Cześć Dziewczyny!
Ale naskrobałyście:-)
My właśnie wróciliśmy z wakacji. Byliśmy we Władysławowie,było super tylko podróż to był koszmar. Karolinka większość drogi przepłakała. Wyjechaliśmy o 7 a w domku byliśmy o 18. W tamtą stronę było jeszcze gorzej bo jechaliśmy w nocy. Mała chciała spać ale nie mogła w foteliku.Ale mi jej żal było. Ciągle dostawała cyca. Jestem padnięta. Ale ogólnie było super:-);-):tak:
A jutro jedziemy do moich rodziców i zostajemy tam 2 tyg(mąż tydzień)
Buziaczku życzę dużo zdrówka dla Blani. A na podróż polecam duużo zabawek, jakąś nową na czarną godzinę,jakieś chrupki,paluszki itp i dużo picia. Weż też do samochodu ubranko na przebranie bo mała może się oblać albo spocić i często zmieniaj pieluszki żeby się pupa nie odparzyła od siedzenia. Nas ratowały jeszcze melodyjki w telefonie. No i dużo postojów. Nie jestem w stanie wszystkiego przeczytać ale pozdrawiam Was wszystkie:-):tak::-D

reklama
iwka to super że M był pewnie szybko zleciał wam ten czas.
Julek tez miewa takie dni i nie wiadomo czego chce nic mu nie odpowiada,musimy po prostu przywyknąć do lepszych i gorszych dni naszych pociech.
buziaczku wspólczuję mam nadzieję że szybko jej minie to paskudztwo i będzieci mogli spokojnie wyjechać
Julek teraz też zakatarzony i zdarzało sie że miewał nie wielkie gorączki ale już od wczoraj znam przyczynę dwie "dolne dwójeczki"

A ja siedze jak na szpilkach mąż powinien byc ok23 ale sie denerwuję jak przed pierwszą randką :szok::-DKurcze jakie to są emocje.Aż z tych emocji to nie moge nic przełknąć.
Przez ok miesiąc będę mniej zaglądać :tak:(z wiadomych powodów)
Dlatego też mogę przeminąć urodzinki waszych pociech i zrobię to dziś skłądajc wszyskim dzieciaczka urodzinkowe życzenia;
Niech przyszłość
będzie dla Was
jak jasny,
słoneczny dzień,
a na Waszej buzi
niech nigdy nie gości
nawet najmniejszy smutku cień....:tak:

Hej

iiwka to się choć troche nacieszyłaś. Dzieci też mają gorsze dni. Może przez to że tato był za krótko.

Aga1983 to wakacje się udały, tylko ta podróż:-(. Moja Milenka wymiotuje w samochodzie :-(.

Julkowa no jasne że usprawiedliwiona jesteś ciesz się ile trzeba i nie zmajstrujcie fasolki.

Buziaczek dobrze że z Blanią lepiej.

Ja jestem w podobnej sytuacji jak julkowa:-(,tyle,że jutro kończy mi się umowa na internet:-( a to co mają w promocji to ciuuuuuuut za dużo dla naszego budżetu:tak:.Więc dołączamy się z Juliankiem do życzonek:tak: i w miarę możliwości raz na jakiś czas zerknę;-) dzięki uprzejmości znajomych:tak::happy2:.

Marta ok, kochana odzywaj się w miare możliwości (koleżanki z netem he he) bo całkiem tu pusto będzie wszystkie mamuśki wakacjują, lub szaleją z mężulkami;-).

Dzisiał ładna pogoda troche wiatr wiał, ale spacerek był 2 razy.

Milence ząbki idą kilka naraz w nocy pobudki z płaczem nic nie pomaga oprucz naszego wyrka. Kupy żadkie, oczki troche ropiały ale przeszło, męczy się bidulka.

Uciekam kompanko robić bo się niecierpliwi:tak:

Witam ja tak na chwilke bo juz dzis zmeczona jestem strasznie , Blania nadal zakatarzona strasnzie az ma czerwone oczka , lzy jej leca:-( i meczy sie strasznie , czasem to nawet krew jej leci z nosa , tak ma wrazliwy a ja jeszcze ja meczy tymi gruszkami i kroplami :crazy::wściekła/y::no::-( tragedia , juz mam dosc jestem wsciekla ze jakis wirus ja zaatakowal jeszcze teraz kurna przed samym wyjazdem. Zamiast sie pakowac i zbierac sily na podroz do Polski to ja musze odsypiac noce:wściekła/y::wściekła/y:mowie wam jestem niesamowicie juz meczona tym jej katarem i zbulwersowana , i chyba nie chce miec juz wiecej dzieci :no::no: Bo nie dam rady patrzec na to jak cierpia w chorobach tkj, dzis MOja Blania :-:)-(straszne ...:angry:
:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
ile jeszcze to potrwa?:confused:
po za tym nie mam miesiaczki ...chodze jakas nabuzowana i jak bomba:baffled::baffled::baffled: wsumei to nawet nei pamietam kiedy mialam ostatnia:-p bo zawsze czuje sie bezpiecznie z implanetm ale ...wierze w niego :nerd::szok:no mam nadzieje ze mnie ten plastik nie zdradzil :-D bo go roztluke mlotkiem :angry::angry::angry: hehehe
wiem dziewczyny wali mi na glowe strasznie , ale to chyba dlatego ze jestem juz wykonczona i stresuje sie strasznie ale to strasznie podroza bo jak Blania pojedzie taka zakatarzona to podroz bede klela do konca zycia :no::wściekła/y:i w Polsce sie doprawi zmiana klimatu i dwa tygodnie przesiedze w domu :-:)-:)-(ratujcie Mnie:nerd::nerd:albo strzelcie kopa w tylek i do prasowania zagoncie bo juz sie gora robi od 2 tyg :szok::szok::szok::szok:wstyd wstyd wiem ale nie ma sil :wściekła/y::wściekła/y:buuu

dobra wyzalilam sie i zmykam do roboty pakowac sie :rofl2:

Buziaczek ja zrobiłabym już test, ja mam spiralke ale jak będzie mi się spuźniał o tydzień to biegne po test bo nic nie daje 100% pewności.
Dużo zdrówka i wytrwałości,

Buziaczek ja zrobiłabym już test, ja mam spiralke ale jak będzie mi się spuźniał o tydzień to biegne po test bo nic nie daje 100% pewności.
Dużo zdrówka i wytrwałości,
Uuuuaaa nawet Mnie nie strasz Kochana :szok: Ja nawet nie dopuszczam do siebie takiej myslie :no::no::no::no:nie nie nie i jeszcze raz nie nie teraz:szok::no:
Ale mysle ze to moze jakies opuznienie w wyniku nerwow, stresu, niedospania:-p i przemeczenia :confused::confused:

A ja sie obudzilam przed chwila bo zasnelam o 21 godz z NIuniką.....i teraz spac nie moge:baffled:
Buziaczku u nas trwalo to ok 10 dni,mysle ze pierwszych 5-6 di bylo najgorsze tylko u nas mala nie goraczkowala chociaz nie wiem na poczatku bo podawalam jej przez 3 dni 3 razy dziennie ibuprofem w syropku wiec moze goraczka spadla po tym.Sczerze wspolczuje wiem jak jest ciezko...zwlaszcza gdy macie podroz przed soba...kurcze moze przejdzie.....oby....duzo zdrowka Blaneczce zyczymy:tak:

reklama
he he to niedużo snu potrzebujesz ja jak bym się tak położyła to wkońcu bym odespała troche...

My cztery godziny na spacerku byłyśmy nogi mnie bolą ale fajnie było.

Do góry