reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Witam:-)
Dziękujemy za ciepłe słowa:-):tak:
Jest juz lepiej ale katar się przyplątał:wściekła/y:Grzes zjadl juz dziś więcej kaszki także jest nadzieja.Zobaczymy jak pojdzie z obiadem:confused:Teraz sobie śpi a mama na BB:-)
Jest tak gorąco że nigdzie nie wyjdziemy dziś.
Buziaczku to czeka Cię dużo pracy.Nie zazdroszczę:no:Powodzenia życze:-)

reklama
witam wszystkich
Katrinm - nic milego wladowac w szpitalu, wiem to po sobie i Dawidku. Duzo zdrowka dla Maluszka

Moj Dawidek tez piszczy na caly glos jak cos nie jest po jego mysli :szok::crazy:. Ale ja sobie powtarzam ze on z tego wyrosnie...:baffled::rofl2::tak:. Staram sie go wtedy wyciszyc, przytulam go lub pokazuje cos innego.
U mnie dzisiaj upal ze ho ho, schowalam sie w domu. Dawidek spi dzisiaj juz 2 raz od rana. Jasminka dzisiaj nie poszla do szkoly bo baaaardzo plakala ze nie chce isc... biedna myszka, pewnie nawet w polowie nie potrafie sobie wyobrazic tego co ona malutka przezywa nie znajac jezyka i bez rodzicow.

Teraz z Jasminka cwiczymy pisanie literek, looooojjjj jak ona kulfoni :-):rofl2::rofl2::-) pozdrawiamy

jaśmina Grześ też już spał dziś 2 razy.To pewnie przez ten upał:tak:My też w domku siedzimy.Rolety opuszczone i jest chłodniejj.Biedna Jasminka trudno bedzie jej sie przuyzwyczaic

Kochane macie racje z własnym biznesem, jak robić to dla i na siebie, a nie charować i efektów finansowych brak.
My mamy własne sklepy dwa i sieć internetową
A jakie sklepy spozywcze? i jak wam sie to rozwinelo ??
Buziaczku- hmm... ciąze miałam w miare oki tylko ostatnia dała popalić, brałam przez pare tygodni leki na podtrzymanie po których kiebsko się czułam.. a porody... hmm.. pierwszy oki ale reszta masakra szczególnie ostatni ałała ( dzieci do kruszynek nie należały):szok:
podziwiam Cie :tak::tak::tak:

Nie no nie czuję się taka stara;-)Może czasami:-D
Ale nie chcę żeby kiedyś dzieci w szkole się wstydziły starych rodziców więc myślę,że to najwyższa pora na dzieci:tak:;-)
Ps. czasami jeszcze pytają mnie o dowód więc nie jest tak żle:-);-)
Hehehehe :-D:-D:-D
Dziewczyny,co Wy możecie wiedziec o starości;-):tak::-D:-D:rofl2::rofl2::laugh2:?Ja 27,stare w lipcu 30 kończy;-):tak::laugh2:.
Co do własnego byznesu to bawię się w konsultatkę Faberlic,jak na razie nieźle mi idzie i mam nadzieję,że będzie tak dalej:tak:.A najważniejsze jest to,że nikt na mnie nie zarabia(poza samą firmą)bo sama się zarejestrowałam:tak:,bez żadnych pośredników,jak to jest w innych firmach kosmetycznych:angry::wściekła/y:.
a na czym polega ta twoja firma??? masz jakies z tego pozadne zyski?? sorry ze pytam ....:-p
Dziewczyny jutro wyprawiamy roczek Julii troche tzn za miesiac z awczesnie ale mimo to sie ciesze sale mamy udekorowane sama robilam:p pozniej wkleje zdjecia a tort jest po prostu cudny wiem ze troche pozno ale znacie moze co kladzie sie przed maluszkiem i co to znaczy? buziaki
jak tam urodzinki sie udaly czekamy na zdjacia? i na relacje ? a jakie prezenty mala dostala ??
Przed maluchem kładziesz : książkę,długopis(czy będzie się dobrze uczyc), pieniądze(czy bogactwo), kieliszek(wiadomo co;-)), różaniec(ksiądz lub zakonnica).Tyle pamiętam:tak:.
Niestety Olkowi zapomnieliśmy położyc:-(.
ja poloze przed Blania i sie okaze ....:rofl2::-D
Cześć dziewczynki.:-)
Jak tam po weekendzie?

Buziaczku opowiadaj jak było na wycieczce!A co za agencja Was w domu odwiedza?

Na collegu fajnie , nie mam jeszcze wynikow egzaminow , kolejny mnie czeka 27 czerwca.
a potem wakacje ...:rofl2:
po weekendzie fajnie sobota sie nie udala zbytnio ...
ale w niedziele bylismy na wycieczce w zamku figur woskowych ze znajomymi :tak:

Witam:-)
Dziękujemy za ciepłe słowa:-):tak:
Jest juz lepiej ale katar się przyplątał:wściekła/y:Grzes zjadl juz dziś więcej kaszki także jest nadzieja.Zobaczymy jak pojdzie z obiadem:confused:Teraz sobie śpi a mama na BB:-)
Jest tak gorąco że nigdzie nie wyjdziemy dziś.
Buziaczku to czeka Cię dużo pracy.Nie zazdroszczę:no:Powodzenia życze:-)
dobrze ze maly sie ma sie juz lepiej ...szybciutko sobie poradzilam :-D:tak: ale w srode znow generalne poazdeczki :wściekła/y: bo agnecja mieszkaniowa do nas przychodzi na zwiady ....:crazy:

a teraz zmykam bo bardzooo boli mnie glowa :-:)-:)-:)crazy::crazy::crazy:ide sie myc i spac do jutra ;-)(chyba dlatego ze sie troszke nerwow najadlam dzis :nerd::confused::crazy:)

Witam i o zdrowie pytam:-):-)

Przepraszam, ale brak czasu nie pozwala mi do Was zagladac, caly czas obowiazki..,maly..dom..ogrod i tak wkolko, czasem to az mam dosc, ani chwili dla siebie:-( Obiecuje sie poprawic:zawstydzona/y: Podziwiam Was ze macie czas zeby tyle skrobac...

Witam nowe mamy, bo widze ze sie pojawily:tak: Milo ze nasze grono sie powieksza:tak:

Ide teraz zajrzec na inne watki i zmykam lulu bo padam.

Ostatnia edycja:
Witam i o zdrowie pytam:-):-)

Przepraszam, ale brak czasu nie pozwala mi do Was zagladac, caly czas obowiazki..,maly..dom..ogrod i tak wkolko, czasem to az mam dosc, ani chwili dla siebie:-( Obiecuje sie poprawic:zawstydzona/y: Podziwiam Was ze macie czas zeby tyle skrobac...

Witam nowe mamy, bo widze ze sie pojawily:tak: Milo ze nasze grono sie powieksza:tak:

Ide teraz zajrzec na inne watki i zmykam lulu bo padam.

heja :tak:;-)
Nusia nie przejmuj sie my tez z jezykiem na brodzie piszemy :-D:-Dalbo wieczorem jak juz maluchy kimaja a my odpoczywamy ;-):-)
przed snem przed snem :-D:-D:-D:-D:-D
jak tam Viktorek ?? chodzi ??
tez sie ciesze ze sa nowe mamy chyba wkoncu zaczynamy odzywac .....
dziewczyny ja juz w srode was opuszczam :-:)-D:-) jade na weselisko :-p:rofl2:

heja :tak:;-)
Nusia nie przejmuj sie my tez z jezykiem na brodzie piszemy :-D:-Dalbo wieczorem jak juz maluchy kimaja a my odpoczywamy ;-):-)
przed snem przed snem :-D:-D:-D:-D:-D
jak tam Viktorek ?? chodzi ??
tez sie ciesze ze sa nowe mamy chyba wkoncu zaczynamy odzywac .....
dziewczyny ja juz w srode was opuszczam :-:)-D:-) jade na weselisko :-p:rofl2:

A dziekuje, poki co odpukac, wszystko dobrze.
Rosnie jak na drozdzach, bylam z nim przez miesiac w PL, to po powrocie moj M, doszedl do wniosku ze bardzo sie zmienil przez ten czas.
Czy chodzi...hmmm..probuje caly czas, narazie jego rekord samodzielnego chodzenia, to przejscie dwoch metrow:tak: bo za jedna raczke i przy meblach to smiga ze hoho:-D

A Ty kochana, gdzie sie wybierasz na to weselicho i na jak dlugo?

A dziekuje, poki co odpukac, wszystko dobrze.
Rosnie jak na drozdzach, bylam z nim przez miesiac w PL, to po powrocie moj M, doszedl do wniosku ze bardzo sie zmienil przez ten czas.
Czy chodzi...hmmm..probuje caly czas, narazie jego rekord samodzielnego chodzenia, to przejscie dwoch metrow:tak: bo za jedna raczke i przy meblach to smiga ze hoho:-D

A Ty kochana, gdzie sie wybierasz na to weselicho i na jak dlugo?
Pewnie urosl i wydoroslal?
Moja Blania to taka powazna potrafi byc , ale wiecznie usmiechnieta jest :-D:tak:
Ooooo to juz swietnie sobie radzi :tak::-p to juz lada moment i bedzie smigal Blania tez tak zaczynala i dwa ndi potem sama juz biegala slicznie :-D:tak:
Blania nie lubi chodzic za raczke ...woli sama swoimi sciezkami :tak::-)a jak mu sie podobalo w Pl?
Jade do Lublina :rofl2:na wesele do Lubartowa:happy2: bo tam bedzie sala :blink:na kilka dni wylatujemy w czwartek okolo 18.30 a wracamy w srode rano :happy:.a potem znow do PL na wakacje z Blania tym razem a teraz leci tylka ja maz i szwagier meza :-(zmykam spac bo glowa boli i nie daje usnac :no::crazy::wściekła/y:

czesc dziewczyny
Pogoda piekna ze ho ho ho.
Ktora z Was ma chodzik dla dziecka? Pytam bo ja nigdy nie mialam i nie jestem przekonana do chodzika ale sasiadka angielka ostatnio mi przyniosla i powiedziala ze to dla Dawidka. Glupio mi bylo powiedziec zeby zabierala ten chodzik... No i Dawidek wczoraj spacerowal sobie w nim po podworku ale raczej za nim nie przepada.
Buziaczku a jakie macie auto, pytam bo my tez zamierzamy kupic jakies dla mnie i tak chcialam sie troszke rozeznac.
I mam do Was jeszcze takie pytanie: Czy Wasze dzieci pokasluja w nocy? Bo Dawid w ciagu dnia odkaszlnie sobie raz czy dwa ale w nocy pokasluje wiecej. I nie wiem czy isc z nim do lekarza..... po paracetamol.....:rofl2::baffled:.
Teraz pije kawusie a Dawidek spi
Do potem dziewczyny

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Jasminka :-)
ja dzis troszke wczesniej wpadam na BB :tak: zaraz bede robic Blance deserek a potem klasc ja spac i zabierac sie do obiadku .

Jesli chodzi o chodzik to my go nie posiadamy , jestem przeciwniczka chodzika , bo jest szkodliwy dla dzieci tak mowia ortoperzy.
Blania bez niego nauczyla sie dobrze smigac :tak:;-)

mamy auto : Reanult Scenic 1.5dci *(disel) , 5 drzwiowe , z 2005 roku :tak:

MOja Blaneczka wogule nie pokasluje moze podaj mu syropek sama na suchy kaszelek , pewnie lekarz to samo powie mozna go dostac w sklepach wszystkich :tak: bez recepty, a moze suche powietrze macie w domu ? :confused:

Do góry