reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Witam:-)
Dziękujemy za ciepłe słowa:-):tak:
Jest juz lepiej ale katar się przyplątał:wściekła/y:Grzes zjadl juz dziś więcej kaszki także jest nadzieja.Zobaczymy jak pojdzie z obiadem:confused:Teraz sobie śpi a mama na BB:-)
Jest tak gorąco że nigdzie nie wyjdziemy dziś.
Buziaczku to czeka Cię dużo pracy.Nie zazdroszczę:no:Powodzenia życze:-)

reklama
witam wszystkich
Katrinm - nic milego wladowac w szpitalu, wiem to po sobie i Dawidku. Duzo zdrowka dla Maluszka

Moj Dawidek tez piszczy na caly glos jak cos nie jest po jego mysli :szok::crazy:. Ale ja sobie powtarzam ze on z tego wyrosnie...:baffled::rofl2::tak:. Staram sie go wtedy wyciszyc, przytulam go lub pokazuje cos innego.
U mnie dzisiaj upal ze ho ho, schowalam sie w domu. Dawidek spi dzisiaj juz 2 raz od rana. Jasminka dzisiaj nie poszla do szkoly bo baaaardzo plakala ze nie chce isc... biedna myszka, pewnie nawet w polowie nie potrafie sobie wyobrazic tego co ona malutka przezywa nie znajac jezyka i bez rodzicow.

Teraz z Jasminka cwiczymy pisanie literek, looooojjjj jak ona kulfoni :-):rofl2::rofl2::-) pozdrawiamy

jaśmina Grześ też już spał dziś 2 razy.To pewnie przez ten upał:tak:My też w domku siedzimy.Rolety opuszczone i jest chłodniejj.Biedna Jasminka trudno bedzie jej sie przuyzwyczaic

Kochane macie racje z własnym biznesem, jak robić to dla i na siebie, a nie charować i efektów finansowych brak.
My mamy własne sklepy dwa i sieć internetową
A jakie sklepy spozywcze? i jak wam sie to rozwinelo ??
Buziaczku- hmm... ciąze miałam w miare oki tylko ostatnia dała popalić, brałam przez pare tygodni leki na podtrzymanie po których kiebsko się czułam.. a porody... hmm.. pierwszy oki ale reszta masakra szczególnie ostatni ałała ( dzieci do kruszynek nie należały):szok:
podziwiam Cie :tak::tak::tak:

Nie no nie czuję się taka stara;-)Może czasami:-D
Ale nie chcę żeby kiedyś dzieci w szkole się wstydziły starych rodziców więc myślę,że to najwyższa pora na dzieci:tak:;-)
Ps. czasami jeszcze pytają mnie o dowód więc nie jest tak żle:-);-)
Hehehehe :-D:-D:-D
Dziewczyny,co Wy możecie wiedziec o starości;-):tak::-D:-D:rofl2::rofl2::laugh2:?Ja 27,stare w lipcu 30 kończy;-):tak::laugh2:.
Co do własnego byznesu to bawię się w konsultatkę Faberlic,jak na razie nieźle mi idzie i mam nadzieję,że będzie tak dalej:tak:.A najważniejsze jest to,że nikt na mnie nie zarabia(poza samą firmą)bo sama się zarejestrowałam:tak:,bez żadnych pośredników,jak to jest w innych firmach kosmetycznych:angry::wściekła/y:.
a na czym polega ta twoja firma??? masz jakies z tego pozadne zyski?? sorry ze pytam ....:-p
Dziewczyny jutro wyprawiamy roczek Julii troche tzn za miesiac z awczesnie ale mimo to sie ciesze sale mamy udekorowane sama robilam:p pozniej wkleje zdjecia a tort jest po prostu cudny wiem ze troche pozno ale znacie moze co kladzie sie przed maluszkiem i co to znaczy? buziaki
jak tam urodzinki sie udaly czekamy na zdjacia? i na relacje ? a jakie prezenty mala dostala ??
Przed maluchem kładziesz : książkę,długopis(czy będzie się dobrze uczyc), pieniądze(czy bogactwo), kieliszek(wiadomo co;-)), różaniec(ksiądz lub zakonnica).Tyle pamiętam:tak:.
Niestety Olkowi zapomnieliśmy położyc:-(.
ja poloze przed Blania i sie okaze ....:rofl2::-D
Cześć dziewczynki.:-)
Jak tam po weekendzie?

Buziaczku opowiadaj jak było na wycieczce!A co za agencja Was w domu odwiedza?

Na collegu fajnie , nie mam jeszcze wynikow egzaminow , kolejny mnie czeka 27 czerwca.
a potem wakacje ...:rofl2:
po weekendzie fajnie sobota sie nie udala zbytnio ...
ale w niedziele bylismy na wycieczce w zamku figur woskowych ze znajomymi :tak:

Witam:-)
Dziękujemy za ciepłe słowa:-):tak:
Jest juz lepiej ale katar się przyplątał:wściekła/y:Grzes zjadl juz dziś więcej kaszki także jest nadzieja.Zobaczymy jak pojdzie z obiadem:confused:Teraz sobie śpi a mama na BB:-)
Jest tak gorąco że nigdzie nie wyjdziemy dziś.
Buziaczku to czeka Cię dużo pracy.Nie zazdroszczę:no:Powodzenia życze:-)
dobrze ze maly sie ma sie juz lepiej ...szybciutko sobie poradzilam :-D:tak: ale w srode znow generalne poazdeczki :wściekła/y: bo agnecja mieszkaniowa do nas przychodzi na zwiady ....:crazy:

a teraz zmykam bo bardzooo boli mnie glowa :-:)-:)-:)crazy::crazy::crazy:ide sie myc i spac do jutra ;-)(chyba dlatego ze sie troszke nerwow najadlam dzis :nerd::confused::crazy:)

Witam i o zdrowie pytam:-):-)

Przepraszam, ale brak czasu nie pozwala mi do Was zagladac, caly czas obowiazki..,maly..dom..ogrod i tak wkolko, czasem to az mam dosc, ani chwili dla siebie:-( Obiecuje sie poprawic:zawstydzona/y: Podziwiam Was ze macie czas zeby tyle skrobac...

Witam nowe mamy, bo widze ze sie pojawily:tak: Milo ze nasze grono sie powieksza:tak:

Ide teraz zajrzec na inne watki i zmykam lulu bo padam.

Ostatnia edycja:
Witam i o zdrowie pytam:-):-)

Przepraszam, ale brak czasu nie pozwala mi do Was zagladac, caly czas obowiazki..,maly..dom..ogrod i tak wkolko, czasem to az mam dosc, ani chwili dla siebie:-( Obiecuje sie poprawic:zawstydzona/y: Podziwiam Was ze macie czas zeby tyle skrobac...

Witam nowe mamy, bo widze ze sie pojawily:tak: Milo ze nasze grono sie powieksza:tak:

Ide teraz zajrzec na inne watki i zmykam lulu bo padam.

heja :tak:;-)
Nusia nie przejmuj sie my tez z jezykiem na brodzie piszemy :-D:-Dalbo wieczorem jak juz maluchy kimaja a my odpoczywamy ;-):-)
przed snem przed snem :-D:-D:-D:-D:-D
jak tam Viktorek ?? chodzi ??
tez sie ciesze ze sa nowe mamy chyba wkoncu zaczynamy odzywac .....
dziewczyny ja juz w srode was opuszczam :-:)-D:-) jade na weselisko :-p:rofl2:

heja :tak:;-)
Nusia nie przejmuj sie my tez z jezykiem na brodzie piszemy :-D:-Dalbo wieczorem jak juz maluchy kimaja a my odpoczywamy ;-):-)
przed snem przed snem :-D:-D:-D:-D:-D
jak tam Viktorek ?? chodzi ??
tez sie ciesze ze sa nowe mamy chyba wkoncu zaczynamy odzywac .....
dziewczyny ja juz w srode was opuszczam :-:)-D:-) jade na weselisko :-p:rofl2:

A dziekuje, poki co odpukac, wszystko dobrze.
Rosnie jak na drozdzach, bylam z nim przez miesiac w PL, to po powrocie moj M, doszedl do wniosku ze bardzo sie zmienil przez ten czas.
Czy chodzi...hmmm..probuje caly czas, narazie jego rekord samodzielnego chodzenia, to przejscie dwoch metrow:tak: bo za jedna raczke i przy meblach to smiga ze hoho:-D

A Ty kochana, gdzie sie wybierasz na to weselicho i na jak dlugo?

A dziekuje, poki co odpukac, wszystko dobrze.
Rosnie jak na drozdzach, bylam z nim przez miesiac w PL, to po powrocie moj M, doszedl do wniosku ze bardzo sie zmienil przez ten czas.
Czy chodzi...hmmm..probuje caly czas, narazie jego rekord samodzielnego chodzenia, to przejscie dwoch metrow:tak: bo za jedna raczke i przy meblach to smiga ze hoho:-D

A Ty kochana, gdzie sie wybierasz na to weselicho i na jak dlugo?
Pewnie urosl i wydoroslal?
Moja Blania to taka powazna potrafi byc , ale wiecznie usmiechnieta jest :-D:tak:
Ooooo to juz swietnie sobie radzi :tak::-p to juz lada moment i bedzie smigal Blania tez tak zaczynala i dwa ndi potem sama juz biegala slicznie :-D:tak:
Blania nie lubi chodzic za raczke ...woli sama swoimi sciezkami :tak::-)a jak mu sie podobalo w Pl?
Jade do Lublina :rofl2:na wesele do Lubartowa:happy2: bo tam bedzie sala :blink:na kilka dni wylatujemy w czwartek okolo 18.30 a wracamy w srode rano :happy:.a potem znow do PL na wakacje z Blania tym razem a teraz leci tylka ja maz i szwagier meza :-(zmykam spac bo glowa boli i nie daje usnac :no::crazy::wściekła/y:

czesc dziewczyny
Pogoda piekna ze ho ho ho.
Ktora z Was ma chodzik dla dziecka? Pytam bo ja nigdy nie mialam i nie jestem przekonana do chodzika ale sasiadka angielka ostatnio mi przyniosla i powiedziala ze to dla Dawidka. Glupio mi bylo powiedziec zeby zabierala ten chodzik... No i Dawidek wczoraj spacerowal sobie w nim po podworku ale raczej za nim nie przepada.
Buziaczku a jakie macie auto, pytam bo my tez zamierzamy kupic jakies dla mnie i tak chcialam sie troszke rozeznac.
I mam do Was jeszcze takie pytanie: Czy Wasze dzieci pokasluja w nocy? Bo Dawid w ciagu dnia odkaszlnie sobie raz czy dwa ale w nocy pokasluje wiecej. I nie wiem czy isc z nim do lekarza..... po paracetamol.....:rofl2::baffled:.
Teraz pije kawusie a Dawidek spi
Do potem dziewczyny

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Jasminka :-)
ja dzis troszke wczesniej wpadam na BB :tak: zaraz bede robic Blance deserek a potem klasc ja spac i zabierac sie do obiadku .

Jesli chodzi o chodzik to my go nie posiadamy , jestem przeciwniczka chodzika , bo jest szkodliwy dla dzieci tak mowia ortoperzy.
Blania bez niego nauczyla sie dobrze smigac :tak:;-)

mamy auto : Reanult Scenic 1.5dci *(disel) , 5 drzwiowe , z 2005 roku :tak:

MOja Blaneczka wogule nie pokasluje moze podaj mu syropek sama na suchy kaszelek , pewnie lekarz to samo powie mozna go dostac w sklepach wszystkich :tak: bez recepty, a moze suche powietrze macie w domu ? :confused:

Do góry