reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

cześc dziewczyny!
mój dzień przykro się zaczął ciocia mi zmarła :-(...
oby reszta dnia była ciekawsza...
mały właśnie usną :tak: Dominka oglada baję więc chwilke mam :-)
co do chodzików jeśli mogę wtrącić .. mialam chodzik dla najstarszego i nic mu niebyło zdrowy i biodra w porządku...
Jasmina możesz używać chodzika w inny sposób jak Dawidkowi podpasuje to maże trzymać się go na zewnątrz i popychać ...
dobra mykam pranko wywiesic do potem :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam:-)
Niedawno wrócilismy z miasta.Upał i korki straszne:szok:Grześ niedawno zasnął:tak:
A ja sobie odpoczywam:-)
buziaczku to bedziesz niedługo balowała:-)
Jaśmina my chodzika też nie posiadamy.Ale jak byliśmy u mojej mamy to Grześ właśnie trzymał się chodzika (mama opiekuje się dziewczynką i to był jej chodzik) i zasuwał jak błyskawica:-DJak go karmiłam to go też tam wkładałam i trzymałam nogą-z braku krzeselka do karmienia

Cześć. Ja tylko na chwileczkę i czyać też narazie Was nie będę bo nie mam czasu. Chciałam się tylko pochwalić że w piątek była przysięga M a dzisiaj przed chwilę M pojechał do jednostki... smutno trochę ale powiem Wam w tajemnicy że za jakieś dwa miesiące będę się przeprowadzać do Dęblina-chyba że M nie będą chcieli wziąć na zawodowego...:tak::tak: cieszę się.
Kacper chodzi jak najęty:-D:-D:-D nic mu już nie przeszkadza a i widać już 2 górne jedyneczki ale jeszcze się nie przebiły więc czekam...
Pozdrowienia!

Witam MalenkaM :-)
widzę że świerzynka jesteś?

Iiwka tu tajemnica ;-) dobra jesteś :-) ...
mój Kordianek ma już 5 ząbków i ostatnio mnie gryzie ( karmię piersią) :wściekła/y: ....
oby wyszły Kacperkowi bezboleśnie :tak:
Buziaczku ? zmiana? mamusiu Blaneczki pozdrawiam :-)

Witam:-)
Niedawno wrócilismy z miasta.Upał i korki straszne:szok:Grześ niedawno zasnął:tak:
A ja sobie odpoczywam:-)
buziaczku to bedziesz niedługo balowała:-)
Jaśmina my chodzika też nie posiadamy.Ale jak byliśmy u mojej mamy to Grześ właśnie trzymał się chodzika (mama opiekuje się dziewczynką i to był jej chodzik) i zasuwał jak błyskawica:-DJak go karmiłam to go też tam wkładałam i trzymałam nogą-z braku krzeselka do karmienia
U Nas tez dzis bylo bardzo cieplutko bylysmy dwa razy na spacerku :tak:;-)
Oj bede bede sie bawila tyle czasu nie bylam na zadnym weselu :-D
ale bede sie martwila jednoczesnie o Dzidzie :-:)confused:mimo wszystko.
a Jak tam Synek ??

Cześć. Ja tylko na chwileczkę i czyać też narazie Was nie będę bo nie mam czasu. Chciałam się tylko pochwalić że w piątek była przysięga M a dzisiaj przed chwilę M pojechał do jednostki... smutno trochę ale powiem Wam w tajemnicy że za jakieś dwa miesiące będę się przeprowadzać do Dęblina-chyba że M nie będą chcieli wziąć na zawodowego...:tak::tak: cieszę się.
Kacper chodzi jak najęty:-D:-D:-D nic mu już nie przeszkadza a i widać już 2 górne jedyneczki ale jeszcze się nie przebiły więc czekam...
Pozdrowienia!
Iiwka to super poprostu :-)ze troszke czasu spedziliscie ze soba, ;-)pewnie byliscie niezle niegrzeczni :-p:rofl2: a jak Kacperek cieszyl sie ze Tata byl?
Widzisz wasza tesknota moze zostanie doceniona :tak:;-) i bedziecie mieszkac w nowym, miejscu :happy::happy::happy:oby sie udalo :-):tak:
Widze Kacperek jak Blania najpierw smigal a potem zabki sie nagle pojawily i to dokladnie te same :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:-) a ja bym chciala sie przywitac. Wiec bardzo serdecznie witam mamusie z lipca:-D
Witamy serdecznie.
I zapraszamy :tak::tak:
Pisz czesto i gesto :-D:-D:-D napisz cos wiecej o sobie ;-) Masz Synka czy corcie? Jak ma na imie? kiedy sie urodzilo ? widze ze tez jestes z Uk i to wsumie gdzies niedaleko MNie o ile sie dobrze orientuje :-D:tak:
Jestesmy bardzo ciekawe ;-):tak:
Witam MalenkaM :-)
widzę że świerzynka jesteś?

Iiwka tu tajemnica ;-) dobra jesteś :-) ...
mój Kordianek ma już 5 ząbków i ostatnio mnie gryzie ( karmię piersią) :wściekła/y: ....
oby wyszły Kacperkowi bezboleśnie :tak:
Buziaczku ? zmiana? mamusiu Blaneczki pozdrawiam :-)
Oooo jaka spostrzegawcza jestes ...Tak Tak zmienilam sobie nick :tak::tak::tak:
Podoba Wam sie ???:-D:-D:-D:-D

a ja wcinam kolacje - wygladajaco jak obiad :szok::-D:-D ale jak sie nie jje nic przez caly dzien to co soebie bede zalowac :-D:-D

oj mamusiu Blaneczki oby te kolacyjki w pupci się nie osadziły ;-):tak:.... ja ostani posiłek jem o 19stej i to skromny no tak ale ja mam z czego zrzucać :zawstydzona/y::-p ..........
kurcze Kordian zaraz chyba się obudzi jakiś taki wiercipołek :tak:

oj mamusiu Blaneczki oby te kolacyjki w pupci się nie osadziły ;-):tak:.... ja ostani posiłek jem o 19stej i to skromny no tak ale ja mam z czego zrzucać :zawstydzona/y::-p ..........
kurcze Kordian zaraz chyba się obudzi jakiś taki wiercipołek :tak:
Raczej Mnie to nie grozi... :-pw ciagu spale wiecej kalori niz ten jedna kolacja, przy Blanci wszystko jest do zrzucnia:-p w ciagu dnia jem bardzo malo sniadanie skromne , obiad zjem a kolacja to dopiero o 20-21 :tak::tak:
zjadlam 2 kotlety :szok: chyba z 7 ogoreczkow kiszonych malutkich i do tego ziemniaczki - puree z ziolkami ale pyszne bylo ale teraz boli mnie zoladek bo jak nic nie jem a potem wrzuce taka sterte to az :szok::szok::zawstydzona/y: nie wiem gdzie mi se to miesci :-D:-Dale dobre bylo i astepny moj posilek bedzie dopiero o 12 jutro rano bo z rana sniadanie nie lubie jesc...:-D:happy2::rofl2:

reklama
Cześć kobitki.:-)
Dziś znów było gorąco... uff... ja wiem, że jak jest zimno, to narzekamy, że zimno, a jak ciepło, to też źle... ale jak było koło 25 st. to według mnie byłoby super!:tak::-D

Jasmina biedna Jasminka. Biedaczka to pewnie strasznie obciążające -nowe otoczenie (w końcu nie dawno się przeprowadziliście), nowe dzieci, nowy język i nowe wymagania.:baffled: Ale poradzi sobie.:tak: Będę trzymać kciuki.:-)
A może Dawidka męczy alergia? Ma katar? -Bo często dzieci właśnie kaszlą w nocy, bo jak leżą, to im katarek spływa do gardła.:baffled::blink:

Pozdrowienia!
Super, że widziałaś się z M i mogliście się sobą nacieszyc przez pare dni.:tak: Będę trzymać kciuki, żeby Twój M podpasował na zawodowego.:tak:
A Kacperkowi gratulujemy samodzielnego chodzenia i życzymy bezbolesnego przebicia się jedyneczek.:-)

Oooo jaka spostrzegawcza jestes ...Tak Tak zmienilam sobie nick :tak::tak::tak:
Podoba Wam sie ???:-D:-D:-D:-D

a ja wcinam kolacje - wygladajaco jak obiad :szok::-D:-D ale jak sie nie jje nic przez caly dzien to co soebie bede zalowac :-D:-D
Ja też od razu zauważyłam, jak tylko tu weszłam.:tak::-) To jak się teraz mamy do Ciebie zwracać? Buziaczku, Mamusiu Blaneczki, czy może Ewelinko?;-):-p:rofl2:
A kolacyjka -smaczego! Jedz na zdrowie, co będziesz sobie żałować.;-):-D:-D:-D:-p A tak w ogóle, to co wcinasz? Może się ze mną podzielisz?:-p
Aha, miałam Ci pisać, że śliczne zdjęcie w avatarku.:tak: Ślicznie obie wyszłyście.:-)

Do góry