reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Aga na Maciusia postaraj sie nie zwracac uwagi jak piszczy i krzyczy powiedz mu ze jak sie uspokoi to z nim porozmawiasz ignoruj jego zachowanie pochwalaj dobre wprowadz system nagradzan i kar a jak cie bije to powiedz z ecie to boli i nie chcesz ze by cie bil ze bardzo go kochasz ale zeby cie przeprosil sprobuj!moze zadziala?
Dziewczyny jutro wyprawiamy roczek Julii troche tzn za miesiac z awczesnie ale mimo to sie ciesze sale mamy udekorowane sama robilam:p pozniej wkleje zdjecia a tort jest po prostu cudny wiem ze troche pozno ale znacie moze co kladzie sie przed maluszkiem i co to znaczy? buziaki

reklama
Przed maluchem kładziesz : książkę,długopis(czy będzie się dobrze uczyc), pieniądze(czy bogactwo), kieliszek(wiadomo co;-)), różaniec(ksiądz lub zakonnica).Tyle pamiętam:tak:.
Niestety Olkowi zapomnieliśmy położyc:-(.
Maciuś to jest Asiulinki :tak:.

Witam :-)
Niestety wylądowalismy z Grzesiem w szpitalu:-(W sobotę juz wrociliśmy ale bylo cieżko.Zabrali Ns do szpitala zakaznego bo nie wiadomo było co jest.Porobiono Grzesiowi wszystkie badania łącznie z rotawirusem.Okazało sie że ma ostere zapalenie jelitowo-żołądkowe.Był odwodniony więc leżał pod kroplówkami.Było cieżko:-:)-(Dobrze ze mogłam z nim zostać bo inaczej nie wyobrażam sobie tego.Wrociliśmy do domu ale nie ma nadal zbytniego apetytu jak przed tyem.A był małym żrłoczkiem.Zmizerniał mi przez to....Bardzo dużo śpi -całe noce przesypia i w dzień tez dużo.
Mama nadzieję ze apetyt szybko wróci.

Nie nadrobię Was znowu:-(

Katrinm współczuję wiem jak to jest z maluszkiem w szpitalu chociaż moja tylko ospę ( miała 6 m) to spędziłyśmy 5 dni , dostawała antybiotyk . oby Grzesiu szybko wrócił do zdrowia ślę moc buziaków :-)

Cześć dziewczynki.:-)
Jak tam po weekendzie?

Aga na Maciusia postaraj sie nie zwracac uwagi jak piszczy i krzyczy powiedz mu ze jak sie uspokoi to z nim porozmawiasz ignoruj jego zachowanie pochwalaj dobre wprowadz system nagradzan i kar a jak cie bije to powiedz z ecie to boli i nie chcesz ze by cie bil ze bardzo go kochasz ale zeby cie przeprosil sprobuj!moze zadziala?
Maciuś, jak pisała Marta jest mój.;-):rofl2: A z Maćkiem rozmawiam, próbuję mu tłumaczyć.:tak: On po wszystkim mnie przeprasza, wie, że zrobił źle i czuje się głupio.:baffled: Chyba pozostaje mi jedynie przeczekać, może mu przejdzie.:tak:

Witam :-)
Niestety wylądowalismy z Grzesiem w szpitalu:-(W sobotę juz wrociliśmy ale bylo cieżko.Zabrali Ns do szpitala zakaznego bo nie wiadomo było co jest.Porobiono Grzesiowi wszystkie badania łącznie z rotawirusem.Okazało sie że ma ostere zapalenie jelitowo-żołądkowe.Był odwodniony więc leżał pod kroplówkami.Było cieżko:-:)-(Dobrze ze mogłam z nim zostać bo inaczej nie wyobrażam sobie tego.Wrociliśmy do domu ale nie ma nadal zbytniego apetytu jak przed tyem.A był małym żrłoczkiem.Zmizerniał mi przez to....Bardzo dużo śpi -całe noce przesypia i w dzień tez dużo.
Mama nadzieję ze apetyt szybko wróci.

Nie nadrobię Was znowu:-(
Biedny Grzesio.:-( I biedni Wy. Strasznie współczuję i życzę Grzesiaczkowi szybkiego powrotu do zdrowia.:tak:

Buziaczku miałam Cię pytać-jak tam w collage'u? Jak egzaminy?:-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny dziękuję za serdeczne słowa:tak::tak:
Jutro znów do lekarza bo Grzesiak dostał wysypkę:confused::confused:
Po południu byliśmy na Starym Rynku gdyż zaczął się Jarmark Świętojański u Nas.Było całkiem fajnie:-)Ale te tłumy Poznaniaków to :szok:

witam Was Moje Serduszka Kochane :tak::tak:
Ja tylko na momencik wpadam pozyczyc Wam przespanej i dobrej nocki , jestem okropnie zmeczona przed chwila polozylam Blaneczke spac , bo niedawno wrocilismy do domu , bylismy od rana na nogach i w trasie , pojechalismy odwiesc znajomego na lotnisko bo jechal do Pl a potem pojechalismy na wycieczke rodzinno -znajoma , bylo swietnie wrazenia opisze jutro i wkleje swietne zdjecia Blaneczki ;-):tak::-) jestem aka zmeczona ze ledwo widze na patrzalki ...Buziaczki wielkie dla Was .

Katrinm - To straszne co przeczytalam az mi sie lezka zakrewcila (jestem strasznie wrazliwa na takie sytuacje ..)...tak Mi Was szkoda i Maluszka ...takie malenstwo tak sie ocierpialo -welflony i kroplowki :-(, biedaczek a skad to sie przypaletalo?
jak On sie teraz czuje? Juz z nim lepiej?jak z apetytem ?macie jakas diete?
jeszcze ta wysypka , masakra . zycze duzo zdrowka i dla was wytrwalosci ;-)przesylam pozytywna energie . buziaczki dla was kochani ;-):tak::tak::tak::tak:

Dobranoc Kochane piszcie z rana zebym miala co czytac jak wstane , a jutro pranie,gotowanie, sprzatanie, spacerek, pakowanie sie juz powoli do PL bo w czwartek lecimy :-(/:-). noi sprzatanie pozadne domu bo agencja nas odwiedza :crazy::crazy::crazy:bleee jak ja tego nie lubie jak ktos mi sie szweda po domu .....:no::wściekła/y:

reklama
Cześć Dziewczyny!
Widzę,że mam synka:-);-):tak::tak:spoko czemu nie?:-D
katrinm szybkiego powrotu do zdrówka dla Grzesia.Będzie dobrze,duży facet to sobie szybko z chorubskiem poradzi:-):tak:
Buziaczku opowiadaj jak było na wycieczce!A co za agencja Was w domu odwiedza?

Do góry