Marta1981
Rodzyneczka
Jak mi Koffana odjęłaś 8 lat;-).
Co do aut to mamy Bardzo Mały Wóz E-520 touring.;-).
Co do aut to mamy Bardzo Mały Wóz E-520 touring.;-).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Buziaczku smaruje mu dziąsełka żelem,ale to już nawet nie pomaga!:--(Iiwka - Najlepiej moze smaruj mu zelikiem a jak nie to dawaj na przemian nurofen z paracetamolem lub ibuprofenem , tylko pamietaj zeby nie dawac ciagle tego samego leku bo przestaje dzialac
juz niedlugo przysiega szybko zleci
a Kacperek cwaniaczek madry chlopak widzial ze smoczek juz na nic moze guma sie zlasowala albo zaczela byc dziwna w smaku a jaki mu kupilas teraz ? ile macie zabkow ???
A jakie witaminki jej podajesz?Cześć DZiewczyny!
U nas wszystko super,wczoraj byliśmy u lekarki bo Karolince skończyły sie witaminki. Lekarka stwierdziła,że mała bardzo ładnie chodzi i pasowało by żeby chodziła bez pampersa bo one krzywią nóżki. No ale ja sobie nie wyobrażam żeby mała latała z gołą pupą po mieszkaniu i wszystko zasikała.
Karolince też ząbki dają w kość nie może jeść ani spać,a żele na nią też nie działają
Pozdrawiam Was wszystkie:-)
poprosze wpisac mnie do tego konkursu :-);-)a jakich kosmetykow?a co trzeba zrobic? prosze o wiecej informacjiDziewczyny słyszałyście może o takim konkursie,w którym można wygrać 5000 fajnych kosmetyków i jeszcze próbki? Jak chcecie zaproszenie do niego to piszcie do mnie na maila arzana@op.pl lub arzana@wp.pl