I
iiwka
Gość
Melduje się!
Buziaczku masz rację Zbochuchy się z nas zrobiły po takim czasie
Kacper właśnie padł...
Kacper właśnie padł...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Blanka poszla mi juz drugi raz spac w ciagu dnia chyba zabki ja mecza i to chodzenieMelduje się!
Kacper właśnie padł...
Witamy i My Cie bardzo serdecznie super ze sie do Nas odezwalas oby czescej moze znow odzyje nasz watek :-):-):-)oby obyWitam witam po dłuuuugiej nieobecności:-):-):-)
Nie bedę nadrabiała bo nie dam rady:--(Teraz cześciej juz z Wami będę:-)
Witaj chorutka mam nadzieje ze szybko znikna Ci te krostki ja cale szczescie mam juz to za sobaHej ! A ja przed chwila wstałam przespałam you can dance i 39,5 ale mam nagrane wiec sobie zaraz obejze:-).Cos mi sie tak kimneło......
Wczoraj byłam u lekarza...pech chciał ze trafiłam jeszcze do takiego przystojniaka....myslalam ze sie spale ze wstydu....wstydziłam sie wyjsc na ulice z takimi dziobami wiec tak jak przypuszcalismy mam ospe wietrzną....i mam 10 dni zwolnienia....zaraziłam sie tym cholerstwem w pracy bo ktos tam to wlasnie przechodzi....Dzis juz wygladam troszke lepiej bo nie pojawiaja sie juz nowe krosty ufffff. zaczynaja stare goic sie....zobaczymy moze do wesela zagoi sieMaz ciagle sie ze mnie smieje i mowi ze wygladam ja 14-stka
Swoja droga dobrze ze przeszlam to teraz a nie w ciązy....bo naczytałam sie o tym w necie co moze grozic
a jak Malutka?
Uuuuu u Mnie tez tak bylo tylko lekki kaszelek i nie pojechalam z tym do lekarza a jak sie zapisalam i poszlam po jakims dluzszym czasie to odrazu antybiotyk i okazalo sie ze zapalenie pluc i oskrzeli mialam az sie dusilam ...i tym zaniedbaniem nabawilam sie astmy oskrzelowej do tego astma alergiczna i do dzis wieczorami sie dusze i musze brac inhgalatory:-wściekła/y: chwila zaniedbania i prosze...Ale mialam dzisiaj noc!
Dawid juz wieczorem zaczal kaszlec a w nocy dostal katar. Ten katar byl jakis taki gesty i zaraz splywal mu do gardla. Rano sie zerwalam i pojechalam z dzieciakami do lekarza. Okazalo sie ze Jasmina ma zapalenie oskrzeli a Dawid jest zdrowy
Jasmina dostala antybiotyk. Dla mnie to wyglada tak jakby Jasmina miala kaszel owszem ale nigdy bym nie pomyslala ze to zapalenie oskrzeli. Natomiast Dawid kaszle strasznia i nic nie dostal z lekarstw. Jestem nadal zaniepokojona o niego.
Pogoda dzisiaj jest piekna az sprzatac sie nie chce o gotowaniu obiadu juz nie wspomne.
narazie zmykam