reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Melduje się!
Buziaczku masz rację:-D:-D:-D Zbochuchy się z nas zrobiły po takim czasie:-D:-D:-D:szok::-D:-D

Kacper właśnie padł...
Blanka poszla mi juz drugi raz spac w ciagu dnia :szok:chyba zabki ja mecza i to chodzenie :-D:tak:
No no domyslam sie ....:-p:-p:-p:-p

Witam witam po dłuuuugiej nieobecności:-):-):-)
Nie bedę nadrabiała bo nie dam rady:-:)-(Teraz cześciej juz z Wami będę:-)
Witamy i My Cie bardzo serdecznie super ze sie do Nas odezwalas :tak:oby czescej moze znow odzyje nasz watek :-p:-):-):-)oby oby

A ja od rana sprzatalam wstalam o 8 razem z Blancia nakramilam ja i mialam tyle roboty w domu ze ledwo co teraz zyje ....:szok::wściekła/y:Maz w pracy jak codzien siedzi:confused2:.
Pogoda strasznie kiepska pochmurno zero sloneczka :-:)-:)dry: az sie zyc odechciewa ja spiaca chodze...jak nie wiem od kilku dni sie wogule nie moge wyspac nie wiem dlaczego :angry: maskra...chyab dzis sie poloze wczesniej po you can dance.
jakby przestalo padac to musze pojsc do sklepu Pl po kaszke i herbatki dla Blanci i po wedlinke :tak:.
Juz odliczam dni do weselea, a wieczorkiem wkleje zdjecia Sukienki i Blanci jak smiga :tak:wiec czyhajcie :wink::rofl::huh: hehhe

Pozdrawiam piszcie co Wy tam dzis robita ??
Nudzita sie czy co tam ?:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dbuziaczkiiii

witam Wszystkie mamusie

Katrinm - jak dawno Cie nie bylo, juz sie za Toba bardzo stesknilam. Fajnie ze jestes, pisz pisz co tam u Ciebie.

Iiwka - jak zajmujesz sobie czas jak nie ma meza? I wogle jak sobie radzisz.

Czytalam ze ktos tu zlapal ospe - lo matko wspolczuje, paietam jak to swedzi....

A co u nas? Goscie z Polski pojechali juz do siebie i znowu cale dnia jestem sama z dziecmi, Jak juz wczesniej pisalam Jasmina idzie do szkoly 2 czerwca. Cala jestem zdenerwowana ta szkola. Dawid daje czadu ze ho ho ho. Nie wiem skad ale nauczyl sie rzucac zabawkami no i czasem uda mu sie polizac telewizor. Najbardziej lubi lizac telewizor jal leci "Mis w duzym niebieskim domku". Ledwo za nim nadazam a co to bedzie jak zacznie sam chodzic???? Aaaa Dawid nie lubi skarpetek, sam sobie je sciaga i z nimi ucieka :-D

Maz dzisiaj zadzwonil do mnie ze bedzie o 15,00. To ja biegiem zabralam sie za obiad. O 14.30 zadzwonil ze bedzie jednak po 18.00. Hmmm i jak tu nie miec nerwa??:crazy:
A poza tym wszystko gra
pa pa pa:tak:

Jasminka,jakbym o swoim Julku czytała:tak::-D.Rajstopki tyż próbuje ściągac ale tylko płetwy mu wychodzą:laugh2::blink:.
Dzisiaj jak go przewijałam to wyciągnął sobie chusteczkę i klejnoty "powycierał":szok::-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

hejka ...a ja jestem taka zmeczona ze padam na pysk :dry:...nie mam sily na nic doslownie :no::no:obejrzalam you can dance i ide sie myc :tak:i do lozeczka wczensiej sie poloze to mzoe sie wyspie wkoncu :tak::happy::-)
do jutra odezwe sie jutro ...moze sie umowmy na pogaduchy o konkretnej godzince jak taka macie ??czy nie ma takiej w waszym rozkladzie dnia?

Jasmina- moja Amela uwielbia Misia w duzym niebieski domu dgy zaczyna sie to zawsze tanczy i dupcia do gory jej lata.....:-D i tez czasem rzuca strasznie zabawkami....

Hej ! A ja przed chwila wstałam:baffled: :sorry2:przespałam you can dance i 39,5 ale mam nagrane wiec sobie zaraz obejze:-).Cos mi sie tak kimneło......:sorry2:

Wczoraj byłam u lekarza...pech chciał ze trafiłam jeszcze do takiego przystojniaka....myslalam ze sie spale ze wstydu:zawstydzona/y:....wstydziłam sie wyjsc na ulice z takimi dziobami:zawstydzona/y: wiec tak jak przypuszcalismy mam ospe wietrzną....i mam 10 dni zwolnienia....zaraziłam sie tym cholerstwem w pracy bo ktos tam to wlasnie przechodzi....Dzis juz wygladam troszke lepiej bo nie pojawiaja sie juz nowe krosty ufffff. zaczynaja stare goic sie....zobaczymy moze do wesela zagoi sie:baffled::dry:Maz ciagle sie ze mnie smieje i mowi ze wygladam ja 14-stka:szok:
Swoja droga dobrze ze przeszlam to teraz a nie w ciązy....bo naczytałam sie o tym w necie co moze grozic:baffled:

Pogoda straszna dzis leje i leje:angry:

Ale mialam dzisiaj noc!:crazy:
Dawid juz wieczorem zaczal kaszlec a w nocy dostal katar. Ten katar byl jakis taki gesty i zaraz splywal mu do gardla. Rano sie zerwalam i pojechalam z dzieciakami do lekarza. Okazalo sie ze Jasmina ma zapalenie oskrzeli a Dawid jest zdrowy :szok::crazy::szok:
Jasmina dostala antybiotyk. Dla mnie to wyglada tak jakby Jasmina miala kaszel owszem ale nigdy bym nie pomyslala ze to zapalenie oskrzeli.:szok: Natomiast Dawid kaszle strasznia i nic nie dostal z lekarstw. Jestem nadal zaniepokojona o niego.
Pogoda dzisiaj jest piekna az sprzatac sie nie chce o gotowaniu obiadu juz nie wspomne.
narazie zmykam

Hej ! A ja przed chwila wstałam:baffled: :sorry2:przespałam you can dance i 39,5 ale mam nagrane wiec sobie zaraz obejze:-).Cos mi sie tak kimneło......:sorry2:

Wczoraj byłam u lekarza...pech chciał ze trafiłam jeszcze do takiego przystojniaka....myslalam ze sie spale ze wstydu:zawstydzona/y:....wstydziłam sie wyjsc na ulice z takimi dziobami:zawstydzona/y: wiec tak jak przypuszcalismy mam ospe wietrzną....i mam 10 dni zwolnienia....zaraziłam sie tym cholerstwem w pracy bo ktos tam to wlasnie przechodzi....Dzis juz wygladam troszke lepiej bo nie pojawiaja sie juz nowe krosty ufffff. zaczynaja stare goic sie....zobaczymy moze do wesela zagoi sie:baffled::dry:Maz ciagle sie ze mnie smieje i mowi ze wygladam ja 14-stka:szok:
Swoja droga dobrze ze przeszlam to teraz a nie w ciązy....bo naczytałam sie o tym w necie co moze grozic:baffled:
a jak Malutka?
Witaj chorutka mam nadzieje ze szybko znikna Ci te krostki ja cale szczescie mam juz to za soba :tak:
A Maz juz chorowal ? bo jak nie to Ty bedziesz miala okazje posmiac sie z Niego jak bedzie mial krostki :-p:rofl2: hehe
Ale mialam dzisiaj noc!:crazy:
Dawid juz wieczorem zaczal kaszlec a w nocy dostal katar. Ten katar byl jakis taki gesty i zaraz splywal mu do gardla. Rano sie zerwalam i pojechalam z dzieciakami do lekarza. Okazalo sie ze Jasmina ma zapalenie oskrzeli a Dawid jest zdrowy :szok::crazy::szok:
Jasmina dostala antybiotyk. Dla mnie to wyglada tak jakby Jasmina miala kaszel owszem ale nigdy bym nie pomyslala ze to zapalenie oskrzeli.:szok: Natomiast Dawid kaszle strasznia i nic nie dostal z lekarstw. Jestem nadal zaniepokojona o niego.
Pogoda dzisiaj jest piekna az sprzatac sie nie chce o gotowaniu obiadu juz nie wspomne.
narazie zmykam
Uuuuu u Mnie tez tak bylo tylko lekki kaszelek i nie pojechalam z tym do lekarza a jak sie zapisalam i poszlam po jakims dluzszym czasie to odrazu antybiotyk i okazalo sie ze zapalenie pluc i oskrzeli mialam az sie dusilam ...i tym zaniedbaniem nabawilam sie astmy oskrzelowej do tego astma alergiczna i do dzis wieczorami sie dusze i musze brac inhgalatory:-:)wściekła/y: chwila zaniedbania i prosze...:crazy:
Moze Dawidek ma przez katar kaszelek bo moja Blancia tak miala wirus lekki i minelo po 2 tyg.
Jasmince zycze zdrowka i oby nie podlapal Dawidek od Niej :blink::sorry2:
a gdzie sie zarazila ?

ja wlasnie mam chwilunie dla Siebie bo Moj Anileczek sobie spi :tak:
wstalismy dzis o 10. a Blania troszke wczesniej ale znow przysnela zanim wstalam do Niej :tak:i razem wstalismy o 10 :tak:sniadnaia nie chce mi jesc wogule :-(zjadla przed spaniem troszke owocow gerbera gruszka z jabluszkiem i popila i spi , ciekawe jak obiadek pewnie tez nam marnie pojdzie bo zabki ja mecza :baffled::sorry2::dry::-( i jak je to ma odruch wymiotny i to najczesciej przy kaszce mannej lub ryzowej:-:)szok::crazy:nie wiem co sie dzieje :no::baffled:bo juz jadla slicznie wieksze porcje :tak:
po za tym zapomnialam wam sie pochwalic :-p:zawstydzona/y: ze wymieniamy swoj samochodzik na wikszy tym razem renault scenic 5 drzwiowy :tak::-)tak sie ciesze :rofl2:bedzie juz czym ejchac do Pl wiecej miejsca i szybszy bedzie :tak:
takze tyle u nas nowego a teraz zmykam umyc wlosy i bede sie szykowac do sklepu na spacerek z Blania po pampersiki :tak: do wieczorka dziewczyny :blink:

reklama
Hej to i ja się wkońcu odezwe:-) Niepisze bo brak chęci jakoś Milenka taka dokuczliwa że juz pisać o Niej miię nie chce he he;-)

agaa321 dobrze że przestały już wyskakiwać;-)

jasmina111 a co lekarz na ten kaszelek powiedział bo to jakieś dziwne? Jak moja miała to lekarka też stwierdziła że zdrowa, ale syropek dała żeby do pięciu dni dawać i kaszelek przeszedł.

iiwka he he rozłąka Wam służy ;-) a synuś śliczny.

Co do bajeczek to moja Milenka tylko świnke peppe ogląda nie wiem jak to się pisze.

Marta1989 jaki synek samodzielny niedługo pujdzie się umyć po kupie he he ;-)
Moją ostatnio interesuje co ma między nóżkami i dzisiaj jak złapała to myślałam że z korzeniami wyrwie.:-D

Buziaczek gratuluje nowej zmiany autka ciekawe kiedy my zmienimy męża już nowe autko nosi od kilku miesięcy . A wogóle to ja prawko musze zrobić i samochodzik swój własny mieć.

Co do jedzonka to Milenka też na diecie chyba w struj kompielowy się nie mieści;-)
Bardzo malutko je przez ząbka który wychodzi, zawsze coś tam tylko podziubie.

Musze kończyć
Pozdrawiam wszystkie Lipcówki:tak:

Do góry