a ja jestem 3
Witam was Kochane ale milo milo sie zrobilo naprawde jest co poczytac super ze piszecie nawet nie wiecie jak sie ciesze
Ja wstalam o 9 bo Blancia dzis tak nam pospala , a teraz znow sobie drzemie ja zdazylam sobie wziasc kapielke ogolic co nie coi szykuje sie z Mezem i znajomymi ,na zakupy jedziemy do Milton Keynes po jakies ubrania do Polski bo wszystko juz mamy takie sprane i zniszczone , Moj Maz ma wszystkie bluzki wytluszczone bo zawsze sie zaciapie jak je swinia mala
i spodnie na nogawkach z tylu wytarte
ja tez pojde do lekarza w lipcu z Blancia ciekawe co nam powie lekarz czy trzeba uzywac czy nie tych witaminek
Blanicia tez jakas marudna dzis wstala ....ah te zebole
Milego pobytu w Polsce zycze Agnieszko ;-) jak wrocice wklejcie zdjecia ;-)i napiszcie jak bylo koniecznie ;-)a na jak dlugo jedziecie ??
zazdroszcze pogody u nas dzis nie pada ale nie ma sloneczka niestety
A co do zakopow to Moj Maz nie lubi robic spozywczych zakupow ale lubi za to odziezowe jak ma czas , i wszystkie samochodowe ,domowe oczywiscie musi miec tez ochote i kase na to
Moj Maz tak samo sie czasami zachowuje jak ide do sklepu identycznie jakbym widziala nasza sytuacje przed sklepem ahhh co za narod chlopski
a co do pomyslu na urodzinki:-) to zaloze specjalny watek i tam bedziemy myslec nad urodzinkami :-) Ok??
Trezba pisac do moderatora ktoregos zeby nam zrobil pozadek na watku ;-)
Pozdrawiam zmykam sie malowac bo niedlugo Maz wraca z salonu we wtorek bedziemy mieli juz nowy smaochodzik
Witam was Kochane ale milo milo sie zrobilo naprawde jest co poczytac super ze piszecie nawet nie wiecie jak sie ciesze
Ja wstalam o 9 bo Blancia dzis tak nam pospala , a teraz znow sobie drzemie ja zdazylam sobie wziasc kapielke ogolic co nie coi szykuje sie z Mezem i znajomymi ,na zakupy jedziemy do Milton Keynes po jakies ubrania do Polski bo wszystko juz mamy takie sprane i zniszczone , Moj Maz ma wszystkie bluzki wytluszczone bo zawsze sie zaciapie jak je swinia mala
i spodnie na nogawkach z tylu wytarte
Wydaje Mi sie ze maluszki cycowe budza sie do dluzszego czasu,niz na butli maluchybo lubia sie przytulac i sa bardziej kochliwe...? prawda?Moja Amelcia tez sie budzi jeszce w nocy....czasem raz lub dwa...walczylam z tym dajac jej herbatki ale cwaniutka jest i woli cycusia;-) ale jakos to mi nie przeszkadza;-)
Tez podaje cebidon 3 kropelki i 1 krop.wit d3. tak nam zalecil lekarz,jak bylismy ostatnio w Polsce.ZA tydz bedziemy w Łodzi to napewno wybierzemy sie na badania kontrolne z Amelcia....
Moja dzis strasznie marudna,a to napewno wina zebów bo ma napuchniete dziaselka i gryzie wszystko a potem placze....bidulka meczy sie....wstreciuchy nie chca wyjsc
ja tez pojde do lekarza w lipcu z Blancia ciekawe co nam powie lekarz czy trzeba uzywac czy nie tych witaminek
Blanicia tez jakas marudna dzis wstala ....ah te zebole
Milego pobytu w Polsce zycze Agnieszko ;-) jak wrocice wklejcie zdjecia ;-)i napiszcie jak bylo koniecznie ;-)a na jak dlugo jedziecie ??
No wlansie wiem ze lekarze tutaj w anglii nie sa za specjalnie za dodatkowymi witaminami owszem mozesz je podawac sama jak kupisz sobie w sklepie czy aptece wsumie tu jest inny klimat i inne bakterie i mzoe dlatego sama nie wiem nie mam pojecia co tym myslec:-(bo z Blanci apetytem to roznie bywa ostatnio nie chce jesc w ciagu dnia za duzo:-wściekła/y:Dzisiaj jestem pierwsza
Buziaczku - ja nie daje Dawidowi witamin. Jak zaczelam podawac mu sztuczne mleko to przestalam podawac wit. D3, Innych witamin nie podaje. Cebion lub Cebion multi jak ma katarek np. teraz. A zreszta nasz lekarz tu w Angli jest przeciwny wszystkiemu dodatkowemu dla dzieci. Nie wiem.... w Polsce pewnie lekarka cos by zalecila.... Ale jak Dawid zajada sie deserkami owocowymi codziennie i jogurtami tez codziennie do tego sztuczne mleko, obiadki i oczywiscie cycus to chyba dostaje duzo roznych witamin???
A co do zakupow, to ja ostatnio zauwazylam ze wole sama z dziecmi pojechac autobusem do sklepu i spokojnie kupic co potrzeba niz jechac z mezem. Ostatnio chlop ma tak zadowolona mine na zakupach jakbym ciagnela go tam za kare.
Moze przekwita moj malzonek.
Narazie popijam poranna kawusie i widze ze pogoda dzisiaj bedzie ladna, az milo.
zazdroszcze pogody u nas dzis nie pada ale nie ma sloneczka niestety
A co do zakopow to Moj Maz nie lubi robic spozywczych zakupow ale lubi za to odziezowe jak ma czas , i wszystkie samochodowe ,domowe oczywiscie musi miec tez ochote i kase na to
Dobrze ze choroba juz powoli zanika mowilam ze do wesela sie zagoi ;-)a juz tak nie swedzi????Witajcie!!!:-)
To ja dzis druga;-)
Jasnina- miło ze o mnie pytasz wiec.....moja choroba powoli znika tzn czuje sie b.dobrze ale krostki jeszce sa,przysychaja mi i tworza sie małe srtupki,aktualnie wygladam jakbym miala czarne pieprzyki na twarzy i nie tylko...Szkoda tylko ze nie moge sie opalac,a tak chciałam byc opalona na tym weselu:-( jak sie wkurze to polece do solarium
Co do wspólnych zakupów to u nas jest to samo czyli masakra Isc z moim mezem na zakupy to jest koszmar ciagle sie niecierpliwi i tylko pyta dlugo jeszce Ostatnio robi tak...przed wejsciem do sklepu np.boots pyta mnie....Po co tu wchodzisz?Czy wiesz co kupic?Ok to kupujemy tylko to i to i wychodzimy?......Wkurza sie jak zaczynam cos ogladac i czytac o jezuuuuuuu....co ja z nim mam....wole sama z Dzidzą łazic
Buziaczku- mow mow co to za pomysł z impreza na 1 roczek?
Pogoda dzis u nas robi sie przepiekna:-) jest dopero 9 a juz to gorąco:-)
Zycze milego dnia:-)
Dziewczyny moze byśmy przeniosły nasza Liste Lipcoweczek na pierwsza strona,tam na samą gore..zrobiłabym to ale nie wiem jak? Troszke nam sie tu bałagan zrobił.....
Moj Maz tak samo sie czasami zachowuje jak ide do sklepu identycznie jakbym widziala nasza sytuacje przed sklepem ahhh co za narod chlopski
a co do pomyslu na urodzinki:-) to zaloze specjalny watek i tam bedziemy myslec nad urodzinkami :-) Ok??
Trezba pisac do moderatora ktoregos zeby nam zrobil pozadek na watku ;-)
Pozdrawiam zmykam sie malowac bo niedlugo Maz wraca z salonu we wtorek bedziemy mieli juz nowy smaochodzik