reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Amelcia ma taki Amazon.co.uk: Vtech : First Steps Baby Walker: Baby bardzo fajny:tak:pcha go dzielnie ale jeszcxe z nasza pomoca,bardzo go lubi i wcale jej sie nie nudzi...

A tez dawno nie pokazywalam sie bo pogoda jest u nas przepiekna:tak::-) jest super goraco na maxa.Jak tylko koncze prace lece do domciu,Mala juz nakarmiona przez babcie i po spacerku,biore Mala i łazimy albo siedzimy w ogrodzie.Jest tak cieplo ze dzis Amelka byla w samym body:tak::-D i husteczce oczywiscie;-)

Ja tż słomiana będę od poniedziałku do soboty wieczór:-(,stare jedzie do pracy w W-wie,za tydzień zarobi tyle co tu za m-c:tak::rofl2:.
witaj w gronie "słomianych wdów" u nas niestety tez zaważyły względy finansowe.ale dzieki temu zrobimy o rodziców samodzielne mieszkanko i wyprowadzimy sie od teściowej.
I to mnie mobilizuje:happy:

Buziaczku, ten, który ma Łucja jest o tyle fajny, że pchając go, Łu może jednocześnie naciskać te guziki od muzyki, bo są w zasięgu ręki. Natomiast w tym, który pokazała Agaa fajna jest ta zdejmowana "tablica", którą dziecko może bawić się oddzielnie - dziś właśnie Łu była u kolegi, który ma tego Vtecha i zainteresowała ją właśnie ta tablica.

Ankami rzeczywiscie ta atblica jest z drugiej strony ale moja Amela podczas pchania go zawsze znadzie sposob zeby ponaciskac na guziczki:-D:-D:-D wyglada to naprawde smiesznie...

Czesc..jest tu ktos ??:sorry2:
Jak Wam minol Weekend dziewczyny ??;-)
Czego nic nie piszecie malo gadatliwe jestescie :-p:-(
Nam weekend minol jak zawsze po za domem w sobote bylismy nad jeziorkiem robilismy grilla , a w niedziele Tescie jechali do Pl wiec bylismy u Nich:tak:a popoludniu na spacerku :tak:w parku opalalismy sie ...:-)

Juz coraz blizej do wyjazdu do Pl na wesele a potem do wakacji ...juz sie nie mozemy doczekac :tak: noi Blanci 1 roczek robimy na dzialce :tak::-) ...juz odliczam dni :-D:-D rodzina znajomi wkoncu sie zobaczymy wszyscy :tak:;-):-)

A wy jakie plany amcie na wakacje ?

Musze sie pochwalic ze Blaneczka juz czasami idzie sama :tak: dzis juz 3 razy poszla sama kawaleczki... 5 krokow na raz :tak:;-)a jak jest kolo lozka i chce uciec przede mna to biegnie i sie nie trzyma lozeczkla tylko czasem jak straci rownowage pewniej sie czuje przy lozku :tak::tak: smieszna :tak:lada dni i bedzie biegac ;-):-)super :-D:tak:

Zmykam myc wlosy i szykowac sie na spacerek bo dzis znow piekna pogoda :) papa do zobaczenia wieczorkiem piszcie cos dziewczynki ...

Iwwka,Julkowa -Jak sobie dajceie rade ?
Asiulinka - Co u Was? Jak weekend ?? Jak chlopaki zdrowi juz ??
Zebrra - jak Twoj Synio chodzi juz ?
Ewcia - A jak Twoje pocieszki ??
Ankami jak sie ma Lucja ?? jak ze zdrowkiem u Niej ??
Marta - Co tak cicho siedzisz ?? Pewnie okupujesz mamy w domu co ??
Hej hej odzywac sie

buziaczku,koffana,słonko,ciepełko,studia,Komunia i nie mam kiedy siedziec a na Domówkach też pusto:tak:.Mój dzisiaj wyjechał do Warszawy do pracy i słomiana jestem,ale kasiorki przywiezie:tak:.
Iiwka nie ma neta i kazała pozdrowic wszystkie:tak:.

reklama
Dzięki Marta że przekazałaś. Faktycznie nie mam neta i tylko z doskoku piszę parę słów.
Buziaczku-dzięki że pytasz,jakoś mi leci. Jest ciężko... ale jakoś muszę to wytrzymać...

Do góry