reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

My też dziś pospacerkowaliśmy prawie 4 godzinki. Ale dziś zapomniałam wziąć ze sobą deserku dla Grzesia.:zawstydzona/y: Aż się dziwię, że wytzrymał bez większych płaczów.:sorry2: Pojadł za to chrupek i herbatniczków.:sorry2:

Buziaczku :szok: rety, no to miałaś przeżycia.:baffled: Dobrze, że wszystko sie dobrze skończyło.:tak:
Gratulujemy Blani umiejętności picia z kubeczka.:-D

reklama
Buziaczku,ja to bym od razu na policje dzwoniła:tak:,żeby go zgarnęli.

Julek od wczoraj mówi NIE.Na widok osób,które często widuje,cieszy się a jak przychodzi do rozstaniajak żegnamy na klatce to najpierw robi PA PA a później płacze i jest mu smutno.
Nawet nie zdazylam zadzwonic , bo juz sie nim zajol...ale jak odchodzil to sie ciagle ogladal jeszcze wiecie ...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wybila bym wszystkich pedofilow, do mnie to nie dociera jak mozna byc takim skrzywionym czlowiekiem :no::szok::crazy::wściekła/y:
Blancia tez placze jak Tata wychodzi :-:)-( i mowie nie nie nie , jak cos mowie np, o niej czasem to mowi glosno nie nie nie nie:-D:-D
My też dziś pospacerkowaliśmy prawie 4 godzinki. Ale dziś zapomniałam wziąć ze sobą deserku dla Grzesia.:zawstydzona/y: Aż się dziwię, że wytzrymał bez większych płaczów.:sorry2: Pojadł za to chrupek i herbatniczków.:sorry2:

Buziaczku :szok: rety, no to miałaś przeżycia.:baffled: Dobrze, że wszystko sie dobrze skończyło.:tak:
Gratulujemy Blani umiejętności picia z kubeczka.:-D
Blancia tez musi miec standardowo kubeczek z piciem , chrupaczki, ciasteczka , ale dopuki jej nie posadze na chwile w wozku to nie chce pic bo woli bawic sie niz pic:-D
Dziekuje ...:tak::tak::tak:
Oj Asiulinka mowie Ci zajezylam sie jak nie wiem :szok::szok::szok:szok bo 1 raz sie z takim przypadkiem spotkalam zawsze mysalam ze to daleko ode mnie ..ale jedak ....

Jejku ja tak jestem wyczulona na takie rzeczy, nigdy dziecka pod sklepem w wózku bym nie zostawiła,jak widze u nas pod domem same dzieci małe biegające to mnie trzęsie z nerwów, a potem tragedia i gdzie matka była??? a z Milenką na spacerki chodze tylko ja i czasami tatulek z nami. Pedofile każdego co złapią zabić to moje zdanie tacy ludzie nie powinni żyć lub całe życie spędzić w zamknięciu.

Ja też dzisiaj mało co a bym zawału dostała:angry:.Wracając z przedszkola rowerkiem,bo Olo ostatnio to wszędzie rowerkiem,poszliśmy na spacer.Ja z wózkiem z tyłu a on z przodu,zawsze zatrzymuje się przed ulicą i zsiada a dzisiaj,mimo,iż darłam się na pół osiedla to 1 raz przeszedł z rowerkiem a 2 raz przejechał przez przejście.Skończyło się na karze - tydzień bez rowerka i schowany(rowera nie Olo) w piwnicy,na kompik tyż kara,powiedziałam swojemu jak z pracy wrócił i z nerwów klapusa dostał.A jaki potem grzeczny był:tak::laugh2::-D.

Jejku ja tak jestem wyczulona na takie rzeczy, nigdy dziecka pod sklepem w wózku bym nie zostawiła,jak widze u nas pod domem same dzieci małe biegające to mnie trzęsie z nerwów, a potem tragedia i gdzie matka była??? a z Milenką na spacerki chodze tylko ja i czasami tatulek z nami. Pedofile każdego co złapią zabić to moje zdanie tacy ludzie nie powinni żyć lub całe życie spędzić w zamknięciu.
Ja nigdy nie zostawiam nigdzie dziecka :no::no: .
do kazdego sklepu wchodze z dzieckiem mimo ze rozbijam sie o polki bo jest wasko :-D
tak to juz bywa ze jedne matki sa bardziej opeikuncze a drugie olewaja to ...i potem slucha sie o tragediach dzieci :-:)-(ja nie moge sluchac np. o pogryzionych dzieciach przez wlasne psy, albo ze ktos ukradl dziecko itp. to straszne :wściekła/y::no:
tacy ludzie nadaja sie tylko do zycia w zamknieciu :crazy:

Marta - to sie najadlas strachu :szok: ja bym chyba umarla, cale szczescie nic mu sie nie stalo:happy: ale niebezpieczne to bylo :no:kurcze. A nie za mocna kara? ja bym chyba nie mogla klapsa Blance sprzedac :-:)no::-p wolalbym jakas inna kare. usiasc na jezyku jak u super niani :tak::-):-D

Marta,Buziaczek wyobrażam sobie jakiego miałyście stracha o ogrom nerwów.Ja ostatnio sie tak zdenerwowałam jak zobaczyłam Julka siedzącego na brzegu łóżka.Julek spał na naszym łóżku a ja wyszłam do kuchni po zupę dla siebie wracam,wchodząc do pokoju to sie przeraziłam,nie wiedziałam czy rzucić talerz i do niego biec a z drógiej strony to bałam sie że on bedzie pierwszy i zrobi gwałtowny ruch spadając z łóżka.Na szczęście tak nie było do konca dnia serce waliło mi jak szalone.Aaa i jeść to mi się nawet odechciało.
Kurcze taka ładna pogoda a my musimy siedzieć w domku idzie ześwirowac julek mimo że chory rozrabia na całego a najbardziej lubi robic cos co mu zabraniam usmiechając sie przy tym "szelmowsko" oj nie łatwa jest rola matki brzdąca w tym wieku.Zabawki się znudziły i co tu robic z takim wulkanem w domu ?brak mi juz pomysłów.

Witajcie.:-)
My dziś szybciutko musieliśmy ewakuować się ze spaceru, bo zaczęło padać (burza).:baffled: Ale jak już wróciliśmy do domu, to oczywiście słoneczko znów zaświeciło.:dry::sorry2:

Grześ też lubi poklikać.:tak: A jak mu nie pozwolę, lub zamknę laptopa, to się złości,krzyczy itd.:dry::crazy:

Julkowa bombowe zdjęcie w podpisie.:tak: Nie mogę się napatrzyć na te jego oczy.:-) Oj, będzie na nie podrywał dziewczyny.:tak: No i super zębusie.:-D
Dziekujemy

Buziaczku gratulujemy umiejetności picia z kubeczka :tak: u nas na razie zastój w tej kwestii a nawet odłozyłam to na później a to dlatego że Julek ogólnie mało pije bo woli cycusia.

Buziaczku pewnie szykujesz ogromnego posta bo widzę że jesteś ?:-D
Ja tylko tak na chwilke wpadłam przed kąpielą i zmykam spac bo jestem padnieta i zasneła bym już usypiając Julka (w ubraniu):tak:

reklama
Do góry