reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

My też dziś pospacerkowaliśmy prawie 4 godzinki. Ale dziś zapomniałam wziąć ze sobą deserku dla Grzesia.:zawstydzona/y: Aż się dziwię, że wytzrymał bez większych płaczów.:sorry2: Pojadł za to chrupek i herbatniczków.:sorry2:

Buziaczku :szok: rety, no to miałaś przeżycia.:baffled: Dobrze, że wszystko sie dobrze skończyło.:tak:
Gratulujemy Blani umiejętności picia z kubeczka.:-D

reklama
Buziaczku,ja to bym od razu na policje dzwoniła:tak:,żeby go zgarnęli.

Julek od wczoraj mówi NIE.Na widok osób,które często widuje,cieszy się a jak przychodzi do rozstaniajak żegnamy na klatce to najpierw robi PA PA a później płacze i jest mu smutno.
Nawet nie zdazylam zadzwonic , bo juz sie nim zajol...ale jak odchodzil to sie ciagle ogladal jeszcze wiecie ...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wybila bym wszystkich pedofilow, do mnie to nie dociera jak mozna byc takim skrzywionym czlowiekiem :no::szok::crazy::wściekła/y:
Blancia tez placze jak Tata wychodzi :-:)-( i mowie nie nie nie , jak cos mowie np, o niej czasem to mowi glosno nie nie nie nie:-D:-D
My też dziś pospacerkowaliśmy prawie 4 godzinki. Ale dziś zapomniałam wziąć ze sobą deserku dla Grzesia.:zawstydzona/y: Aż się dziwię, że wytzrymał bez większych płaczów.:sorry2: Pojadł za to chrupek i herbatniczków.:sorry2:

Buziaczku :szok: rety, no to miałaś przeżycia.:baffled: Dobrze, że wszystko sie dobrze skończyło.:tak:
Gratulujemy Blani umiejętności picia z kubeczka.:-D
Blancia tez musi miec standardowo kubeczek z piciem , chrupaczki, ciasteczka , ale dopuki jej nie posadze na chwile w wozku to nie chce pic bo woli bawic sie niz pic:-D
Dziekuje ...:tak::tak::tak:
Oj Asiulinka mowie Ci zajezylam sie jak nie wiem :szok::szok::szok:szok bo 1 raz sie z takim przypadkiem spotkalam zawsze mysalam ze to daleko ode mnie ..ale jedak ....

Jejku ja tak jestem wyczulona na takie rzeczy, nigdy dziecka pod sklepem w wózku bym nie zostawiła,jak widze u nas pod domem same dzieci małe biegające to mnie trzęsie z nerwów, a potem tragedia i gdzie matka była??? a z Milenką na spacerki chodze tylko ja i czasami tatulek z nami. Pedofile każdego co złapią zabić to moje zdanie tacy ludzie nie powinni żyć lub całe życie spędzić w zamknięciu.

Ja też dzisiaj mało co a bym zawału dostała:angry:.Wracając z przedszkola rowerkiem,bo Olo ostatnio to wszędzie rowerkiem,poszliśmy na spacer.Ja z wózkiem z tyłu a on z przodu,zawsze zatrzymuje się przed ulicą i zsiada a dzisiaj,mimo,iż darłam się na pół osiedla to 1 raz przeszedł z rowerkiem a 2 raz przejechał przez przejście.Skończyło się na karze - tydzień bez rowerka i schowany(rowera nie Olo) w piwnicy,na kompik tyż kara,powiedziałam swojemu jak z pracy wrócił i z nerwów klapusa dostał.A jaki potem grzeczny był:tak::laugh2::-D.

Jejku ja tak jestem wyczulona na takie rzeczy, nigdy dziecka pod sklepem w wózku bym nie zostawiła,jak widze u nas pod domem same dzieci małe biegające to mnie trzęsie z nerwów, a potem tragedia i gdzie matka była??? a z Milenką na spacerki chodze tylko ja i czasami tatulek z nami. Pedofile każdego co złapią zabić to moje zdanie tacy ludzie nie powinni żyć lub całe życie spędzić w zamknięciu.
Ja nigdy nie zostawiam nigdzie dziecka :no::no: .
do kazdego sklepu wchodze z dzieckiem mimo ze rozbijam sie o polki bo jest wasko :-D
tak to juz bywa ze jedne matki sa bardziej opeikuncze a drugie olewaja to ...i potem slucha sie o tragediach dzieci :-:)-(ja nie moge sluchac np. o pogryzionych dzieciach przez wlasne psy, albo ze ktos ukradl dziecko itp. to straszne :wściekła/y::no:
tacy ludzie nadaja sie tylko do zycia w zamknieciu :crazy:

Marta - to sie najadlas strachu :szok: ja bym chyba umarla, cale szczescie nic mu sie nie stalo:happy: ale niebezpieczne to bylo :no:kurcze. A nie za mocna kara? ja bym chyba nie mogla klapsa Blance sprzedac :-:)no::-p wolalbym jakas inna kare. usiasc na jezyku jak u super niani :tak::-):-D

Marta,Buziaczek wyobrażam sobie jakiego miałyście stracha o ogrom nerwów.Ja ostatnio sie tak zdenerwowałam jak zobaczyłam Julka siedzącego na brzegu łóżka.Julek spał na naszym łóżku a ja wyszłam do kuchni po zupę dla siebie wracam,wchodząc do pokoju to sie przeraziłam,nie wiedziałam czy rzucić talerz i do niego biec a z drógiej strony to bałam sie że on bedzie pierwszy i zrobi gwałtowny ruch spadając z łóżka.Na szczęście tak nie było do konca dnia serce waliło mi jak szalone.Aaa i jeść to mi się nawet odechciało.
Kurcze taka ładna pogoda a my musimy siedzieć w domku idzie ześwirowac julek mimo że chory rozrabia na całego a najbardziej lubi robic cos co mu zabraniam usmiechając sie przy tym "szelmowsko" oj nie łatwa jest rola matki brzdąca w tym wieku.Zabawki się znudziły i co tu robic z takim wulkanem w domu ?brak mi juz pomysłów.

Witajcie.:-)
My dziś szybciutko musieliśmy ewakuować się ze spaceru, bo zaczęło padać (burza).:baffled: Ale jak już wróciliśmy do domu, to oczywiście słoneczko znów zaświeciło.:dry::sorry2:

Grześ też lubi poklikać.:tak: A jak mu nie pozwolę, lub zamknę laptopa, to się złości,krzyczy itd.:dry::crazy:

Julkowa bombowe zdjęcie w podpisie.:tak: Nie mogę się napatrzyć na te jego oczy.:-) Oj, będzie na nie podrywał dziewczyny.:tak: No i super zębusie.:-D
Dziekujemy

Buziaczku gratulujemy umiejetności picia z kubeczka :tak: u nas na razie zastój w tej kwestii a nawet odłozyłam to na później a to dlatego że Julek ogólnie mało pije bo woli cycusia.

Buziaczku pewnie szykujesz ogromnego posta bo widzę że jesteś ?:-D
Ja tylko tak na chwilke wpadłam przed kąpielą i zmykam spac bo jestem padnieta i zasneła bym już usypiając Julka (w ubraniu):tak:

reklama
Do góry