reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Dziekujemy

Buziaczku gratulujemy umiejetności picia z kubeczka :tak: u nas na razie zastój w tej kwestii a nawet odłozyłam to na później a to dlatego że Julek ogólnie mało pije bo woli cycusia.
Dziekuje :tak:

Marta,Buziaczek wyobrażam sobie jakiego miałyście stracha o ogrom nerwów.Ja ostatnio sie tak zdenerwowałam jak zobaczyłam Julka siedzącego na brzegu łóżka.Julek spał na naszym łóżku a ja wyszłam do kuchni po zupę dla siebie wracam,wchodząc do pokoju to sie przeraziłam,nie wiedziałam czy rzucić talerz i do niego biec a z drógiej strony to bałam sie że on bedzie pierwszy i zrobi gwałtowny ruch spadając z łóżka.Na szczęście tak nie było do konca dnia serce waliło mi jak szalone.Aaa i jeść to mi się nawet odechciało.
Kurcze taka ładna pogoda a my musimy siedzieć w domku idzie ześwirowac julek mimo że chory rozrabia na całego a najbardziej lubi robic cos co mu zabraniam usmiechając sie przy tym "szelmowsko" oj nie łatwa jest rola matki brzdąca w tym wieku.Zabawki się znudziły i co tu robic z takim wulkanem w domu ?brak mi juz pomysłów.
Kazda z nas juz chyba przezyla jakiegos stracha w zwiazku z naszymi pocieszkami :sorry2:
Moja Blaneczka dzis wlasnie nabila pozadnego guza ...bawila sie przy odkurzaczu jak gotowalam obiad i nagle placz patrzymy z mezem a Ona sliwa na pol czola wielka niebieska sliwa :wściekła/y::wściekła/y::-:)-:)-( dziewczyny czy jest jakis krem do guzow?? czy nie ma takiego specyfiku ? strasznie wyglada a jak napuchlo ....mowie wam co ja mam sie z tym naszym malym szogunem wscika taka ze ho ho :rofl2:uczy sie chodzi juz dala sama 4 kroczki dzis :tak::tak::tak: jeszcze miesiac i bedzie smigac sama :tak:

Dziewczyny jakie macie zabawki teraz dla Maluchow ? Bo ja Blance chce kupic cos takiego fajnego do pchania zeby nauczyla sie przy tym chodzic bo chodzika nie kupuje bo sa blee, i chce cos fajnego ...i nie wiem co ?:sorry2:

a dzien nam minol jak zawsze standardowo ...po poludniu na plac zabaw i tak caly dzien Blancia sie juz opalila troszeczke :tak::tak:dzis msigala bez czapki, bez rajstopek tylko sukieneczka , bodziaki, i bluzeczka na krotkim rekawku tak dzis u nas smazylo:-):-):-)jest cudownie oby tak dalej bo az sie chce zyc :tak::-D.
Z tej pogody pokonalam wkoncu 3 prania i prasowlaam 3h :szok::no:nawidze prasowac :-D:tak:;-)wole pojsc na spacerek :-D:-D leniwa jestem co :-p:-p

Mowilam Wam ze w czerwcu lecimy na wesele , i Mooj Maz zabiera mnie na zakupy w sobote po nowa sukienke i wymarzylam sobie turkusowa i koniecznie musze ja miec :tak::-pa noi wloski sobie robie wkoncu a pazurki juz dopiero w Pl u przyjaciolki tez turkusowe:tak:;-)mowie wam jak sie ciesze ze cos zrobie wkoncu dla siebie :-pbo jestem juz taka zaniedbana :baffled::-:)zawstydzona/y::no::wściekła/y:ah ta rutyna OK zmykam spac jutro moze wpadne na dluzej ale nie obiecuje .....paaa

reklama
Buziaczku Super! Gratulejemy Blani pierwszych kroczków.:tak: Ja myślę, że wcześniej niż za miesiąc i będzie biegać.;-):-) A jeżeli chodzi o "pchacza", to my, po Maćku, mamy takie cóś: FISHER PRICE CHODZIK JEŹDZIK PCHACZ GRA ŚWIECI (356941705) - Aukcje internetowe Allegro Ale póki co Grześ, jak go postawię koło tego,to siada i raczkuje sobie dalej.:baffled::-D:rofl2: No cóż wszystko w swoim tempie.:tak:
A na stłucznia (skaleczenia) stosuję Bepanthen plus (krem) -on chłodzi, dezynfekuje i przyspiesza gojenie (podobno, bo sama na sobie nie testowałam;-):-D).:tak:
Fajnie, że zajmiesz się sobą.:tak: A jak już "przejdziesz metamorfozę";-) proszę o foteczki.:tak::-)

P.S.Ja też nienawidzę prasować:no: -dlatego właśnie zalega mi sterta i jakoś nie potrafię się wziąć.:sorry2:

A u nas dzień jak co dzień -nic nowego.:rolleyes2:

A ja mam doła. Wczoraj odwiozłam M do wojska i uwierzcie-przeryczałam cały dzień i noc i nie miałam siły nawet dzieckiem się zająć... NIby bywało miedzy mną a M źle ale to pokazało co do siebie czujemy...

A ja mam doła. Wczoraj odwiozłam M do wojska i uwierzcie-przeryczałam cały dzień i noc i nie miałam siły nawet dzieckiem się zająć... NIby bywało miedzy mną a M źle ale to pokazało co do siebie czujemy...
Uwiez mi kochana wiem co czujesz z nami jest tak samo dobre i gorsze dni a pomimo to tęsknota wielka.teraz tym bardziej jak Julek jest chory a męża przy nas nie ma.Miesiąc szybko zleci i znowu sie zobaczycie.A wtedy cieszyc sie bedziecie soba do woli.
Ja żeby tak nie tęśknic przypominam sobie te gorsze dni i zaraz mi przechodzi.:-D No i bardzo w tęsknocie pomaga mi Julek bo jak tylko zaczynam płakać:-( to patrzy na mnie z taką czułością że zaraz mi przechodzi.
Powodzenia życzę wytrwałości.

Dzięki Julkowa. U mnie wczoraj było to samo,jak płakałam to Kacper do mnie przyszedł i tak się spojrzał.
Lipa.9 miesięcy przed nami....

Julkowa, Iiwka strasznie Wam współczuje.:-( Życzę żeby ten "samotny okres" szybciutko minął.:tak:
attachment.php

A ja wpdam na chwilke bo Blancia jeszcze spi od 11 :-D maly leniszek zjemy obiadek i idziemy na spacerek :tak:;-) pozdrawiam was glowa do gory Laski odpoczniecie od tych Mezowin :-p:-D:-)

Wiem ze jest ciezko ....no ale taka wlansie jest sprawiedliwosc w pl:crazy:

reklama
Hej ...ale tu pusto jacie ...ale was wywialo dzis ...:-:)-(

Nie dolujcie sie laseczki , glowka do gory zobaczcie jak szybko minol czas od porodu a czas bez mezusiow minie jeszcze szybciej bo maluszkami sie zajmujecie calymi dniami a na wieczor nie ma sie juz sily tylko sie idzie spac wiec dzien za dniem minie szybciutko :tak:;-):-)

Blaneczka spi a ja ogladam sobie na wspolnej ;-)

Mam do Was pytanie; Czy Wasze dzieci jak sie kapia to tez zucaja sie do wanny na plecy i uderzaja glowa? Bo moja Blanka tak sie zuca by uderzyc glowa..:dry::sorry2: tak sie cieszy z wody ze az mocno uderza glowa, podtapia sie i cieszys sie z tego ...ale taskie uderzenia to niebezpieczne sa przeciez ...nawet jak ja trzymam za reke to to robi.nie moge jej powstrzymac wogule ...cale 20min by to robila...tak jej sie podoba :nerd::dry:

A Ja jestem juz taka zmeczona ale jeszcze pomaluje sobie paznokcie ...:-Di uderze w kapielke i do wyrka bo jutro college....i egzamin 19 maja , strasznie sie go boje ....:wściekła/y:bo nawet nie mam za bardzo czasu zeby do niego usiasc i zmobilizowac sie by sie pouczyc :zawstydzona/y::szok::crazy::wściekła/y:lenistwo przez ladna pogode:-D.
Brrrr......:nerd:

Do góry