DziekujeDziekujemy
Buziaczku gratulujemy umiejetności picia z kubeczka u nas na razie zastój w tej kwestii a nawet odłozyłam to na później a to dlatego że Julek ogólnie mało pije bo woli cycusia.
Kazda z nas juz chyba przezyla jakiegos stracha w zwiazku z naszymi pocieszkamiMarta,Buziaczek wyobrażam sobie jakiego miałyście stracha o ogrom nerwów.Ja ostatnio sie tak zdenerwowałam jak zobaczyłam Julka siedzącego na brzegu łóżka.Julek spał na naszym łóżku a ja wyszłam do kuchni po zupę dla siebie wracam,wchodząc do pokoju to sie przeraziłam,nie wiedziałam czy rzucić talerz i do niego biec a z drógiej strony to bałam sie że on bedzie pierwszy i zrobi gwałtowny ruch spadając z łóżka.Na szczęście tak nie było do konca dnia serce waliło mi jak szalone.Aaa i jeść to mi się nawet odechciało.
Kurcze taka ładna pogoda a my musimy siedzieć w domku idzie ześwirowac julek mimo że chory rozrabia na całego a najbardziej lubi robic cos co mu zabraniam usmiechając sie przy tym "szelmowsko" oj nie łatwa jest rola matki brzdąca w tym wieku.Zabawki się znudziły i co tu robic z takim wulkanem w domu ?brak mi juz pomysłów.
Moja Blaneczka dzis wlasnie nabila pozadnego guza ...bawila sie przy odkurzaczu jak gotowalam obiad i nagle placz patrzymy z mezem a Ona sliwa na pol czola wielka niebieska sliwa :---( dziewczyny czy jest jakis krem do guzow?? czy nie ma takiego specyfiku ? strasznie wyglada a jak napuchlo ....mowie wam co ja mam sie z tym naszym malym szogunem wscika taka ze ho ho uczy sie chodzi juz dala sama 4 kroczki dzis jeszcze miesiac i bedzie smigac sama
Dziewczyny jakie macie zabawki teraz dla Maluchow ? Bo ja Blance chce kupic cos takiego fajnego do pchania zeby nauczyla sie przy tym chodzic bo chodzika nie kupuje bo sa blee, i chce cos fajnego ...i nie wiem co ?
a dzien nam minol jak zawsze standardowo ...po poludniu na plac zabaw i tak caly dzien Blancia sie juz opalila troszeczke dzis msigala bez czapki, bez rajstopek tylko sukieneczka , bodziaki, i bluzeczka na krotkim rekawku tak dzis u nas smazylo:-):-):-)jest cudownie oby tak dalej bo az sie chce zyc .
Z tej pogody pokonalam wkoncu 3 prania i prasowlaam 3h nawidze prasowac ;-)wole pojsc na spacerek leniwa jestem co
Mowilam Wam ze w czerwcu lecimy na wesele , i Mooj Maz zabiera mnie na zakupy w sobote po nowa sukienke i wymarzylam sobie turkusowa i koniecznie musze ja miec a noi wloski sobie robie wkoncu a pazurki juz dopiero w Pl u przyjaciolki tez turkusowe;-)mowie wam jak sie ciesze ze cos zrobie wkoncu dla siebie bo jestem juz taka zaniedbana :-zawstydzona/y:ah ta rutyna OK zmykam spac jutro moze wpadne na dluzej ale nie obiecuje .....paaa