reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

cześć mamusie
Dawidek pije mleczki z cycusia i z buteli. Kubeczek narazie sobie odpuszczamy. Muszę tylko wymienić smiczek bo cały czas mamy 0-3 miesięcy:rofl2:.
Od kilku dni Dawid rozmawia ze mną w swoim języku i sam do zabawek nawija że aż potrafi się opluć:-).
A pogoda..... brak słów połowa kwietnia a tu deszcz i zimno, brrrr.
Dzisiaj Dawid obudził się z katarem, wszystko przez tę pogodę.

reklama
Buziaczku wklej fotke tego namiocika jak mozesz, a gdzie kupilas i za ile?
Z ostatnich jego osiagniec, to potrafi stac bez trzymania czego badz kogokolwiek przez pare sekund:tak:

Julkowa wspolczuje, a na urodzinki moze jednak mu sie uda zawitac;-)

Witamy ..My od rana porzadki robimy w domciu , a Blancia razem ze mna :tak:
Wlasnie wstala i bedzie jadla zupke :tak:

Ja osobiscie bardzo duzo daje Blance mleka :tak: Ona lubi pic mleczko, ogolnie duzo pije soczkow :tak:w ciagu dnia.

Nusia - postaram sie wkleic wieczorkiem dobrze bo teraz musze sie szykowac i jechac po zakupy spozywcze :dry: kupilam wszystko w argosie - z tej serii kids active, zapalacilam £20 za wszystko. :tak: pozdrawiam

Julkowa mój M idzie raptem tydzień później i na 9 miechów więc nam pozostają tylko dzieciaczki i BB:-D trza się pocieszać jakoś nie?:-D

Julkowa mój M idzie raptem tydzień później i na 9 miechów więc nam pozostają tylko dzieciaczki i BB:-D trza się pocieszać jakoś nie?:-D
Tak,boję sie tego że nie będę miała jak do was zaglądać będąc sama z dzieckiem.Bo jak na razie Julek to niezły diabełek sam pobawi sie tylko kilka minut i juz wędruje do mnie.
Oj to będzie dla nas niezły sprawdzian.

Tez tak myślę. Będzie trudno,ale jakoś czas szybko minie. Jak popatrzę na Kacpra to pamiętam jak go dopiero do domu przywoziłam a tu już mineło 9 miesięcy...

;-)ja bym chciala zeby moj mezulek czasem zniknal na jakis czas jak mnie wkurza :-D zamienilabym sie z wami :-D:-D:-Dmoj maz to drugie dziecko balagani jak blanka
hi hi ja to jak sie na mojego zdenerwuję to mówię mu że teraz to sobie dopiero odpocznę nie tylko twój taki bałaganiarz ale do niego to juz nie mam sił a co zwrócę mu uwage to twierdzi że sie czepiam byle czego.

iiwka masz racje ten czas to naprawdę leci szybko ja też pamietam wszystko ciąże poród itp tak jak by to było wczoraj.A nawet ostatnio śnił mi sie roczek mojego syna tory itp. a ja ryczałam jak bóbr że on tak szybko urósł i ten rok tak szybko zleciał.Coś czuje że tak właśnie będzie.Tęskni mi sie za brzuszkiem i ta małą kruszynką bezbronną.I te kopniaczki w brzuszku:tak: To były cudowne chwile.Co nie oznacza wcale żę te teraźniejsze takie nie są.

Witajcie dziewczyny
ja sobie Was czasem podczytuje i muszę w końcu to napisać,po tym jak zobaczzyłam temat o "bolącym sutku".po co zakładacie tematy po kilka razy?/ zrobiły WAm się 4 strony..np "przepisy" i "przepisy na pyszności"{..albo "ząbkowanie" i kolejny "ząbkowanie i biegunka czy ktoś ma.ten problem.." po co to?nie można napisać tego w jednym temacie? to jest niepotrzebne zajmowanie miejsca..
nie chcę wyjść na czepialską ale czy któraś z Was kiedykolwiek prosiła moderatora o "usunięcie nieaktualnych tematów"?? powinnyście dbać o wątek lipcówek...:dry:

reklama
Witajcie dziewczyny
ja sobie Was czasem podczytuje i muszę w końcu to napisać,po tym jak zobaczzyłam temat o "bolącym sutku".po co zakładacie tematy po kilka razy?/ zrobiły WAm się 4 strony..np "przepisy" i "przepisy na pyszności"{..albo "ząbkowanie" i kolejny "ząbkowanie i biegunka czy ktoś ma.ten problem.." po co to?nie można napisać tego w jednym temacie? to jest niepotrzebne zajmowanie miejsca..
nie chcę wyjść na czepialską ale czy któraś z Was kiedykolwiek prosiła moderatora o "usunięcie nieaktualnych tematów"?? powinnyście dbać o wątek lipcówek...:dry:

Yhmmm.
Witaj Mariczko , nareszcie sie pojawilas u Nas:szok: jak to milo tylko szkoda ze w takich nie mily sposob o Sobie przypominasz .
Zawsze hucznie wpadacie ''wszystkie (prawie wszystkie)''z zamknietego..:sorry2:
Jezeli Tobie tak bardzo to przeszkadza to popros moderatora o usuniecie, mysle ze dziewczyny nie maja czasu za bardzo sie tym przejmowac. i Tak bardzo malo siedza na bb. I skoro nie zostalo to usuniete to znaczy ze nam nie przeszkadza :-D
Pozdrawiam serdecznie . :-)

Do góry