reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
A to od nas dla wszystkich,którym się to należy
84.gif
:tak:

Trzeba nacisnąć "+"
Dzieki ja też skorzystałam bo nigdy nie udawało mi sie jednoczesnie cytować dwa posty hi hi a tu wystarczyło spytać.
W takim razie mam jeszcze pytanko jak zrobić żeby wklejone zdjęci po kliknięciu się powiększyło.wklejam zdjęcia tak jak większość z nas przez program z ''żabką'' i wybieram ostatni kod i wkleja mi się zdjęcie w oryginalnym formacie.Ale namieszałam czy ktoś mnie zrozumie ?

Dzieki ja też skorzystałam bo nigdy nie udawało mi sie jednoczesnie cytować dwa posty hi hi a tu wystarczyło spytać.
W takim razie mam jeszcze pytanko jak zrobić żeby wklejone zdjęci po kliknięciu się powiększyło.wklejam zdjęcia tak jak większość z nas przez program z ''żabką'' i wybieram ostatni kod i wkleja mi się zdjęcie w oryginalnym formacie.Ale namieszałam czy ktoś mnie zrozumie ?
Ja jeżeli korzystam z "programu z żabką", to wklejam drugi kod od góry (Thumbnail for forums (1)) -wtedy na forum jest taka jakby miniaturka, a po kliknięciu otwiera się nowe okno z dużym zdjęciem, albo korzystam z załączników. Mam nadzieję, że choć trochę pomogłam.:-) Pozdrawiam i jakby co służę pomocą.

W oknie odpowiedzi jest znaczek spinacza(koło buźki),klika się na to i otwiera się okno do umieszczania obrazów,wybieramy przeglądaj,potwierdzamy dany obraz i wyślij,jak się pokaże że wysłano to zamykasz to okno i klikasz na małą strzałke koło tego spinacza i wstawiasz do odpowiedzi.Nic prostszego:tak::-).

Witaj grazibus.
Rowniez dolaczam sie do zyczen dla wszytskich 7 miesieczniakow.

Wiecie co..., pisalam do administratora co z dostepem do mojego starego konta i nikt sie do mnie nie odezwal, wychodzi na to ze chyba niemam do niego powrotu :-( od nowa musze robic suwaczki itp. a no i liczba napisanych postow nieco mi sie zmniejszyla;-)

Niusia- a moze napisz do jakiegoś moderatora...mnie kiedyś tez coś nie działało i napisałam do jednego,dostałam szybką odpowiedz i teraz wszystko juz jest ok

reklama
Do góry