Witam Mamusie ;-):-)
Jak samopoczucie? I co nowego u Waszych Dzieciaczkow??
Dajecie sobie rade? jak nocki przespane czy nie bardzo?
Jak karmienie i problemy brzuszkowe?
U Nas OK,raczej nie narzekam:-)..Blania bardzo ladnie nam sie rozwija z dnia na dzien coraz wieksza i ciezsza
,wszystko zaczyna ja interesowac, co sie rusza i jest kolorowe, oczka otwarte calymi dniami
,nocki tez sa Ok budzi sie na mleczko i pieluszke co 4 godziny a czasem jak jest strasznie zmeczona to potrafi Mi przespac od 1 do 5 lub 6 rano
ladnie przybiera na wadze ma juz ponad 4kg (nie wiem ile ma dokladnie teraz bo dopiero w poniedzialek idziemy na wizyte 6 tygodniowa) Z usypianiem nie mamy raczej problemow, staram sie wprowadzac rutyne..chociarz przyznam ze czasem o niej zapominam
a jak u Was z usypianiem Waszych pociech? lulacie? kolyszecie?
Ja odkladam Blaneczke do lozeczka, daje smoczusia, poglaszcze po glowce
, pocaluje w gloweczke i siedze przy lozeczku i patrze na Nia(ale Ona Mnie nie widzi)a gdy jest straszny placz czy cos to trzymam ja za raczke az usnie
i sie sprawdza
Czasem jak ja odloze to wierci sie kreci i cos pokwekuje , ale uspokaja sie po jakis 10min i zasypia sama
:-)
Rano zdarza jej sie wyladowac u Nas w lozku, bardzo lubi z nami lezec Wasze Maluchy tez lubia z Wami spac??
Kapac sie tez lubi tylko jak sie ja wyciagnie z wanienki to potrafi okazac sie swoim donosnym glosikiem jak jest glodna
No to chyba tyle u Nas a co u Was widzialam ze wklejacie nowe zdjecia na 1 zdjecia naszych skarbeczkow - WSZYSTKIE MALUSZKI SA PRZESLODKIE
;-)
pozdrawiam i zycze spokojnej nocki wszystkim rodzicom i maluszkom buziaki od Blani
:-)