Dziewczyny u mnie tez maly sie kreci ale jak widac to normalne, jesli chodzi o krostki to moze to zwykle potowki? U nas jak byly upaly to malemu wlasnie wyskoczylo troche potowek, wystarczy czesto przemywac buzke. Jesli chodzi o kapiele to Wiktorek polubil, a jesli chodzi o placz w momencie przekladania go z wanienki na recznik to wydaje mi sie ze zawsze bedzie, bo jest to jednak zmiana temperatury.
Ja karmie tylko piersia, nie dopajam niczym bo podobno najlepiej podobno podawac tylko piers przez pierwsze 6 miesiecy. Na karmienie wstaje co 2 godz. w nocy nawet co 3, dwa razy sie zdarzylo ze przespal w nocy 4,5h. Dzisiaj go wazylam ma niecale 6tyg. i wazy 5,400 wiec przybral 2kg od porodu, w normie.
Anka nowa fryzurka, bardzo Ci w niej do twarzy. Widze ze przeszlas z blondu na ciemnny. Ja teraz mam naturalne swoje wlosy, ciemny blond, ale chce spowrotem przefarbowac na jasny blond, ale wlasnie sie zastanawiam jak to jest z farbowaniem podczas karmienia piersia, slyszalam ze niebardzo mozna, co o ty,m myslicie??? napewno ide wycieniowac, moze jutro jak maly przysnie to zostanie z tata. A jesli chodzi o nocki, ktoras z
Was pisala ze mezowie sie nie wysypiaja hihi
moj przeniosl sie do pokoju dziennego na kanape, bo chodzil nie wyspany.
Negri dzieki za linka.
Anka bardzo fajnie wyglada fotka Laury w tym serduszku, skad to wzielas, wielokrotnie widzialam u osob takie ciekawe ramki kolorowe itp..czy jest to jakis program w ktorym mozna to stworzyc?