reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Niusia 23 : tak to fajnie :) Mi sie ona bardzo podobala kupilam ja w mother care fakt ze troszeczke droga ale nie moglam sie powstrzymac !! na tych zdjeciach ja barzo malo widac...tobie chodzilo o przescieradelko tak ?? bo na zdjeciu tylko to widac ...:-p:confused:Buziczki pa trzymajcie sie klade sie spac ..ale nie wiem czy usne bo zgaga i pieczenie :sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick:szokkkkk:sick::sick:

reklama
witam sie i tu
klawiatura mi padla i pisze z tej ekranowej,tepo zolwie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

dziewczynki zaczyna mi sie okres bezsennosci.......buuu ,wczoraj zasnelam po 24.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:\\\

Madziarka życzę szybkiego powrotu maluszka do domu i ogromne gratulacje :tak:
Mimo, że rodziłaś sporo przed terminem to Twój synek jest duży. Czekamy z niecierpliwością na dalsze relacje.

CZESC

powoli zaczynam sie denerwowac..wczoraj przez 40 minut mialam skurcze..jechalam autem na szczescie jako pasazer i nie moglam usiedziec
a maz nie mogl jechac szybciej niz 50 km/h (teren niezabudowany), a na progach zwalniajacych praktycznie sie przekolysywac.
Nie wiem czy to Braxton-H, czy jakis inny syf, ale trzymalo mnie dlugo i naprawde bolalo:( pozniej zjadlam magnez i noc przeszla
bez niespodzianek ale dzisiaj nadal napieta macica.. gina mam we wtorek, ale jak sie nie uspokoi to nie wiem czy nie jechac wczesniej.
Wczoraj autentycznie myslalam, ze zaraz mi odejda wody, albo czop sluzowy, albo skurcze stana sie regularne:((((

Asia trzymam kciuki! Napisz jak bylo?! :)

madziarka szok w trampkach! ja mam termin na 14 lipca i nie wyobrazam sobie siebie
JUZ z dzieciatkiem na rekach! kurcze chyba trzeaba zaczac sie przyzwyczajac do tej mysli..
GRATULUJE SYNKA:)))))))))

Jesli chodzi o spanie, to my z mezem pod 2 koldrami mimo ze oboje raczej bardzo szczupli jestesmy.. bo ja nie lubie "szpary" ktora sie robi
miedzy dwoma cialami, lubie sie owinac kolderka, a spac wtulona w chlopa nie moge bo ja znowu "srubuje" w nocy tj obracam sie co chwila i czesto
budze sie z koszula nocna na szyi ;)

Magdalenka jeśli to skurcze B-H to weź no-spe i dużo leż . Powinno przejść. Jak macica dalej będzie napięta to lepiej nie czekaj do wtorku tylko jedź do gina wcześniej. Na szkole rodzenia mówili nam że monotonna jazda samochodem może czasem wywołać takie skurcze.

Witam!
Madziarka GRATULACJE!!!!

Hm.... z tą ciążą bliźniaczą to jest chyba tak jak z pojedynczą... po 36 tyg powinno być dobrze.... :tak::happy:

Aśka trzymam kciuki, poradzisz sobie!!! :-):tak:

Miłego dnia!:-)

Witam się z rana!!!:-D
magdalenko
- skurcze B-H nie powinny być bolesne, raczej nie przyjemne czasami, bierz magnez np. Asmag Forte /ja biorę 5 tabl. na dzień/ to Ci nie zaszkodzi a działa przeciwskurczowo i zadzwonić możesz do gina i powiedz co się dzieje. Ja też miałam boleśniejsze skurcze, ale to z nerwów jak się okazało, bo byłam na wizycie i jest wszystko oki, no szyjka rozmiękła - czułam takie klucia, a za tydz. znów mam wizytę. Też caly czas myślę że mi wody odejdą itp....

reklama
O rety, Madziarka, ale niespodzianka! :) Niewątpliwie zapoczątkowałaś naszą listę rozpakowanych. Trzymam kciuki, żeby dalej u Was wszystko toczyło się równie sprawnie jak poród :-):tak:

Do góry