reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Ankami mi jak zaczely puchnac stopy tak od tej pory mam odkryte stopy do spania a czasami nawet wlaczam wentylator zeby im chlodno bylo:-D

A do snu naciagam pozytywke malenstwa klade kolo brzusia i zasypiam:-)

reklama
Zebrra, wcale nie straszę - w połowie czerwca to już wypadałoby, żeby worek z lipcówkami zaczął się pruć - przecież chętnie sobie pooglądamy te urocze małe buziaki :)
Kochana ja nie mam nic przeciwko oglądaniu tych pięknościowych buziek, ale zanim je obejrzymy czeka nas jeszcze to na "P" i własnie tego się obawiam... :)

Anka, ja zawsze muszę mieć wystawioną spod kołdry choćby jedną stopę, inaczej jest mi za gorąco ;)
heheh to możemy sypiać razem, ja mam tak samo :) nie dość, że mi gorąco, to Olaf jest takim kaloryferem, że szok! :)

A ja powoli zaczynam z ekscytacją odliczać dni do tego na "P" :)

Z tą wystawioną nogą mam tak od dziecka (kiedyś to jeszcze nie mogłam usnąć bez mojego niebieskiego kocyka). Resztę ciała mogę mieć przykrytą po uszy, mogę obudzić się zlana potem, ale jak stopa się wietrzy to już jest OK ;-):-)

o laaaa dziewczyny ale mam pieczenie w zoladku chyba po chipsach ....o bleee!!!!
jak ja tego nie lubiee!!!:no::no::sick::sick::sick::sick::sick::sick::baffled:
masakra Az chce Mi sie wymiotowac ....:baffled::baffled:
a co spania to zawsze mam jedna noge na zewnatrz bo inaczej nie zasne ja musze miec chlodno w pokoju , i zawsze ja zarzucam na swojego mezusia :-D:tak:;-) he he a on jest wtedy ubezwladniony !! heee

Hey!
Fajne macie pozycje - Ankami z tą stopą to nieźle masz... jak by Ci się zawieruszyła w poszewkę to się możesz udusić ;-);-):-D:-D!!! Ale wiem coś o takich przyzwyczajeniach. Mój Kogut zabiera mi całą kołdrę, tylko po to by zrobić z niej wałek i objąć ją w żelaznym uścisku rąk i nóg... masakra... I weź mu tu ją wyciągnij...:no:nie da rady. Zimą śpimy pod dwiema bo bym zamarzła. Ja natomiast usypiam i wstaję w jednej pozycji. Jak usnę to się nie ruszę już - jak by mnie ktoś wyłączył. Zazwyczaj śpię na brzuchu i nie mogę się doczekać kiedy znowu będę mogła... A teraz to oczywiście z tym spaniem... ledwo zasnę już mi mały zakopie w pęcherz i do wc szybciutko i tak całą noc...

Dziewczyny!!!
Trzymajcie za mnie jutro kciuki - rano badania, a potem prosto na obronę... Jak mi za dużo krwi zabiorą to chyba fiknę przed komisja...

dziewczyny, mamy juz czerwiec:-D:-D:-D
jestem ciekawa ktora sie rozsypie juz niedlugo:dry:????????
za pare dni mozemy miec pierwsze mamuski ze swoimi dzidzuniami:happy::eek::tak:
ale SUPER!!!!!!!!!!

reklama
Do góry