Dziewczyny nie wiem co sie dzieje ...nie moge dodac posta pozarlo mi ...i pokazalo jakis glupi blad i to juz kolejny raz !! nie mam sily juz go kolejny raz pisac co z ta strona sie dzieje ?? wsciekla jestem na to bb
reklama
zebrra
Potrójna mama :)
No tego Ci się udało wstawić.. Ja miałam takie problemy w zeszły piątek, a potem już było ok, ale z zagranicy może być inaczej...
yh no wlasnie jak jest krotki to da sie wstawic a jak nie to na zlosc zjada !!a ja tyle czasu mu poswiecilam ...!!!:---no:
zebrra
Potrójna mama :)
Macie pozdrowienia od Negri, mówi, że dzisiaj jej nie wypiszą, bo nie ma ordynatora, czuje się dobrze, tylko jest głodna
Aśka_24
mamy lipcowe'07
Witam !!
Biedna Negri - zagłodzili nam Lipcówkę!!!!
Piękna pogoda - to co - wskakujemy do wanny z wodą i tak cały dzień??? Komu juz nóżki spuchły???
Biedna Negri - zagłodzili nam Lipcówkę!!!!
Piękna pogoda - to co - wskakujemy do wanny z wodą i tak cały dzień??? Komu juz nóżki spuchły???
Witam się
ja już po cudownym prysznicu dziś w planie lenistwo jak co dzień z resztą. No nie przecież już prasowałam godzinkę - ale przy moim wentylatorze, /jak zamknęłam oczy to się czułam jak nad morzem ;-)/, teraz czekam na pranie, a jak wywieszę to zmykam do rodziców :-)
miłego dnia kochane
ja już po cudownym prysznicu dziś w planie lenistwo jak co dzień z resztą. No nie przecież już prasowałam godzinkę - ale przy moim wentylatorze, /jak zamknęłam oczy to się czułam jak nad morzem ;-)/, teraz czekam na pranie, a jak wywieszę to zmykam do rodziców :-)
miłego dnia kochane
2411magdalenka
mamy lipcowe'07
Witam w tym upalnym dniu!
Kasiulec wczoraj bylam na szkole rodzenia, a ze to w tym szpital w ktorym rodze to postanowilam sie nie denerwowac i poszlam
na oddzial i poprosilam o KTG.. wyszlo prawidlowo wiec sie uspokoilam..ale lekarz powiedzial mi ze to powinnam zrobic
wtedy gdy odczuwam te skurcze grrr.. no wiec wracam ze szpitala autem.. i znow to samo!! Normalnie jeczalam.
Moze faktycznie sprobuje z no-spa.. no i musze odpoczywac czesciej (badz co badz zyje dosyc intensywnie:/ )
Ale dzieki za rady!
Pastela hej a jak gin sprawdza szyjke??? bo mi o mojej nic nie wspominal od poczatku ciazy, ale gdy pytalam czy COKOLWIEK u mnie
wskazuje na porod przedwczesny to zawsze mowila ze nie, ze wzorowa ciaza..
Madziarka wszystko na pewno bedzie dobrze! na pewno szpitalna atmosfera nie wplywa najlepiej na malego, gdy bedziecie w domu
wezmie sie porzadnie do jedzenia i nie bedzie problemu! zycze jak najszybszego powrotu do domciu!
Kasiulec wczoraj bylam na szkole rodzenia, a ze to w tym szpital w ktorym rodze to postanowilam sie nie denerwowac i poszlam
na oddzial i poprosilam o KTG.. wyszlo prawidlowo wiec sie uspokoilam..ale lekarz powiedzial mi ze to powinnam zrobic
wtedy gdy odczuwam te skurcze grrr.. no wiec wracam ze szpitala autem.. i znow to samo!! Normalnie jeczalam.
Moze faktycznie sprobuje z no-spa.. no i musze odpoczywac czesciej (badz co badz zyje dosyc intensywnie:/ )
Ale dzieki za rady!
Pastela hej a jak gin sprawdza szyjke??? bo mi o mojej nic nie wspominal od poczatku ciazy, ale gdy pytalam czy COKOLWIEK u mnie
wskazuje na porod przedwczesny to zawsze mowila ze nie, ze wzorowa ciaza..
Madziarka wszystko na pewno bedzie dobrze! na pewno szpitalna atmosfera nie wplywa najlepiej na malego, gdy bedziecie w domu
wezmie sie porzadnie do jedzenia i nie bedzie problemu! zycze jak najszybszego powrotu do domciu!
Hej Dziewczyny musze sie Wam czyms pochwalic ...wstalam dzis rano i poszlam to toalety wyobrazacie sobie ze zauwazylam ...sluz przezroczysty z brazowym,takim krwistym cimnym zabarwieniem cos takiego ...nigdy wczesniej czegos takiego nie mialam wytrzeszczylam oczy, serce 12000uderzen na minute i sie patrze na to ...ze lzami w oczach polecialam do meza i mu mowie a ten jeszcze w wiekszym szoku co sie dzieje ...natychmiast zadzwonilismy do poloznej i powidziala ze to prawdopodobnie czop ..wylecial lub jego poczatki !!!!:-) i ze nie ma sie czym martwic i mam obserwowac dalej siebie jak kolejny raz mi wyleci taki sluz to mam do niej zadzwonic i bedziemy myslec co dalej ...bo jesli rzadnych boli i skurczy nie mam to znaczy ze jest OK!! ale to juz 1 oznaka od Mojej Lali ze juz coraz blizejjj!! tak strasznie sie cieszeeee nastepna wizyte mam w czwartek i mam nadzieje ze juz bede cos wiecej wiedzial co ze mna i moja szyjka .... jestem taka szczesliwaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reklama
Mam nadzieje ze to ja zapoczatkuje lipcoweczki ... hehe bo juz strasznie nie moge sie doczekac !!
Zebra- Fajnie ze u Negri wszystko Ok !! Dzieki za pozdrowienia !!;-) biedna wyglodzili ja ..
aska_24 - a u Nas w Anglii kiepska pogoda niby nie pada ale pochmurno jest !! kiedy bedzie sloneczko u Nas?? strasznie sie stesknilam za cieplekiem ...wsumie na jedno dobrze bo nie puchna mi nogi i palce he he
Jazztina- a kto sie rozdwoil ?? chyba przegapilam cos?? tak??
ja tez uciekam jade dzis do tesciow ..buziaczki pa bede wieczorkiem !!;-):-)
Zebra- Fajnie ze u Negri wszystko Ok !! Dzieki za pozdrowienia !!;-) biedna wyglodzili ja ..
aska_24 - a u Nas w Anglii kiepska pogoda niby nie pada ale pochmurno jest !! kiedy bedzie sloneczko u Nas?? strasznie sie stesknilam za cieplekiem ...wsumie na jedno dobrze bo nie puchna mi nogi i palce he he
Jazztina- a kto sie rozdwoil ?? chyba przegapilam cos?? tak??
ja tez uciekam jade dzis do tesciow ..buziaczki pa bede wieczorkiem !!;-):-)