reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Witam się i tutaj:)))

Gratulacje dla pierwszej rozdwojonej Lipcóweczki:-)

dzisiaj gorąco więc nie wiadomo co robić, odkąd pamiętam to w Boże Ciało były takie upały, na procesje to ja raczej nie pójdę:no:

Witam się :-D
ja już po cudownym prysznicu :-pdziś w planie lenistwo jak co dzień z resztą. No nie przecież już prasowałam godzinkę - ale przy moim wentylatorze, /jak zamknęłam oczy to się czułam jak nad morzem ;-)/, teraz czekam na pranie, a jak wywieszę to zmykam do rodziców :-)
miłego dnia kochane

Witam w tym upalnym dniu!

Kasiulec wczoraj bylam na szkole rodzenia, a ze to w tym szpital w ktorym rodze to postanowilam sie nie denerwowac i poszlam
na oddzial i poprosilam o KTG.. wyszlo prawidlowo wiec sie uspokoilam..ale lekarz powiedzial mi ze to powinnam zrobic
wtedy gdy odczuwam te skurcze grrr.. no wiec wracam ze szpitala autem.. i znow to samo!! Normalnie jeczalam.
Moze faktycznie sprobuje z no-spa.. no i musze odpoczywac czesciej (badz co badz zyje dosyc intensywnie:/ )
Ale dzieki za rady!

Pastela hej a jak gin sprawdza szyjke??? bo mi o mojej nic nie wspominal od poczatku ciazy, ale gdy pytalam czy COKOLWIEK u mnie
wskazuje na porod przedwczesny to zawsze mowila ze nie, ze wzorowa ciaza..

Madziarka wszystko na pewno bedzie dobrze! na pewno szpitalna atmosfera nie wplywa najlepiej na malego, gdy bedziecie w domu
wezmie sie porzadnie do jedzenia i nie bedzie problemu! zycze jak najszybszego powrotu do domciu!

Hej Dziewczyny musze sie Wam czyms pochwalic ...wstalam dzis rano i poszlam to toalety wyobrazacie sobie ze zauwazylam ...sluz przezroczysty z brazowym,takim krwistym cimnym zabarwieniem cos takiego ...nigdy wczesniej czegos takiego nie mialam :szok:wytrzeszczylam oczy, serce 12000uderzen na minute i sie patrze na to ...ze lzami w oczach polecialam do meza i mu mowie a ten jeszcze w wiekszym szoku :szok::szok:co sie dzieje ...natychmiast zadzwonilismy do poloznej i powidziala ze to prawdopodobnie czop ..wylecial lub jego poczatki !!!!:-):tak::-D i ze nie ma sie czym martwic i mam obserwowac dalej siebie jak kolejny raz mi wyleci taki sluz to mam do niej zadzwonic i bedziemy myslec co dalej ...bo jesli rzadnych boli i skurczy nie mam to znaczy ze jest OK!! ale to juz 1 oznaka od Mojej Lali ze juz coraz blizejjj!!:-D:-D:-D tak strasznie sie cieszeeee:-D:-D nastepna wizyte mam w czwartek i mam nadzieje ze juz bede cos wiecej wiedzial co ze mna i moja szyjka ....:-D:-D jestem taka szczesliwaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Mam nadzieje ze to ja zapoczatkuje lipcoweczki ...:tak: hehe bo juz strasznie nie moge sie doczekac !!
Zebra- Fajnie ze u Negri wszystko Ok !! Dzieki za pozdrowienia !!;-) biedna wyglodzili ja ..:baffled:
aska_24 - a u Nas w Anglii kiepska pogoda niby nie pada ale pochmurno jest !! kiedy bedzie sloneczko u Nas?? strasznie sie stesknilam za cieplekiem ...wsumie na jedno dobrze bo nie puchna mi nogi i palce he he :-p
Jazztina- a kto sie rozdwoil ?? chyba przegapilam cos?? tak??
ja tez uciekam jade dzis do tesciow ..buziaczki pa bede wieczorkiem !!;-):-)

Do góry