reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Magdo pewnie jak sie urodzi to bede mowila do niej Princessa:-D ale masz racje samo przyjdzie Laura ladne imie ale nie przekonalam sie do niego 100%

aaaa
zle wkleilam posta, poszedl na zamkniety
jesli chodzi o imionka dla dziewczynki,jak bym miała księżniczke to imionka o których marzę- Amelka, Oliwka lub Nikola

reklama
magdalenko - jak miałam kiedyś kocura to jak był mały to też "uwielbiał" firanki a jak była ubrana choinka to kilka razy zdarzyło mu się wdrapać niemal na sam czubek i dyndać na boki... dziwne, ze żadna bombka nie spadła...
A mój pies bardzo przeżywał ostatniego sylwestra... ponieważ ja i tak nie byłam na chodzie i siedziałam w domu, to przesiedziałam z nim prawie pół nocy w łazience... w tym roku kupię u weterynarza jakieś specjalne proszki uspokajające na tą okazję (podobno są)... bo raczej nie będę mogła z nim siedzieć jak już będzie dziecko:happy:

Aniu - odnośnie przykrywania się - mój mąż chocby nie wiem jak było gorąco zawsze idąc spać jest zakryty po szyję... ja przeważnie śpię odkryta, ew. schowam tylko stopy... :-) a co do imienia to może poszperajcie w jakiś imiennikach czy coś takiego... i tak jak mówi magdalenka dopasujcie imię do różnych sytuacji i zobaczycie może znadziecie jakieś które Wam się obojgu spodoba?

Alkmeno moj to wiecznie odkryty.Cieply facet:-D w zime spimy przy otwartym oknie ja zawineta po same uszy a jemu cieplo.Poza tym on nie uznaje sweterkow a w zime koszulka na krotki rekaw i kortke:tak:.

Imiona juz przerabialismy kijowo bo oboje mamy duze rodziny a nie chcemy dac na imie corce tak jak juz ktos ma w rodzinie:-( ja chcialam Julita ale niestety juz jest:sick:

reklama
Zebrra, wcale nie straszę - w połowie czerwca to już wypadałoby, żeby worek z lipcówkami zaczął się pruć - przecież chętnie sobie pooglądamy te urocze małe buziaki :)

Anka, ja zawsze muszę mieć wystawioną spod kołdry choćby jedną stopę, inaczej jest mi za gorąco ;)

Do góry