reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
ja mówię tu też dzień dobry ;-)
i spadam do łazienki bo mi coś sie dzieje w brzuchu po tym truskawkowym śniadanku :zawstydzona/y:

ewa - ja o wcześniakach czytałam tu na forum, są mamy które rodziły już w 24tc, 26tc,... 34tc.
miłego dzionka życzę

WITAM :))))

Grubelku ja tam pytalam swojej gin czy przypadkiem cos w mojej ciazy nie wskazuje na to, ze porod odbedzie sie wczesniej..
ale gin zdecydowanie powiedziala ze NIE. Bu ;) ale kto wie, moze mala ma inne zdanie na ten temat ;)

Alkmena wstawie zdjecie Kulfona troszke pozniej bo mam narazie tylko takie wczesne, jak byl jeszcze bardzo chory,a teraz juz skurczybyk
wariuje;) firanki mu sie zaczynaja podobac ;) jutro pewnie pojade z nim na kontrole, ale mysle ze zwyciezyl chorobe.
A z fajerwerkami i psiakami czesto tak bywa! Moja sunia cala sie wtedy telepie, ziaja jak szalona i nie moze sobie znalezc miejsca w domu.
Moze sprobuje wsadzac ja do wanny skoro u Ciebie to dziala ;)

Ania, sprobuj wyobrazic sobie rozne sytuacje w zyciu.. np czytanie obecnosci w szkole, czy np powiedz na glos "idziemy z Laura na zakupy" itd. Pomysl, czy
to jest dla Ciebie wlasnie "to".
Ja juz wiem, ze bedziemy z Baska konno jezdzic ;)

Moja kolezanka z LO dzisiaj idzie do szpitala, jutro ma CC. Maluch ulozony posladkowo.. termin miala na 12 czerwca. Ale jej fajnie..
tzn nie chodzi mi o samo CC, ale to ze od jutra bedzie trzymac swoje slonko w ramionach. Ehhh.. czas mi sie dluzy mimo, ze codziennie
mam kupe zajec!

WITAM :))))

Grubelku ja tam pytalam swojej gin czy przypadkiem cos w mojej ciazy nie wskazuje na to, ze porod odbedzie sie wczesniej..
ale gin zdecydowanie powiedziala ze NIE. Bu ;) ale kto wie, moze mala ma inne zdanie na ten temat ;)
mój zawsze mówi TAK!!! :-D rozwarcie co prawda nie powiększa się ale jest ..... dlatego ja już czekam.... i juz chce bo nie mam siły.... :tak::-)

ja mówię tu też dzień dobry ;-)
i spadam do łazienki bo mi coś sie dzieje w brzuchu po tym truskawkowym śniadanku :zawstydzona/y:

ewa - ja o wcześniakach czytałam tu na forum, są mamy które rodziły już w 24tc, 26tc,... 34tc.
miłego dzionka życzę

dziekumtez poczytalam, malenstwa nie tylko te urodzone przed 30 tc,ale i te w 34-36

Witam mamusie:-)

dzis w nocy bylo mi tak goraco ze spalam odkryta co w moim przypadku jest niemozliwe bo musze miec chociaz dupke przykryta:zawstydzona/y: Przed senm nie pilam za duzo i tylko 2 razy wstawalam.Ulga bo wstawanie to niezly trening:-D

Madziu jak mowie Laura to az mnie ciarki przechodza:szok:

Grubelku oj tez bym chciala.. ale nie bede nic wyczyniac w ta strone, zeby dzidzi nie zaszkodzic.. licze, ze mala juz w zyciu plodowym jest zgrana z mamusia i sama odczyta moje intencje i otworzy sobie drzwi wczesniej ;)

Ania jak Cie ciarki na Laure przechodza, to nie zmuszaj sie by polubic to imie! Jest tyle innych - na pewno cos spodoba sie i Tobie i mezowi. Poza tym tuz po samych narodzinach popatrzysz malenstwu w oczka i bedziesz wiedziala czy to Lena, Laura czy inna Ksiezniczka.

A moja ginka mówi, że mogę urodzić wcześniej, ale chciałaby, aby było to dopiero w lipcu, mówi, że nie po to tak o mnie dbała /hmm jak milo/, żebym wcześniaka urodziła ;-) w następny czwartek wizyta zobaczymy jak rośnie, teraz mam wiz co 2 tyg. Ja mam niby 35 tydz. ale wg nowych jej obl. to powinien być 36, ale co tam, niech maluch sobie tam spokojnie czeka, chyba nigdzie nie będzie mu lepiej. Będą jaja jak przenoszę :-p

reklama
Do góry