reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Witam:-):-)
jestem juz po usg, dzidzia odwrócona główką w dół, waga 2 kg,ustalony termin cc na 21 lipca( w dzień urodzin Krzysia)bedzie to 1 dzien 39 tygodnia i w terminie usg,
to jeszcze sie troszkę pomęczę....ale ważne że wszystko oki
Nastepną wizytę mam na 25 czerwca,i wtedy już zaklepane bedzie na 100%.
Lekarz stanowczo powiedział że nie ma sensu rozwiązywać wcześniej skoro sie wszystko unormowało i jest oki- dla dobra dziecka:-):-)

a ja ide w piatek na USD , nareszcie i zobaczymy co sie dowiem??? mam na mysli wielkosc mojej laleczki.....
u nas zrobilo sie zimno, ale ja nie narzekam:happy: bo lepiej mi sie oddycha jak jest chlodniej:tak:

Witam:-):-)
jestem juz po usg, dzidzia odwrócona główką w dół, waga 2 kg,ustalony termin cc na 21 lipca( w dzień urodzin Krzysia)bedzie to 1 dzien 39 tygodnia i w terminie usg,
to jeszcze sie troszkę pomęczę....ale ważne że wszystko oki

Ewa - to my w tym samym terminie będziemy rodzić :-D. Chyba, że coś się zmieni i dzidzie będą chciały wcześniej zobaczyć świat!

Hej Dziewczyny jak sie macie jak Wasze brzuszki? :confused:
Jak sie czujecie ??:happy::confused:
Juz niedlugo pierwsze lipcoweczki wkraczaja w 9 miesiac ;-):cool2: hehe w tym My!:-D
Dzis bylismy z Mezulkiem na wizycie u Midwife - i rozmawialismy na temat porodu bo to juz niedlugo...wsumie to sie troszeczke stresuje, boje i obawiam, ale Moj Mezulek bedzie to tyle dobrze...(jakos we dwoje damy rade) to Mi daje jakies wsparcie i mniej sie boje ...!!:eek::-p:szok: A jednoczesnie nie mozemy sie doczekac momentu kiedy zobaczymy mala Lalunie!!:elvis: z tymi ciemnymi wloskami ...:happy::laugh2: Cisnienie w normie (ksiazkowe).mocz Ok, ale z krwia cos nie tak ostatnio bylo i dzis znow Mi pobierala do badania ale podobno to nic groznego!!:szok::-:)confused::happy:Mala do dolu glowka twardo :-p mierzy 33cm od pupki do glowki, serducho super jak dzwon :-);-)energiczna i ruchliwa!! hehe Poza tym juz mam wszystko dla niunia na weekendzie kupilismy tylko materacyk i poscielke dla Lali!! Sliczna taka zolciotka z zyrafka :-D:tak::-)!! Juz w ten weekend zabieramy sie do przemeblowania w naszym pokoju... ja bede prala ubranka (oczywiscie jak bedzie pogoda) i prasowala, a Kotek bedzie skladal dla coreczki Lozeczko i przestawial meble i odswierzal dywany, sciany itp.!! Juz sie strasznie nie moge doczekac ....:-):-D Nasz polozna powiedziala ze juz tylko 3 tygodnie i juz mozemy sie spodziewac Niuni!!:happy::tak: Supciorrr!!
Bede konczyc...zmykam poczytac inne posty!! Pozdrawiam Buziaczki dla Was i dla Pociech !!

Swietnie ze u was i pociech wszystko wporzadku:-)

Anulka ja nie dosc ze zrobilam porzadek w szafkach kuchennych to zrobilam porzadek w komodzie i szufladach Mojego:tak: dzis mialam dzien na sprzatanko komoda dla coreczki przygotowana jutro dokupie ciuszki i robie wielkie pranie potem prasowanie i ukladanie na swoje miejsce:):happy:

Mnie tez cos bierze na wielkie sprzatanie:tak:, pewnie niedlugo zaczne dzialac:-)
i przynajmniej czas szybciej zleci:happy:

anka26,07 - ja tez dzis robilam sprzatanie wielkie sprzatnelam w szafach, komodzie i odkurzylam caly dom , kuchnie tez zaliczylam a na weekendzie rozkladamy lozeczko i robie pranie jak bedzie pogoda bo przez caly czas u Nas pada i Niuni ciuszki by nie wyschly!!:no:
Czas szybko leci ...
ale bol kregoslupa potem porzadnie daje o ''Sobie'' znac!!:dry::baffled::sick::eek::wściekła/y:

ja wlasnie bylam wczoraj na usg i moj Dawidek wazy juz 3 kilo. Termin mam wyznaczony z usg na 27 czerwca i to juz drugi raz. A wiec chyba sie zapowiada ze urodze w czerwcu albo na samym poczatku lipca. Tez sie obawiam porodu bo praktycznie nie wiem co mnie czeka i czy zdaze ze wszystkim przed porodem:) pozdrawiam

reklama
Do góry