reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

odzywam sie dopiero dzisiaj bo nie moglam otworzyc wogle strony naczego forum:confused::confused: nie wiadomo dlaczego:baffled::confused:
czy wy tez mailyscie taki problem????
a co do dusznosci to mnie tez mecza:-(

reklama
Za każdym razem jak się tu pojawiam, jest ktoś nowy - witaj Sandrusia.

Jeśli znajdzie się refundowaną szkołę rodzenia, to żadna to strata pieniędzy :) A przy samym porodzie nie zawsze może być czas na naukę. Ja też na zajęciach nie dowiedziałam się zbyt wiele, bo po prostu sporo czytałam wcześniej. Ale dla Mariusza były to cenne lekcje. I dzięki tym zajęciom mamy nadzieję, że jego obecność nie ograniczy się do trzymania mnie za rękę i przecięcia pępowiny, bo to dopiero byłoby bez sensu. Jak już się angażować to w 100% :-)

Witam nowe lipcoweczki!!!
A co do laczenia z netem to jest notka na stronie
Uwaga! Nasz provider ma od piątku problemy z łączem międzynarodowym. Może to oznaczać problemy z dostępem do strony dla osób łączących się z innych krajów. Pracujemy nad tym, żeby przywrócić pełną łączność. W najbliższym czasie może to również oznaczać zmianę providera. Przepraszamy wszystkich bardzo. Powiadomcie swoich znajomych, jeśli nie mogą się dostać do nas!

Widze ze kazda z nas miala problemy w weekend , ale juz jest ok.
U nas w Angli pogoda do d.... , okropnie , zimno i pada deszcz, a slyszalam ze w Polsce upaly.
Jak tam w takich goraczkach czuja sie przyszle mamusie.?
Jak dzidzie , moja szaleje jakby miala jakas dyskoteke w moim brzusiu:-D, a czasem nie daje o sobie znac prawie wogole:-(, ale jest ok.

pozdrawiam

Witam wszystkie Lipcoweczki:-)
W koncu moge tu wejsc i spokojnie poczytac co u Was bo forum normalnie dziala!!:tak::tak:

Witam sie wtorkowo!!!!:-):-)
w nocy przeszły burze i lał deszcz......a od rana upał!!!!szok,już 21 st. w cieniu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-p

Jutro do gina i usg, nie moge sie doczekać..;-):tak::tak::tak:

Co do zwiedzania Chorwacji też chętnie poczytam, wybieramy sie tam w przyszłym roku;-):-p:-p
Miłego dnia:-):-)

aaa i co do golenia depilatorem, to nie ma przeciwskazań, ja od początku nie odkładam:laugh2::szok:

To ja się też witam na ogólnym:-)
Witaj Sandrusia:-)

ja miałam iść do szkoły rodzenia, w końcu nie poszłam, poluję teraz na płytkę dvd z pielęgnacją maluszków...chociaż tyle

reklama
Do góry